Poradna duly
Jana Čurdová
@Zuziš nikdy jsem si nemyslela, že to bude padný argument, pro omluvu za moje chování, ale spíš výmluva
, ale prostě to tak je.. jsem děsnej vztekloun, kterej je strašně přecitlivělej na všechno
.. ani se nedivím manželovi, že nechvátá z práce ![]()
@Ištara to mi povídej, taky se stydím
ještě to museli slyšet sousedi, protože to byla rána jak z děla, samotnou mě zaskočilo, jak to prásklo ![]()
Ja jsem take chvilkama protivna, ale to je spis z toho jak mi je asi stale blbe nebo nevim. segra mi na nevolnost poradila zazvorovej caj pro tehotne prej to dost pomaha tak si ho pujdu koupit az pujdu od zubare. ![]()
@Ištara no jo, hormony a možná i obavy, aby mimi bylo v pořádku… tak snad se to brzy zlepší ![]()
@Simulka77 to víš, že to vyjde, moc ti to přeju
vlastně nám oběma
a taky všem ostatním! ![]()
@cami.m jasně, že nám to vyjde všem, teď jsem si v tvém podpisu všimla, že máš taky
,takže všechno zlé je za námi a teď už jen zdravá, krásná miminka ![]()
@Simulka77 jasně, musíme být pozitivní, všechno bude v pořádku a my máme v bříškách zdravá miminka ![]()
@sanulka nebo v lékarně prodávají zázvorové lízátka…chutnají prý jako ty normální ![]()
Tak ja nevim holky, me bylo soufl pred tydnem, ale jen pri jidle, tak sjem jedla jen polivky a ted mi absolutne teda nic neni
coz jsem teda rada, sondovala jsem u mamky taky ji nikdy nebylo prej zle, tak doufam, ze uz to neprijde kdyz mam porad klid, az na to vecny chozeni v noci curat, to me zabije!
Tak mě zle jako že až takhle
nebylo, ale občas mě něco nakopne, a to čůrání to znám, hlavně mi příjde že mám větší žízeň než normálně ![]()