TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
6.5.13 14:40

@kacenkab My kojíme taky u z jednoho, sama jsem to prubla a je to lepší. Přes den po dvou až třevch hodinách, večer i po 4..jak se vzbudí, je to spavec :) Ale u prsu vydrží i 40 min! Tak nevím, je často taková spavá a unavená z tahání, ale i tak sosá dál. Pak nic nestíhám :) :/ Na začátku jsem měla šílený trhlinky, ale už je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
6.5.13 19:16

@kacenkab ahoj,měla bys kojit jen z jednoho, ať si vysaje co nejvíce mléka a tobě se tam co nejvíce vytvoří…tak mi radila laktační sestra :-) pokud by mimi uslo a do hodiny se vzbudilo, kojit zase z toho samého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
6.5.13 19:46

@kacenkab
po třech a půl hodinách, z obou a každý 15 min..uvidíš jak to malé bude stačit nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
6.5.13 19:48

@asiris
prý to tak někdy je :nevim: to musí být teda nepříjemný :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
6.5.13 19:50

@Nix
fakt? :) tak to si nedokážu představit, že bych si normálně sedla teda :mrgreen: 4 hodiny po porodu jsem tam tak natekla, že jsem chodila jak kačer :mrgreen: :mrgreen: a chodila chladit do sprchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.5.13 20:17

@kacenkab Tak já kojím taky vždy jen z jednoho a dělala jsem to, tak i u malého. A radí to i laktační sestry.Jen po porodu ty první dny se kojí z obou aby se rychleji vytvořilo mlíčko. A jak píše Lidka, že v pravém má mín mlíčka, tak to mám taky tak. Z levého to teče proudem a je rychle najedená a pořád je plný a pravé tahá dlouho a někdy jí to nestačí, protože u toho po tom delším kojení usńe a pak má dřív hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
6.5.13 21:14

Dneska jsme byli u dr. a malá vyrostla za 2 týdny o 2cm a přibrala 530g :) a to jí ten nutrilon dávám jen jednou denně :)

jinak jsem i říkala dr. jak kojím a neříkala, že bych měla už kojit jen z jednoho, tak nevím :nevim: přijde mi, že by to malé nestačilo..kojení je věda, asi si pořídím váhu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
6.5.13 21:44

Holky já taky kojím většinou z obouch, malýmu by to nestačilo a taky sem to dr. říkala a říkala, že každé dítě je jiné, tak, že to neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
6.5.13 21:45

Tobínek má dneska přesně měsíc, to je mazec jak to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
6.5.13 21:45

@Liddka
Existují na to i homeopatika Rhus toxicodendron 5CH.
Docela dobrej článek:http://www.azrodina.cz/…ticke-leceni
Ale vymizí to samo… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
6.5.13 21:47

@Liddka
Lidu malé se taky včera udělaly flíčky a pupínky na tvářičkách a to se ani nezpotila :nevim: taky mi dr. poradila jen ten černý čaj, že prý je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
6.5.13 21:49

Malej je taky dost o potníčkovanej, to je děs a to malej chodí uplně lehounce oblíkanej, ani čepky mu nedávám, dám mu třeba kapucku od mikči, vždy jak se pak na večer ochladí tak to téměř vymizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
6.5.13 21:50

@kacenkab
Jak psaly holky, ze začátku určitě obě prsa pro rozjetí laktace, pak podle mimi. Můj pil 14dní jenom z jednoho, protože úplně vytuhnul a stačilo mu to až až :lol:,teď, jak ustoupila žloutenka, pije i ze dvou. Ale spíš se napije z jednoho a z druhého se jenom dobumbne. Záleží, jak moc je probranej.
Přes den co cca 2,5-3,5h…v noci se nám to až teď prodloužilo i na 4,5h díky dudlíku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
6.5.13 21:52

@Olčík
Je to hrůza…mě to docela i štve, jak ty děti rychle rostou :lol:. Je to sladký, když po kojení mi usne na prsou a má ty ručičky daný pod halvičou, bych ho sežrala :srdce: :srdce: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
6.5.13 21:55

@MiriamK
Věda to je, to říkám pořád :lol: :lol:. Určitě koj tak, jak malá chce, když chce dvě, dej dvě.
Mě se malej-asi díky prdíkům u kojení tak kroutí a odpojuje, to je hrůza. Snad se ale dostatečně nají :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí