TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4095
8.5.13 11:44

@zizaluska
to mu nakapeš espumisan a on ho vyblinká? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
8.5.13 11:57

@MiriamK nene,zapije to mlíčkem a pak se dost poblinká :-) Kamrádce to tak malá dělala z Sabsipl. ale zácpu z toho nemá, právě kvalitně zmastil plínu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
8.5.13 12:11

@zizaluska
ty brďo tak uvidíš, jestli ti to bude dělat dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
8.5.13 12:29

@MiriamK Mno to uvidím, ale včera mu to dala večer poprvé a sice se poblinkal, ale křičel jen půl hoďky a už v 22h jsme spali. Jenže zase moc nespal odpol v kočárku, takže to mohlo být i tím :think: Je to fakt umění, se zařídit podle prcků…že|?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.5.13 12:33

@MiriamK
Miri, já bych budila. V 6ti nedělí by neměli mít delší pauzu než 5hodin. Hlavně kvůli laktaci. Když je delší než 6h, může se snížit laktace.
Měli by papat tak 8krát denně, ale mě i tak to moc nevychází :lol: :lol:.
Už jsem tady jednou psala o stránkách, které jsou super, tak me dočteš snad úplně všechno. A poradkyně píše:
Do 3. měsíce věku dítěte ovšem není vhodné, aby přestávky mezi kojeními byly delší než 6 h - poté se začnou tvořit inhibiční bílkoviny, které snižují tvorbu mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.5.13 12:34

@zizaluska
Zkoušela si dávat na bříško, nebo na tvoje prsa? Nám to pomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.5.13 12:36

@Liddka
Lidu, to mě mrzí. Určitě vám dr poradí a bude to dobré. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.5.13 12:37

@MiriamK
Ještě ty stránky:
http://www.kojeni.net/databaze.php?…
Když to rozklikneš, je tam hromadu otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
8.5.13 13:33

@Angli
děkuji za ty stránky, mrknu :)
no já to právě dělám tak, že mezi 8-9 kojím naposled..nevím proč, ale vždycky večer mi malá úplně dorasuje bradavky :nevim: včera mě scvakla a trhla k sobě, myslela jsem, že mi tu bradavku utrhla, úplně mi vyhrkly slzy :|
pak mezi 23-00 ji dám 60ml nutrilonu, potom ve 3-4 ji dám svoje odstříkané v lahvičce a jak se probudí ráno tak kojím..
myslím, že mi to laktaci určitě nijak nesnižuje, spíš právě naopak, po půl hodinovém kojení ještě odstříkávám a to tak 80-100ml 2×-3× denně :think:

včera jsem právě po kojení neodstříkala, byli jsme venku a když jsem přišla domů, tak jsem měla podprsenku celou mokrou a tričko taky 8o ostuda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
8.5.13 13:35

@zizaluska
přesně :mrgreen: kojení je věda a samotné miminko taky :lol: škoda, že neumí mluvit, hned by bylo vše jednodušší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
8.5.13 13:37

Holky asi na mě něco leze :| mám knedlík v krku, bolí mě hlava a uši :|
co jste braly za léky, když jste kojily? doufám, že to malá nechytne.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.5.13 13:55

Ahoj holky, my ještě nejsme s malou moc sehrané, tak chvilku trvá, než se sem dostanu a všechno pročtu, ale koukám, kolik je tady nových příspěvků :-)
My dáváme před papáním infacol na prdíky, prý je to dobrý, tak nevím, nad to malé pomáhá, já totiž nepoznám, jestli má prdíky :-D
Bože, co jsem to za matku :-D
V noci spinkáme pěkně, jen doufám, že to nezakřiknu, poslední kojení máme kolem 11, pak kolem 1 a v 5 :-)
Včera jsem nakojila po deváté a malá se vzbudila až v 1 tak vydržela dlouho :-)

Jinak přes den to máme nějaké zakleté :-( Malá se napapká, pak spí hodinku, pak hodinku chovám, protože plače, pak zase třeba hodinku spí, nevíte čím to může být?? Myslím, že prdíky to nejsou, kaká krásně, skoro při každém přebalení je plná plínka a taky občas slyšíme, jak to tam střílí :-D

Dneska se chystáme na vycházku, tak se moc těším :-) Paní doktorka říkala opatrně, ale je moc hezky, tak myslím, že tím nic nezkazíme :-)

Mějte se a pište co vy :-)

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.5.13 13:57

Jo holky a ještě myslíte, že můžu kojit z jednoho prsu dvakrát po sobě?? Mě se to jedno prso asi plní více :-D Mám ho pořád takové nalité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
8.5.13 14:45

@kacenkab
no já jsem si myslela, že když hodně prdí, tak je to dobrý :mrgreen: ale dr. ji chovala a prděla, tak říká, že trpí hodně na prdíky a že ji mám držet v poloze se skrčenýma nožičkama a teď dáváme i espumisan.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.5.13 15:37

@MiriamK
To odstříkáš hodně. :palec: Ale není mi jasný, proč odstříkáváš, když máš mlíka tolik? Zdá se mi to zbytečný, když mlíka máš evidentně dost. To samé s Nutrilonem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí