Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
2.11.20 11:45

@Barunecka-dr přesně tak jsem to měla také :palec: v čekarne jsem byla sama, objednana na čas, u něj asi 15-20min a šla jsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.11.20 12:19

Jinak nevíte, co jako těhotná můžu na zácpu? Jak jdu na velkou, tak u toho skoro už brečím, jak to nejde a bolí (omlouvám se, zda někoho znechutí můj dotaz, ale takhle to fakt je). :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.11.20 12:23

@anonymka0307 mám to samé, nemůžu si pak ani sednout na židli..teď teda asi 4dny jdu zase na rychlo..pomohlo mi, když sem si dala třeba víc hořčíku, nebo vic zeleniny, zkus namočit sušené švěstky a vypít i tu šťávu z nich, někomu pomůže třeba kefír, podmáslí..já jsem na tohle odolná bohužel :lol: nebo si dát každý den 1_2lžíče chia semínek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
2.11.20 12:27

@anonymka0307 magnesium :D od te doby, co mi tvrdne bricho a poctive magnesko bastim, nevim, co je zacpa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.11.20 12:28

@katka-365 Moc děkuji za doporučení. No, ja myslela, ze to byla nahoda a prejde to… Ale boli to jak čert, což potvrzuje pak i troška krve na toaletaku… :/ Tak to chci resit, protoze pro mě je fakt každá,,velká" noční můrou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.11.20 12:29

@lalouch bereš nějaké konkrétní? Vidim to na návštěvu lékarny dneska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
2.11.20 12:31

@anonymka0307 ja mam magnosolv, ale ten je na predpis.. ale jako obecne mi
proti zacpe fungoval i treba magnetrans (bez predpisu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.11.20 12:35

@anonymka0307 asi jakykoliv bude lepší než trpět..s krví jsem to měla to samé, každý den :roll: taky jsem se ze začatku lekla, že krvácím.. :zed: průjem sem měla v 1trim, pak jak když otočí přes 2m tohle..a teď už zas asi ty 4dny mam spíš průjem..hemeroidy jsou prý časté v těhu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
2.11.20 12:39

@katka-365 Presne… Nejdriv clovek nadava kvuli prujmu a ted prijde tohle.. :/ No, už manžela posílám do lékárny.. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
2.11.20 12:40

Tady co žiju se na EKG rutinně neposílá… tak se jen zeptám - máte taky někdo bušení srdce?

Cítím to hlavně v noci, když si jdu odskočit (wc hned za dveřmi na chodbě, žádnej maraton či po schodech) a pak si zase lehnu do postele a ještě docela dlouho mi buší srdce. Máte to taky?
Dnes jsem byla na krvi, tak jsem si nechala změřit tlak a byl ok, 110 na 78. Ale v tu dobu mi nebušilo. Tak nevím, jestli si nepořídit tlakoměr domů a testnout to když to na mě příjde. Ale zase když si při tom bušení sáhnu na zápěstí, tak to nějak extra nepulzuje. Mám zkušenost s lidmi, co mají vysoký tlak, že i při měření pulzu na zápěstí to znatelně „kope“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
2.11.20 12:47

@anonymka0307

Ještě dodám - jako prevenci hodně pít a chia semínka denně. Když je rozmixuješ tak se i obohatíš o omega 3 ;-) a pravidelný pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
2.11.20 12:53

@Callista mám to taky, včera úplně šíleně, asi 3h v kuse, občas to tak mám, pak to na nějaký týden přejde, není to rychlé bušení, ale takový jiný a nepříjemný, hodinky mám celkem přesné a večer srdeční tep 37 8o, ted ležím a mám 70-82 :palec: tlak mám u doktora kolem 110-60(70)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veruuunecka
2.11.20 13:46

@anonymka0307
Na EKG mě obvodak také neposlal a ani gyndarky to nevyzaduje :nevim: takže to neřeším zatím, ale chci se zeptat. Jinak na zácpu zkus psylium je to přírodní vláknina a krásné to upraví vyprazdňování.

Příspěvek upraven 02.11.20 v 13:54

• Citovat
  • Upravit
Veruuunecka
2.11.20 13:53

@Callista
Mám také tohle,, preskakovani'' nebo rychlejší bušení srdce, měla jsem to už v pubertě a na nic mi tenkrát nepřišly, prý rychlejší růst a hormony. Hodně jsem to četla teď v těhu a trpí na to spousta žen. Mě teda vadí i už lezení na zádech i s pokrcenymi koleny, začne se mi hůře dýchat a nutí mě to kaslat.

QqA teď se mi začala během noci odkrvovat práva ruka :roll: už se mi to stalo několikrát poprvé to bylo když jsem ležela na pravém boku tak jsem si myslela, že to bylo tím, ale teď se mi to i stalo když jsem se vzbudila na levém boku, ruka najednou mrtvá, je to hnus vždycky než se zase dokrvi. Vyčetla jsem, že to je od páteře tak uvidíme, chci se na to zeptat na gynde i na to bušení jestli aspoň skrz tohle nebude chtít udělat EKG, ale zatím jsem ji to neříkala. Nemáte někdo taky zkušenost s tím odkrvenim ruky? 8o

• Citovat
  • Upravit
486
2.11.20 14:02

@Veruuunecka mě se to v minulém tehu stávalo často, je konci dost pravidelně. Ale většinou když jsem usla na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí