TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1345
7.5.13 11:53

@Ninouš Ninu,moc moc gratuluji a jste obě statečné, jak jste to zvládly. Srdíčko ať se malinké upraví každým dnem, opatrujte se!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
7.5.13 13:01

@Olčík @MiriamK @Angli Holky, tak my na prdíky taky trpíme a to večer…od 20h se můžem stavět na hlavu, ale malý prostě křičí křičí..když mu dám prso, tak hned u něj usne, ale jakmile ho přesunu do postýlky, do 3min křik znovu. Pupík, cvičení s nožičkami, nahřívání medvídkem…ee, nic z toho…včera jsem mu po lžičkách dávala lactAmil, tak plakal méně, ale dnes jsem objednala jako Olčík ty kapičky Bio gaia - každý je doporučuje a jestli to má malému pomoct, tak hurrá. Doktorka mi včera řekla, že mám brát já Espumisan a jinak prostě kojit a vydržet… 8o Malej přibírá týdně 100g což je tak tak, aby prospíval..opička malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
7.5.13 13:03

@Anath Mi se malý osypává nejvíce kolem levého očka a to nic špatného nejím, dávám si pozor..je to prý u nich běžné a na radu Vás tady zkusím taky ten černý čaj. On ještě jak mele ručkama, tak si to tře a to je pak ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
7.5.13 13:50

@zizaluska TAk to ti moc nepřibírá :| ale aspon že něco přibere :) malej má osypanej celej obličej a i na hlavičce to má a na krčku už fakt nevím jak se toho zbavit :cert: a přesně jak píšeš jak všude mele těma ručičkama tak to je pak ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
7.5.13 13:52

@Anath Já jsem kvůli tomu byla u dr a ta mi řekla právě at mu to otírám tím černým čajem ale nepomáhá to :roll: Má to na obličejí, hlavičce a krčku :roll: ještě jsem koupila krém je tam měsíček lékářský a pantenol tak snad to zabere. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
7.5.13 14:21

@Liddka no paní dr to stačí a malej se určo ještě rozjede. Lidu, odříhává ti malý po jídle? mi ted 4.den nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
7.5.13 14:23

@zizaluska Jak kdy někdy jo někdy ne ale na začátku měl velký problémy to si neodříhával vůbec…A říkala si to dr? A před tím ti normálně odříhával? A nemůže ti brečet z toho že si neříhne? Třeba ho bolí bříško z toho že si neříhne a proto pláče jak si tady psala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
7.5.13 14:39

@Liddka Říkala jsem jí to, ale doporučila mi užívat Espumisan a kojit kojit. Mě to trápí, že si neodříhne..pak i z toho ho bolí bříško, jenže jak ho to mám naučit? :-) po pivu by mu to šlo hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
7.5.13 15:11

Ahoj holky, tak koukám, že všude stejný starosti s našima radostma.Moje Viky se osypala na čelíčku a drobně na tvářičkách. Už při narození měla ty milia na nosíku, uplně kropenatej nosík, ale to prý zmizne samo.Taky před spaním brečí a nevim proč, tak zkoušim různý polohy, houpu s ní, zpívám, klepu na zadeček, dávám jí na předloktí a když už téměř zabere, tak zase najednou spustí a většinou otvírá pusinku jako na kojení, ač je právě po jídle. Dneska má chudák průjem, ale jinak bez teploty, čůrá pěkně, tak asi mamka nědla něco co neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
7.5.13 16:21

@zizaluska mě dr. říkal, že některý děti prostě říhací nejsou. Mě dcera třeba vůbec po jídle si neodříhla, a asi proto si spíš často ublinkávala a Kryštof ten si říhne jak kdy, takže já to nějak ani neřeším.
@reeezinka mohu se zeptat jak jsi poznala, že má malá průjem, Kryštof má pořád stolici jak míchaný vajíčka řidky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
7.5.13 17:31

@zizaluska A dáváš si ho říhnout na rameno? Nebo ho jen držíš ve vyšší poloze? Mě si malej říhne jen když ho mám na rameni takže dáváme jen na rameno.Ale oni nám to říkali taky v nemocnici že některý miminka jsou neříhací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
7.5.13 19:14

@zizaluska
malá mi taky neodříhává, jen někdy, tak potom má škytavku a nebo ty prdíky :| před kojením jsem dala ten espumisan, asi jí to chutnalo pořád se olizovala :mrgreen: a po kojení usnula a pěkně prdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
7.5.13 19:21

Holky kolik a jak často dáváte ten espumisan? kdo ho teda používáte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
7.5.13 19:37

Ahoj holky jsem tu jen na skok přeci jen jsme teprve druhýž den tak toho mám hodně a s malou se pomalu sžíváme před chvíli jsme dokojili a za chvíli budeme poprvé koupat :) včera měla celý den ten holtr manžel ho tam ráno vezl dr. říkala že pokud by tam byl nějaký problém budou mi ihned volat kvůli nasazení léků a nikdo nevolal tak předpokládám že ok. Dnes u nás byla dětská dr. moc nás chválila přetočila malou na bříško a ona už pěkně držela hlavičku říkala že je to mazec :D ve čtvrtek už budeme moci ven tak se moc těším. Jinak měla jsem strach z kojení ale hezky jsme to zvládli připadám si jako mlíkárna kolik toho mám :D přikládám pár fotek malé. Co se týká šití je to děs mám moc stehů a celé to mám hodně nateklé dnes jsem si koupila lactobacilus na změkčení stolice protože od porodu jsem jen jednou a dnes teda už naštěstí trochu taky ale myslela jsem že umřu :D Zatím se opatrujte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.5.13 20:15

@asiris
Mě taky švagrulka říkala, že malej měl díky Espumisamu zácpu, ale ta ho dávala před každým jídlem. Já dávám fakt max 4krát denně 5kapek a v poho, malej kandí ;).Už mám doma probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí