TP březen 2013

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
13.2.13 17:55

Já se taky bála že to ani nepoznám :) pripomíná mi to takový slabounký pobolívání v podbřišku jako tejden před menstruací :) tak snad je to ono.
Do nedávna sem byla taky úplně bez obtíží a ted se kolikrát vzbudim a fakt šíleně mě bolí kyčle. Musim vždycky vstát a projít se aby to povolilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.2.13 17:59

@hafan jenže já neznám ani bolest před ms, přišla potichu a zase potichu odešla :) :).no tak snad to poznám. Případně porodim doma :).Me teda v noci chytne křeč do podbřišku, když se chci otočit, ale to přikládám tomu, že jsem jak tank :lol:. no už, aby to bylo za námy co?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.2.13 18:04

@xk.kx to jo taky už se těšim až to konečně bude :) já se někdy kvůli těm kyčlím ani z boku na bok převalit nemůžu. Když z tý postele lezu tak sem občas jak tulen na suchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.2.13 18:44

Ja myslim, ze porodni bolesti poznate celkem spolehlive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.2.13 11:57

Ahoj, tak dneska 2× monitor, při prvním jsme to prospali a při druhém už byl vzhůru, tak to bylo ukázkový, ale rodit se nechystáme, takže fakt buď přesně termín a nebo po ;). A dneska jsem měla i UTZ, tak po dlouhé době jsem ho viděla a odhadem máme 3kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.2.13 12:24

:palec: To je pěkný :) máme skoro stejnej váhovej ohad mě doktor řikal približně 2,9kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.2.13 12:34

@hafan tak to máte krásný :palec: no jsem zvědavá kampak chlapec až vyroste koukám, že jsme stejně, že máš o 1den termín dřív, tak uvidíme :) ;). Doktorka tipovala, že se zastavíme na 3,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
14.2.13 12:50

Holky, kdy máte termíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.2.13 13:04

@Pinac já 13.3 ;).co ty, jak to jde? odpočíváte? venku je hnus počasí, tak odpočívejte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.2.13 13:53

Tak já už mám taky za sebou první monitor… Na lačno mě tam hnali, protože si to sestřička špatně napsala a místo na monitor mě zapsala na krev. Každopádně všechno je v pořádku, malé se teda moc vrtět nechtělo, ale nějak jsem ji ukecala, tak se po 3/4hodině aspon trochu projevila :) Konečně se otočila hlavičkou dolů :dance: :dance: tak už můžu být v klidu :) Ale nějaký místo že tam ještě má, tak je klidně možný že nějaký ten přemet ještě udělá, ale snad ne :) Za týden jdeme znovu tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.2.13 14:31

@xk.kx taky to odhaduju kolem tech 3,5 kg že by to mohlo být. Termín mam 12.3 ale raději bych rodila klidně o pár dní dřív abych nemusela na vyvolávání. 13.3.2013 je hezký datum to by se dobře pamatovalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.2.13 15:51

My máme termín 9 a 11. 3., ale hodláme rodit dřív :lol: Tak snad se nám to vydaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
14.2.13 19:02

To už se Vám to pekne krátí :) To my máme až na konci března. Snad Vás nepředběhnem!

@xk.kx Z postele jdu jen na záchod. Jsem z toho domaciho prostředí hrozne nervózní. Vím, že vetsinou chtějí všichni domu, ale mě bylo psychicky lip tam. Ještě jsem se nechala ukecat jet na špatné místo. Musím se dat psychicky nějak dohromady. Uz se těším na úterý, to uz si mě pak odveze domu přítel.

13.3.2013 je super datum, to já mám 23.3.2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.2.13 13:37

Ahoj děvčata :mavam:,tak jak válčíte :mrgreen:?pořád 2v1???  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
19.2.13 13:46

Ahoj, my mame terminy 6 a 10.3., ale doufame, ze to bude driv (prvni syn byl ve 37tt a uz ted mam kontrakce i na monitoru). Myslim, ze uz mi odesla hlenova zatka. Zitra jdu na kontrolu, tak uvidime. Vcera jsem mela kontrakce po 3-4 minutach, uz jsem chtela jet do porodnice, ale pak to ustalo, tak jsme zatim 2v1. Uz aby to bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí