TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
2.5.13 22:05

@Angli Už aby to bylo :-) nemůžu se dočkat, ale na vyvolání se mi nechce tak přemýšlím co ještě vyzkoušet aby se narodila dřív, nějaký nápady? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
2.5.13 22:14

Aha tak jsem si myslela, ze mám doma vztekliska, ale jak Vás tak čtu, tak mám doma andilka :andel: vzteka a brečí jen u večerního kojení..asi je unavena nebo nevím..dnes to byl děs, myslím ze nas slyšeli az na pudu :mrgreen:
Jinak mám to stejne..sem tam udělám neco do skoly, poklidim nebo spim ale přijde mi ze jen kojim dokrmuju kojim dokrmuju kojim kojim dokrmuju.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.5.13 22:27

@MiriamK Máš krásnou holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.5.13 22:40

Holky, vy se máte, máte jenom jedno :mrgreen:.Jinak to u nás probíhá nápodobně jenom mě prcek nenechá vnoci vůbec vyspat. Kojím i po 2,5h. :| Přes den se mi podařilo se natáhnout jenom jednou.Ale nestěžuju si, zvládám ale ta únava je :-O.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.5.13 22:42

@mixy
Já sázím na riciňák a hodně pohybu a námahy :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.5.13 22:48

@MiriamK
Nevážím, čekala jsem na převážení od dr. a když jsem zjistila, že přibírá až až, neřeším vůbec. Už se mu dělají i faldíky na stehýnkách :lol:.Za 12dní přibral 620g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
2.5.13 23:01

@mixy
Děkuji :) však se uz taky dočkas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
2.5.13 23:02

@Angli
Taky uz začíná mít faldiky :mrgreen: jsem zvědavá kolik jsme pribraly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.5.13 23:10

@MiriamK To naše klíště se bude držet snad až do toho vyvolání a toho já se trochu bojím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
2.5.13 23:15

@mixy
A delali ti Hamiltona? Se ti nedivím..zkus jeste ten ricin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.5.13 23:28

@MiriamK Jojo dělala mi ho minulí týden, zítra tam jdu znova tak si o něj zase řeknu :-) ricin už jsme taky zkoušeli je to hnus, taky jsem si říkala aspoň aby to k něčemu bylo a ono nic :-( tak uvidím jestli zítřek něco změní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
3.5.13 09:05

Ahojky maminy, tak přesně jak píše Angli, že se máte, že máte jen jedno. Mám ještě 2,5letou dceru, takže celkem děs, pořád si musíme zvyknout na nějaký režim. Ještě k tomu má dcera období vzdoru, vzteku a všechno chce dělat sama, tak mám nervy na pochodu. Malej přes den hezky spinká, ale v noci se budí co dvě hodky, takže jen co zaberu už zas musím vstát a když se ráno vzbudí v 5hod. a pak hezky usne, tak se už v 6hod. budí dcera, takže nemám šanci na nějaké vyspání a ani přes den. Přítel naštestí nedělá o víkendech, tak se trochu prospím, hooodně mi pomáhá jinak bych se z toho asi zbláznila.
Chci se zeptat Vy maminy co máte chlapečky mají obě dvě kuliny v pytlíku, nám v porodnici zjistili, že jednu ještě nemáme úplně v pytlíku, takže to pediatr bude hlídat a ve 3měs. nás pošle na urologii, aby to hlídali tam a když se to do 1roka nespravý, tak bude muset jit na operaci :(, tak budu doufat, že to bude vpoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
3.5.13 09:14

@mixy
Mne zabral az čtvrtý a ricin :) zkus si tam namixovat Aji ty meruňky je to lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
3.5.13 10:32

@MiriamK
No vidíš, určitě přibírá až až a nebudeš jí muset dokrmovat. O práci míň :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
3.5.13 10:37

@katka 84
Ahojky, mám doma 2,5letýho klučinu :mrgreen: :mrgreen:. Vím o čem mluvíš. Období vzdoru máme od narození :mrgreen: :mrgreen:. Všechno musí dělat sám, ale úplně…třeba i když vypnu TV, on jde, zapne jí a musí jí vypnout on :lol:.a tak je to se vším. Ale co se týče malýho, tak je zlatej a trpělivej. Zulíbal mi :*. Mě taky manžel pomáhá, ale bohužel má ještě hodně práce mimo normální, tak že jsem tu často sama. Ale starší syn mi odpo ještě spinká, tak se to dá. Spíš ty noci, taky se mi budí dost často. A spánek prostě chybíííííí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí