Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Opravdu všechny ženy řeší takové blbostí?
ano, někdy se tady dočtu rady ohledně ditete a spol…Ale, poslední dobou mi přijde že některé jsou úplně bez ostychu, ptají ji se, jestli vlastně můžou jít i čůrat
Vetsikou se stydím za Vás ![]()
@Bibianaaa píše:
Opravdu všechny ženy řeší takové blbostí?ano, někdy se tady dočtu rady ohledně ditete a spol…Ale, poslední dobou mi přijde že některé jsou úplně bez ostychu, ptají ji se, jestli vlastně můžou jít i čůrat
Vetsikou se stydím za Vás
Tahle tvoje diskuse patri mezi ty zbytecne, trapne a debi.lni
@Bibianaaa píše:
Opravdu všechny ženy řeší takové blbostí?ano, někdy se tady dočtu rady ohledně ditete a spol…Ale, poslední dobou mi přijde že některé jsou úplně bez ostychu, ptají ji se, jestli vlastně můžou jít i čůrat
@Bibianaaa píše:
ty jsi psychicky nemocna? mas pravdu, vetsina diskusi tu neni moc odusevnela, ale ze by mi to nejak zily trhalo
proc se stydis za neco, po cem ti muze byt prd? to zase nebere hlava me ![]()
@Bibianaaa píše:
@markytka3 proč bych měla být?
tak si po sobe precti prispevek, za co se prosim te stydis? me prijde padle na hlavu stydet se za neco, co nejaky noname napise na nejaky server ![]()
@Bibianaaa píše:
Chápu tě, teď se za tebe taky stydím. Co dokážeš napsat. ![]()
@Bibianaaa píše:
Všechny ne. Jen ty co chtějí
. A ano, neberou si dost často servítky. Tak mají špatný den a potřebují se hádat. Jiní uživatelé se ptají na nesmysly, zakládají x stejných diskuzi a čekají kdo se chytne. Jiní se potřebují ujistit ve svém jednání, chování, řešení. Další nutně potřebují dat světu najevo, že jejich názor je ten nejlepší. Další si stěžují a vlastně pomoc nechtějí. Pak jsou tu ti co se prostě nudí a neví co s čase
…
Styď se sama za sebe
když se ti to nelíbí tak sem neloz
a nezakládej p*****
Takže kdyby napsala tisícátou diskuzi o pohlaví v 11 týdnů nebo o dokonalosti kojeni, bude to cool? Děvčata! ![]()
@Kristýnka526 píše:
Styď se sama za sebekdyž se ti to nelíbí tak sem neloz
a nezakládej p*****
Tak se toho drž!
A mně přijde, že tvá diskuze zapadá do celkové úrovně obrazu emimina tak typicky, že už to o moc lepší být nemůže. Ať už kvalitou sdělení, tak úrovní psaného textu.
Ale nějak se za tebe nestydím, každý jsme holt nějaký, je mi to celkem buřt.
Tak vítej! Asi nebudeš z těch, komu se tady líbí, ale tipuju tě na tu skupinu, co je tu se vším nespokojená, jako jedna z mála na úrovni a nad věcí, ale furt sem leze, protože kde jinde už se dneska cítit morálně na výši. Užij si to!