TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
9.5.13 16:56

@Pipenka
Fííha…to je teda smůla :?. Hlavně, že už jsi ok! Vím, že se to stává, bohužel :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
9.5.13 17:24

Ahoj no to si delas srandu. oni te museli jeste cistit. no to je sila. to sis prosle asi peklem chudinko. je dobre ze uz jste doma a v poradku. ja taky konecne porodila. pred porodem jsem si tady s holkama psala. malemu je 14 dni oba terminy jsme propasli. Pak jsem mela jeden den kontrakce kde jsem myslela ze umru a pak zjistili ze malej ma spatnou polohu a normalne ho neporodim i diky tomu ze je mimco moc velike. takze jsem sla hned na cisar. ach jo a to jsem sla do vyhlasene nemocnice. obcas se fakt tomu vsemu nestacim divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
9.5.13 17:26

Holky, teď mě napadá, už jsme :lol: asi komplet všechny s mimčama, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.5.13 17:52

@Anath
já jsem ze začátku taky odstříkala třeba jen 20ml, ale dělala jsem to po každým kojení i třeba v noci, tak toho pak bylo víc a víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.5.13 17:52

@Pipenka Ahoj tak to je teda mazec tak hlavně aby to už bylo v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.5.13 17:53

@zizaluska
ani odsávačkou neodstříkáš? jo připadám si jako dojná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.5.13 17:55

@MiriamK Ntrilon jsem mu dávala jen jednou ale naposled pil normálně z prsa a hodil takovou šavli…Já mu dávám Nutriton před každým papáním to je pro blinkací miminka víš. Ale asi se fakt takhle na večer přepapává protože jak už jsem včera z toho byla nervozní tak jsem ho nenechala tak papat dýl jak 20 minut jinak mi večer jedl třeba i 30 minut a pak to šlo ven a včera blinkal jen malo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.5.13 17:58

@Liddka
jj to znám ten Nutrilon na to ublinkávání..tak to vypadá, že byl jen přepapanej :) ty miminka nemají moc záklopku no, tak papají a papají a pak blinkají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.5.13 17:59

@Angli
jj Ninu byla asi poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.5.13 18:00

@Angli
jj Ninu byla asi poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.5.13 18:00

@MiriamK Právě že ten náš malej je fakt jedlík taky to jde vidět na tom přibírání :D ale byla jsem z toho fakt nesvá :roll: A co malá je hodná? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.5.13 18:27

@Angli Taky si myslím že Ninu byla poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.5.13 18:29

Tak holky jak jste na tom s kilama? :) Já mám dole zatím jen 10 kilo ale asi týden jsem se nevážila tak nevím jestli mám ještě něco dole jdu totiž v úterý na kontrolu po šetinedělí tak se zvážím tam :) Zítra mi už končí šestinedělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
9.5.13 19:21

@Liddka Mě chybí 3 kila. Asi po třech týdnech po porodu mi chybělo už jen kilo a půl, ale v tu dobu jsem měla neuvěřitelné a neovladatelné chutě na sladké a večně jsem se ládovala nějakýma zákuskama a čokoládama a perníčkama, že jsem to nabrala zpátky :mrgreen: Ale vejdu se do všeho oblečení, tak si myslím, že něco málo je v prsou a zbytek asi v zadku :mrgreen: Spíš mě štve to povolené břicho, když si lehnu na bok, tak se mi to celé sesune a vypadá to děsně :cert: Občas dělám sedylehy, ale moc mě to teda nebaví, cvičení jsem nikdy neměla ráda :roll:
@Pipenka Teda, tak to mě moc mrzí, že si měla takové problémy:( Tak hlavně ať jsi brzy fit :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
9.5.13 19:26

@Liddka Jo jinak mi taky zítra končí šestinedělí:) Ale ještě mi neskončily očistky :think: Už mě to docela štve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí