To jakoo fakt?

5
12.11.22 12:40

To jakoo fakt?

Opravdu všechny ženy řeší takové blbostí? 8o ano, někdy se tady dočtu rady ohledně ditete a spol…Ale, poslední dobou mi přijde že některé jsou úplně bez ostychu, ptají ji se, jestli vlastně můžou jít i čůrat :nevim: Vetsikou se stydím za Vás :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
12.11.22 12:43

Já se stydím za tvůj psaný projev. Co teď s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
12.11.22 12:43
@Bibianaaa píše:
Opravdu všechny ženy řeší takové blbostí? 8o ano, někdy se tady dočtu rady ohledně ditete a spol…Ale, poslední dobou mi přijde že některé jsou úplně bez ostychu, ptají ji se, jestli vlastně můžou jít i čůrat :nevim: Vetsikou se stydím za Vás :zed:

Tahle tvoje diskuse patri mezi ty zbytecne, trapne a debi.lni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
12.11.22 12:44
Děkujeme za názor nováčka. A dál? Mě zase trhá oči, když někdo nedokáže napsat ani jednu větu správně :nevim:
@Bibianaaa píše:
Opravdu všechny ženy řeší takové blbostí? 8o ano, někdy se tady dočtu rady ohledně ditete a spol…Ale, poslední dobou mi přijde že některé jsou úplně bez ostychu, ptají ji se, jestli vlastně můžou jít i čůrat :nevim: Vetsikou se stydím za Vás :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.22 12:44
:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.11.22 12:49
@Bibianaaa píše:

ty jsi psychicky nemocna? mas pravdu, vetsina diskusi tu neni moc odusevnela, ale ze by mi to nejak zily trhalo :lol: proc se stydis za neco, po cem ti muze byt prd? to zase nebere hlava me :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.22 12:51

@markytka3 proč bych měla být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.11.22 12:53
@Bibianaaa píše:
@markytka3 proč bych měla být?

tak si po sobe precti prispevek, za co se prosim te stydis? me prijde padle na hlavu stydet se za neco, co nejaky noname napise na nejaky server :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
12.11.22 12:54
@Bibianaaa píše:

Chápu tě, teď se za tebe taky stydím. Co dokážeš napsat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.22 12:57
@Bibianaaa píše:

Všechny ne. Jen ty co chtějí :?. A ano, neberou si dost často servítky. Tak mají špatný den a potřebují se hádat. Jiní uživatelé se ptají na nesmysly, zakládají x stejných diskuzi a čekají kdo se chytne. Jiní se potřebují ujistit ve svém jednání, chování, řešení. Další nutně potřebují dat světu najevo, že jejich názor je ten nejlepší. Další si stěžují a vlastně pomoc nechtějí. Pak jsou tu ti co se prostě nudí a neví co s čase :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1212
12.11.22 13:03

Styď se sama za sebe :pocitac: když se ti to nelíbí tak sem neloz :zed: a nezakládej p*****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.11.22 13:07

Takže kdyby napsala tisícátou diskuzi o pohlaví v 11 týdnů nebo o dokonalosti kojeni, bude to cool? Děvčata! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.11.22 13:16
@Kristýnka526 píše:
Styď se sama za sebe :pocitac: když se ti to nelíbí tak sem neloz :zed: a nezakládej p*****

Tak se toho drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
12.11.22 13:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
12.11.22 13:22

A mně přijde, že tvá diskuze zapadá do celkové úrovně obrazu emimina tak typicky, že už to o moc lepší být nemůže. Ať už kvalitou sdělení, tak úrovní psaného textu.
Ale nějak se za tebe nestydím, každý jsme holt nějaký, je mi to celkem buřt.
Tak vítej! Asi nebudeš z těch, komu se tady líbí, ale tipuju tě na tu skupinu, co je tu se vším nespokojená, jako jedna z mála na úrovni a nad věcí, ale furt sem leze, protože kde jinde už se dneska cítit morálně na výši. Užij si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí