TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
8.5.13 15:38

@MiriamK
Tím, že po kojení ještě odstříkáváš tím víc se ti tvoří…tak bych být tebou už nedávala Nutrilon ale jenom to tvé odstříkané. A máš o starost míň. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.5.13 15:40

@kacenkab
Určitě střídat. :palec: Třeba když kojíš z jednoho a pak se ještě mimi docucne z druhého, začínáš tím druhým na docuc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.5.13 15:42

@MiriamK
Jo a Miri, měla by mít i dvorec v pusině, ale to víš. Pak se ti nestane, že ti cvakne jenom bradavku.
Mě když se kroutí u kojení, tak mi to celý tahá, že mám pocit, že mi to snad utrhne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
8.5.13 18:49

@Angli
Odstrikavam na tu noc, pak jeste zamrazuju kdybych náhodou přišla o mliko a někdy je mám tak nality i po kojení, ze odstrikavam jen do úlevy..třeba tedka půjdu o víkendu do skoly na cely den, tak se zamrazeny bude hodit :)
Nutrilon mám uz zbytecek tak to chci vypotrebovat :)
Jj to ma i dvorec v pusince, to vím, ale někdy se tak rychle vycukne, ze nedokážu hned zareagovat :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
8.5.13 19:16

@MiriamK
A v čem zamrazuješ? Ty studuješ? To jsi dobrá, ještě se do toho učit :). Jinak koukám, že i po nakojení máš prsa ještě tak plný, to mě se vždycky ufouknou úplně :lol: už se mi zdaleka tak nenalévají jako ze začátku. Ale prý je to normální…Super, že děláš zásoby" :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
8.5.13 19:31

@Angli četla jsem tady diskusi ohledně zamražení toho mléka a jedna maminka tam psala, že mlíčko nalije do formiček na led a pak to uschová..takže si stříkačkou do formiček naliju po 10ml, aby se mi to pak dobře počítalo :) a pak vyklepnu do krabičky a uschovám :) v návodu u odsávačky píší, že to zamražené vydrží i půl roku, ale určitě to tak dlouho nechávat nebudu a budu kostky „obměňovat“ :)

jj ještě studuju, dodělávám magistra a musím napsat disertaci a dodělat ještě nějaké práce, takže když malá spí, tak dělám do školy :)

no jak si psala, já jsem se díky té odsávačce za pár dnů rozkojila a teď si tím „dělám“ mlíčko do zásoby :) jeden den jsem zkusila neodsávat, malá byla ten den hladovější, tak mi všechno vypila a pak jsem ty prsa měla jak dva vaky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
8.5.13 20:03

Ahojte
jaký pak jste měli dneska den, my v celku fajn…
Dopol jsme byli na procházce a na zmrzce, pak jsme byli celý den na zahradě, tobik dneska dost spinkal, pak byl od 17h. vzhuru a už kolem pul7 usínal, ale vydržel, v 19h.jsme vykoupaly a ted usnul, holky spí ještě dole u našich, tak mám klideček :-),tak jdu uklidit a budu mít veget, jestli se teda malej drak neprobudí, ale snad nééé…

Jinak co se týče kojení, u Sofinky(vanesku sem nekojila)tak když sem třeba delší dobu nekojila třeba přes noc těch 7hod.(spala mě od narození skoro celou noc)tak ráno sem měla prsa jak balony bolely mě, no hruza, ted sem měla nedávno pocit, že snad se mě ani mlíko nedělá, ale už sem tak nák moje „prsa pochopila“ :P, jak malej začne sát tak mě uplěn ty prsa začnou bolet jak kdybych tam měla jehličky i to druhý z kterého nekojím a začínám citi plnost, ale dokud ho nepřiložím tak nic…jinak já nic nezamražuju, u sofi sem měla tolik namraženýho, že v 8m.jsme ju odstavila, ale ještě další měsíc sem měla zamraženýho mýho mlíka, ale ted není vubec čas na odstříkávání a ke všemu sem měla u sofi elektrickou odsávačku tak je to uplně o ničem jiným než s ruční. ted sem odsávala jen jak mě bolela bradavka a nemohla sem z toho prsa skrz bolest kojit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
8.5.13 20:21

Ahoj holky, tak dneska jsme měli návštěvní den :) jeli jsme k manželovo babičce na obed, pak šli procházkou na návštěvu za mojí babičkou aby se podívala na toho našeho mrňouska :) jsme docela ušmajdaný. Přijeli jsme domů o půl 7, šli Lukáška vkoupat, nakrmil se a nějak nemůže usnout a nevím čím to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
8.5.13 20:24

@Nix
asi chce koukat na maminku :) malá si mě teď taky víc prohlíží a nespí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.5.13 13:32

Holky ahoj :)
jak jste na tom? Ja když dojela z porodnice byla tak naměkko, že jsem brečela i 10× denně. :(
Ted už je to lepsí ale proste nekdy kdyz mala plače a ja nevim proč tak je mi děsně :-( Máte to také tak? nebo jsem jen já divná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
9.5.13 13:39

@kacenkab
já jsem brečela zatím jen 2×, ale když malá brečí a je úplně fialová, tak je mi ji taky strašně líto :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
9.5.13 14:07

@kacenkab Já brečela po příjezdu z porodnice, když malý dostal záchvat řevu. Jinak jsem nebrečela, ale když hodně pláče, tak mi občas vyhrknou slzy do očí, jak je mi ho líto. Divná určitě nejsi, je to normální, ty hormony jsou dost rozhozené :)
@MiriamK Teda, tak to odstříkáš hodně :-O To já mám po kojení prsa úplně vycucnuté :mrgreen: Mě nešlo nic odstříkat ani před kojením, když jsem je měla nafouklé, ale párkrát jsem použila odsávačku (kterou mi to teda taky skor nejde) a pak už šlo i něco odstříkat, ale že by to bylo na nějaké zásoby, tak to vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
9.5.13 15:11

Holky, jakou velikost na mimča byste to viděly v létě a pak na podzim? Když mi malý tolik zatím nepřibírá, můžu počítat s 62léto (jak se udává vel pro 3-6měs) a 68 pak podzim (6-9měs)?
@MiriamK Mi se malý taky hezky chytne za prso, ale jak sebou pak háže, kroutí se, tak chytne jen bradavku a já s tím stejně nic nenadělám. Neodstříkám teda ani kapku, ale mlíka mám dost..ty jsi hotová mlíkárna teda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
9.5.13 16:35

Ahoj holky…tak já sem tady dlouho nebyla…k těm co porodily moc moc gratuluju, snad to máme za sebou všechny. Já jsem musela spět do nemocnice na čištění, nechaly ve mě placentu a došla sem za 5 min 12 neb sem měla už otravu krve…do toho 40citky horecky tak jsme si pobyly ještě 4 dny ve špitálu. Už jsme doma maličká je hodná, já se cítím slabá hrozně sem tam mám horecku ale ne tak vysokou a mám antib. i na doma. Maličká se mi po tom ohazela chudinka na tvařičce tak mastíme pusinu. :roll: Jinak jsem jen proletěla příspěvky a s odříhnutím máme problém i my :lol: malá po kojení většinou spí tak ji pokládám na bok u spinkání kdyby vyblinkla, jinak i prdíky nás trápily, ale ještě sem nic nezkoušela na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
9.5.13 16:55

@zizaluska
To, že ti mimi teď nějak extra hodně nepřibírá, neznamená, že nezačne ;). Nezkoušela si ty homeopatika, na větší tvorbu mlíka? Mě to s prvním synem hodně pomohlo. Ale můžou se brát jenom týden, pak naopak tvorbu snižujou…
Jinak já na léto taky kupuju zatím 62,ale třeba kdybych něco kupovala v červenci určitě koupim už 68. Záleží, jak máš mimi veliké. Já teď prďolu měřila a má už 57cm a to mu v pátek budu teprve 4týdny :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí