TP duben 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
9.4.13 17:57

@reeezinka a kolikaty jsi tt??? mi v 37tt meli ty 3kg ted zacinam 40tt takze taky bude mit okolo 3,5kg sem zvedava jak proleze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
9.4.13 18:58

@anicka18 Zítra začínám 38.. Tak uvidim, oni se kolikrát i seknou. PHlavně, že nemá málo, ale přeci jen, nemusí mít přes 4 :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
9.4.13 19:35

@reeezinka no hele prej je odhad czdy vetsi nez skutecna vaha.. a taky 38tt uz muzes rodit kazdym dnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.4.13 15:29

Tak jak holky? Já zatim čekám a čekám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.4.13 15:34

@reeezinka taky cekam a nejako se nemuzu dockat :mrgreen: uz je to dlouhy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
16.4.13 21:13

Ahoj tak jste jeste cele??? ja bohuzel jeste jo.. byla sem v nemovnici s podezrenim na preklapsii ta se nastesti nepotvrdila ale jelikoz mam zitra termin chteli malyho vyvolat.. byla sem rada.. :) jenze co cert nechtel :( nemam pripravene porodni cesty tak prej vyvolavat nemohou. tak sem dostala kapky na dozrani porodnich cest a kdyz do tydne neporodim sama uz se to koncem pristiho tydne pokusi vyvolat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.4.13 09:06

Ahaa, to je něco teda.. A co jsi měla za příznaky Ani? Tlak? Já mám pořád nizounkej.. Naštěstí i cesty mám připravený, jen se malý ještě nechce. Tak snad kapky zaberou a ještě to půjde třeba spontánně samo..Držim palečky!!!Ať to jde hlavně rychle a pak ukaž fotečku mimča! Držim palečky…My máme termín za týden ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.4.13 10:48

@reeezinka ze mam vysokej tlak sem doma nepoznala.. bolela me hlava a svedelo me bricho a nohy… tlak poznali az ve spitale.. taky doufam ze se ty cesty pripravy pry to muze byt ze dne na den prirave tak uvidime zitra ma ko v poradne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
22.4.13 05:57

Ahojte tak ja uz to mam za sebou. konecne. byl to velmi komplikovany porod zakonceny akutnim cisarem. Narodil se nam Adamek vcera v 18:36 vazi 3480g a meri 51cm jakztakz jsme v poradku beru ATB sem sestinedeli ale bohuzel bez broucka ten je na jipu taky ma atb ale bude zdravy ma prej krasnou a zachytilo se to. Vsechno. Vcas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
22.4.13 10:35

Ahojky Ani, gratuluju.. A jakpak to? Držim pěstičky tobě i Adámkovi a přeju hodně zdravíčka, ať ho máš brzy u sebe, broučka.. Já stále nic. Copak se přihodilo, že dělali akut. císaře?? Byl špatně postavenej? To mě mrzí, ale zvládli jste to!!! Teď už bude jen jen líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
22.4.13 10:56

@reeezinka cipek mi stavkoval..telo rodilo a chtelo tlacit bolesti litali na monitoru pres 100 a cipek se neotviral nezkracoval bolesti uz sem nedavala do toho sem dostala horecku a kdyz mi pichly vodu byla sice cira ale zapachala a nevi z ceho jestli z toho ze sem z tech bolesti chytla tu horecku byla totiz 39,5 a i kdyby me nejak cipek otevreli prej bych neporodila jelikoz sem kolabovala temi bolestmi a malimu taky haprovalo srdicko no moc se toho udalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
22.4.13 11:24

No tak to je něco, uf.. Mám uplně husí kůži, co sis prožila. Snad ti daj malýho brzy k tobě.. V takových horečkách rodit, to je nepředstavitelný.. musely to být hrozný bolesti, hlavně, že je už po.. A už se budeš jen těšit z maličkýho..Ať jste oby brzy v pořádku a brzy doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí