Poradna duly
Jana Čurdová
@Olčík
Olčí, víš na co jsem přišla, že malej mi někdy psí v noci i 4,5h ale většinou klidně i jenom 2, 2,5h a to v případě, že ho nedám odříhnout. Mám pocit, že ho to pak začně tlačit a zbudí se. Jenže, když ho dávám odříhávat, zase se mi moc probere a hned nechrní… ![]()
@Ninouš
Ninu a jak malé prosím tě zjistili ten problémek se srdíčkem?
@Anath
Nejsi v tom sama. Mě to malej dělá taky
.Někdy víc, někdy míň, je to asi určitě bolestí bříška. Úplně mi boxuje do prsou, škrábe, odtahuje se, pak se zase chce přisát a pořád dokola. Je to zapeklité
.Někdy mi přijde, že tahá a pak, když už to jóó samo neteče, začne se vztekat. ![]()
@Anath
Jo a na ty bolavé bradavky je dobré, pokuď máš kloboučky, pár krát je použít. Jinak větrat, mazat…
snad to budeš mít brzy ok.
@Ninouš
Jo a spocená jsem taky bývala hlavně v noci a mezi prsama, to byly potoky
. Ono to přejde, teď se mi to už nestává…
Holky, má některé z vašich dítek nazelenalou stolici? Už pár krát se stalo, že má klasiku žlutou ale s příměsí zelenou
.Né úplně brčál, ale má. Třeba tak půl na půl. Hladová to není určitě a snad hladová, co jsem četla je hnědá.
@Angli Zelenou máme na střídačku se žlutou, to je normálka a viděla ji i dr, že v pořádku.
Holky, tak já nevím, co to mám za loudálka při tom pití…on fakt dokáže tahat 40min, usne, tak se odtáhnu a za 5min zas hledá a začne se rozčilovat, tak dám znovu prso a zase tahá
Jinak bradavky mě taky bolí, pálí..malej se u toho kolikrát kroutí, nechce zaklonit víc hlavičku a pak to bolí…jdu taky vyzkoušet kloboučky ![]()
@zizaluska
Fakt? To jsi mě uklidnila…já se bála…
A nemá tě pak už jako živej dudlík? Ale jestli zase táhne
.
Je pravda, že první syn byl taky u prsa klidně 40min. Já jsem mu pak dala dudlík a zklidnil se…
@zizaluska
Ještě mě napadlo, když kojíš, cítíš, jak ti prsa vysál? Splasknou ti?
Jak jste diskutovali o váze, tak já mám nahoře pořád 3kg, ale už asi 14dní. Prostě ty se mě drží zuby nehty a jen tak dolu nepůjdou. Ale je pravda, že můj jídelníček je něco..samá čokoláda, protože milé návštěvy mi jí nosí
.
@Olčík @Angli Já doufám, že nemám nějaký ten kvasinkový zánět bradavek, když to mám na obou
Kloboučky mám, dneska ráno jsem to zkoušela a bolí to dost i tak, ale aspoň netahá přímo tu bradavku…nerada bych kvůli tomu přestala kojit ![]()
@Angli Tak to jsme na tom s tou váhou úplně stejně, ty tři kila ne a ne dolů, ale já mám skoro každý den zmrzlinu na procházce a taaak, takže se moc nedivím ![]()
@Anath
To by byla věčná škoda, to je jasný. Pár dní kloboučky, hodně větrat a po kojení mazat, mělo by to pomoct. ![]()
Právě, já vesměs jenom mlsám, tak že se taky nedivím ![]()
@Angli přišel mi to říct doktor než mi malou přivezli na pokoj po porodu že to zjistil poslechem. Srdíčko ťuká a jednou za čas to vypadne ale hned naskočí. Když nás propouštěla primářka z dětského tak říkala že dr.je frajer že si toho všiml tak jsme měli štěstí že jsme kápli na takového doktora.
Já jim málo nemám vubec chuť k jídlu musím se k tomu nutit ale snažím se jíst zdravě ale to sladké je zlo:-D
před chgíli jsme přišli z procházky nakojila jsem malá spí tak jdu odpočívat připadám si ještě hrozně slabá a hned jsem ze všeho vyčerpaná:-(
@Ninouš ¨
To je dobře, že na to přišli hned! Malušenká…my taky máme pár nepříjemností, ale snad se to všechno vstřebá a srovná.
Já teda chuť mám, ale mám pocit, že nic nemůžu, když kojím, tak jím pořád to samé dokola
.a sladké
.