Tohle je příznak porodu? 39. týden těhotenství

3.9.12 07:44

tohle je příznak porodu? 39tt

Ahoj :mavam:
Jsem 39 týden a do minulého týdne mi občas pouze ztuhlo břicho, minulý týden přišlo jen pár křečí do kříže a jedna menstruační bolest v podbříšku:D. Dnes v noci byla menstruační bolest silnější, ale ne nevydržitelná, přesto bylo to jen jednou (snad jsem ty zbylé nezaspala :mrgreen: ) a trvalo to cca 2 minuty v kuse..myslela jsem, že i falešné kontrakce bývají kratší, tak co to je? Je divné, že jsem zcela bez příznaků…já už chci totiž rodit :twisted: :jazyk:
Měla jste některá podobně? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
3.9.12 07:59

Není není není :lol: jedna dvouminutová bolest v podbřišku za celou noc není příznak porodu :D
Hele neboj, to stopro poznáš a nezaspíš, obavy nejsou na místě :D Sice jsem se v jedné diskuzi dočetla, že to jednu nebolelo, ale jsem si téměř na 100%jistá, že to fakt poznáš a nezaspíš :D

Jinak k porodu už se to připravuje, to zase jo, takže dloubání a spol. je naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
3.9.12 08:08

Já jsem oba porody málem zaspala :lol:
Ale já to mám rychlé, vzbudím se, mám kontrakce po čtyřech minutách a jede se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.9.12 08:13

Nebýt přítele, tak zůstávám doma a asi i doma porodím. Vzbudila jsem se a MS bolestmi (ne silnými) co 3-4 min, jedeme do porodky a tam mi řekli, že jsou to poslíčci, ještě ten den jsem porodila. Do porodnice mě donutil jet přítel, já chtěla zůstat doma, že to nic není. Ale měla jsem to fakt pravidelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 08:17

Děkuji za odpovědi holky, mě je spíš divný, že tohle trvalo celkem dlouho… řekla bych, že to spíš připomínalo růst dělohy z počátku těhotenství. Já osobně si myslím, že mě víc bude bolet při kontrakcích kříž, neboť na ten dost trpím. Jak je dlouhý interval jedné kontrakce? Kdyby člověk uměl aspoň trochu předpovědět:-D :zed: :mrgreen: hlavně, že mi už od 36 týdne tvrdí, jak je malý víc a víc narvaný hlavu v porodních cestách, se tam uvrtal natolik, že mu je teď dobře:-D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.12 08:22
Jak já v noci kontrakce, ráno termín termín porodu, vydám se do porodnice, tam monitor, kontrola a už jsem za hysterku, s takovým tím blahosklonným výrazem ve tváři, jako mám před sebou debila, mi doktorka sdělila, že nerodím a že mám přijet zase v ponělí na kontrolu, byl pátek. Tak fajn, tak jsme jeli na velký nákup, cournout se po městě, teda poslíčci boleli, to jo, jsem si tak říkala, že na tom něco bude, na tom, ře porod je asi nepřežitelný, jestli jsou tohle poslíčci, tak při porodu regulérně chcípnu, dojeli jsme domů a teda řeknu vám, že ty poslíčci nic moc. Mamka na mě kouká a povídá, že rodím, tak jí říkám, že snad doktorka není blbá, že mě měla hodinu na monitoru,, prohlížela mě a jasně mi řekla, že to k porodu tedy není a nashke v pondělí, manžel se sebral a jel pro soukromou PA ta do mě hrábla a já byla na 5cm :lol: koukla na tu zprávu z porodnice a tam bylo, že jsem otevřená na 3cm, ta kráva mě poslala domů s rozběhlým porodem otevřenou na 3cm a já jí to sežrala i s navijákem, ještě jsem vydržela d PA doma, ale malá se samozřejmě ten den narodila ve 40+0tt. Jenže, s celkovou infekcí organismu, už mě neměla pustit z porodnice a já něměla lítat po obchodech, 3 dny mi tvrdili, že má jen 20% šanci na přežití. Takže jak to fakt bolí, nejsou to poslíčci :lol: :lol: mé sdělení světu :lol:
@micelinka píše:
Nebýt přítele, tak zůstávám doma a asi i doma porodím. Vzbudila jsem se a MS bolestmi (ne silnými) co 3-4 min, jedeme do porodky a tam mi řekli, že jsou to poslíčci, ještě ten den jsem porodila. Do porodnice mě donutil jet přítel, já chtěla zůstat doma, že to nic není. Ale měla jsem to fakt pravidelně…

Příspěvek upraven 03.09.12 v 08:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.12 08:25
Hele, tohle je dobrý http://www.contractionmaster.com/ klikneš začátek a stop a ono počíá, dokud nejsou pravidelné a pomalinku se nezkracuje interval a postupně se neprodlužují, k porodu to není. při nějaké 20-ti vteřinové kontrakci se neporodí, ty už jsou k minutě.
@kikinecka23 píše:
Děkuji za odpovědi holky, mě je spíš divný, že tohle trvalo celkem dlouho… řekla bych, že to spíš připomínalo růst dělohy z počátku těhotenství. Já osobně si myslím, že mě víc bude bolet při kontrakcích kříž, neboť na ten dost trpím. Jak je dlouhý interval jedné kontrakce? Kdyby člověk uměl aspoň trochu předpovědět:-D :zed: :mrgreen: hlavně, že mi už od 36 týdne tvrdí, jak je malý víc a víc narvaný hlavu v porodních cestách, se tam uvrtal natolik, že mu je teď dobře:-D…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
3.9.12 08:28
@kikinecka23 píše:
Ahoj :mavam:
Jsem 39 týden a do minulého týdne mi občas pouze ztuhlo břicho, minulý týden přišlo jen pár křečí do kříže a jedna menstruační bolest v podbříšku:D. Dnes v noci byla menstruační bolest silnější, ale ne nevydržitelná, přesto bylo to jen jednou (snad jsem ty zbylé nezaspala :mrgreen: ) a trvalo to cca 2 minuty v kuse..myslela jsem, že i falešné kontrakce bývají kratší, tak co to je? Je divné, že jsem zcela bez příznaků…já už chci totiž rodit :twisted: :jazyk:
Měla jste některá podobně? :mavam:

To nic není, to by se muselo opakovat. Ještě vydrž, brzy to už jistě přijde.

• Citovat
  • Upravit
13837
3.9.12 08:28

@terinka4444 na mě taky koukali jak na debila a to jsem byla už 41+0, proto se mi tam už podruhé nechtělo (ještě jsem vyprala, vyžehlila, nakoupila), ale porodit doma, tak to asi dobře nedopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
3.9.12 08:40

Ahoj, to jsme ve stejném týdnu :-). Kdy máš termín? Já 15.9. a lékařka říkala ve středu, že do týdne rodím, jsem tu celá. Pupek mám až u kolen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
3.9.12 08:45

Já měla celou noc kontrakce, které se zkracovaly. Když byly po 4 minutách, tak mi rupla voda, takže jsme tam museli jet. Kdyby mi nepraskla, tak jsem ještě doma, protože nebyly vůbec bolestivé. Až když mi v porodnici píchly oxytocin na urychlení, tak začaly být pořádně cítít.

Porod je ale krásný, vůbec se ho neboj. A určitě to poznáš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
3.9.12 09:11

Ahoj, to budou poslíčci.
Já jsem taky 39 týden. Včera poprvé jsem cítila poslicky taky. Trvalo to asi hodinu, bolelo mě břicho, křeče v podbřišku, záda, tlak na konečník, pauzy mi přišly krátké, snad minuta… Usnula jsem. A dnes nic. Hlenovou zatku jsem nezaznamenala, vlhko tam dole mam porad.
Zakladatelko drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.12 09:16

Taky mam podobny probelm, jako prvorodicka nevim presne jak by ten zacatek porodu mel bolet. Od vcerejska me brisko boli jako cert. K tomu jeste bolest ledvin a trosku zada. Vzdy to jen silne zaboli a max. do minuty to prejde. Bricho mi tvrdne uz nekolik dni. Ta bolest zacala vcera vecer. Kdyz jsem si to merila prvne to bylo po 6min, pak 7 min, pak 4 min a pak jsem usnula. Dnes rano me to boli taky ale uz to je mene pravidelne. proste z niceho nic to silne zaboli a zas max. do minuty ustoupi. Jsem v 40+2. Myslim, ze kdyby to bylo uz k porodu melo by to byt pravidelnejsi, na druhou stranu ta bolest je dooost neprijemna. :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.12 09:18

Kontrakce k porodu musí být pravidelné a interval se zkravovat, ale jestli máš pochyby, jeď do porodnice na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.9.12 09:21

@terinka4444 Do porodnice mam jet zitra s tim, ze mi po HH bylo naposled receno, ze pokud se porod sam nezpusti, tak se domluvime na vyvolani. tak to asi zkusim zvladnout do toho zitrka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí