TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
7.5.13 20:19

Mně malej začal docela odkrkávat, alespoň jednou za kojení a nejlepší poloha je, když si ho dám na svojí hruď :lol:, to si říhne téměř vždycky, někdy ještě, než ho položím. Funguje to u nás líp, než na rameno a občas ho dávám i na bříško, to si taky krkne.
Určitě by měli říhat, pak je bolí bříška, je to začarovanej kruh, ale holky, bude líp!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.5.13 20:23

@Ninouš
Moc vám to sekne holky. Je to beruška :hug:. To šití je brutus, viď? Já to měla u prvního syna, vnitřní, vnější a byl to masakr a dlouuuhoooo jsem se hojila. Jsou na to i homeopatika, na lepší hojení :lol:. Chce to čas.
Drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.5.13 20:25

@Ninouš
Jo a na stolici jsou výbornýýýý švestky!!! Nebo se prodávají ty čípky :palec: pěkně to změkčí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
7.5.13 20:48

@Ninouš
krásný jste holky :hug: Ninu ten spodek si sprchuj studenější vodou, mně to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.5.13 20:50

Ahojte holky,
tak mě dneska došly kapky bio gaia, tak od zítřka budeme dávat tak snad to bude lepší…malýho teda odříhávat musím, pač se jinak děsně kroutí, krká jak starej chlap, ale třeba v noci jak ho kojím, tak třeba usne u mě v postely tak ho nedávám krkat…jinak malej spinká zatím v košíku tak když hodně řve tak ho vozím trochu to pomuže…Espumisan prý mimča mužou maxi 40kapek denně já dám třeba 3× denně 6kapek, jinak používbáme baby calm to je přírodní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.5.13 20:51

@Ninouš ma na šití pomohl gel z dubová kury pěkně chladí a umrtví to a lépe se to po tom hojí…a malinká je nááádhernááá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
7.5.13 20:57

@Olčík
a pomáhá ten baby calm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.5.13 21:01

MiriamK já myslím, že jo, a malej se po nich i sklidní když mu je dám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.5.13 21:34

@MiriamK @Olčík
Baby calm jsem používala u prvního mrňouska, ale to dávkování je dost vysoký, tak že ta spotřeba byla šílená :mrgreen:. Ale mám pocit, že všechno pomáhá tak napůl. Spíš mi přijde, že se mrňata zklidní, jak dostanou jinou chuť do pusinky.
Olčík, manža dneska koupil ty prob., jak si psala, že máš, ty tabletky. Ale asi pak taky koupím kapičky. Snad mi manža říkal, že byly jenom do 400Kč? Ale co si pamatuju, tak nám vydrželi snad dva měsíce…je tam dávkování jedna kapička jenom, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.5.13 21:37

Holky, plánujete zítra nějakej výlet? My bychom chtěli vyrazit, ať si starší syn taky užije, ale někam ven..s malým se ještě bojim do vnitřních prostor.
Jo a co očkování??? Budete očkovat něco navíc? Já asi ty rotaviry a pneumokoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.5.13 21:41

Angli jj tak určo vše nepomužu uplně, ale myslím, že nám to snad pomáhá, jinak ty bio gaia jsou dvě velikost bud 5ml nebo 10ml a dává se tuším 5kapek ráno.
Jinak já určo nic navíc očkoavat nebudu, nejsem moc příznivec nepovinného očkování, přijde mě hrozně to mali těličko slabý natolik očkování…tak, že jen hexavakcíny a pak ty spalničky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.5.13 21:45

@Olčík
Aha, já už si taky prd pamatuju :lol:.
Já ti taky nejsem úplně zastáncem, ale Tobíka jsem na pneu.taky nechala, tak chci aby to bylo fiftyfifty :D a ty rotaviry, zvažuju. S Tobím jsme skončili před pár měsícema na kapačkách a měla jsem o něj fakt strach, tak se bojím :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.5.13 21:48

Mě se nelibi, že to očkujou vše zároven a nebo se pak chodí na očko po 14dnech když né zároven a to neee…z dr. už u u sofinky jsme se domlouvali, že pokud by trpěla na rýmy, nebo na záněty středního ucha, že ho necháme naoučkovat později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
7.5.13 21:48

Nic prcek asi od 21h. spí tak jdu taky, holky spí u našich tak mám vic volna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.5.13 21:57

@Olčík
Musím to nastudovat a pak se rozhodnu :mrgreen:.Holka, ty máš hawai :lol: :lol:. Já ho jdu zbudit, ať mám nakojeno a pak se taky natáhnu. Jestli noc bude jako včera, mám se na co těšit :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí