TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1102
10.5.13 19:45

@Angli určitě budou ti naši miláčci v pořádku;-) já taky jím pořád to samé mám strach cokoliv sníst aby malá neměla prdíky jsem magor:-D :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.5.13 19:52

@Liddka Lidu já mám hore stále 15kg a už 15 dní se mi váha nehla ani o gram. Já budu ta vyjímka, co kojením nehubne:(!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
10.5.13 20:16

@asiris
taky nehubnu z toho si nic nedělej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.5.13 20:21

Holky já nechala v porodnici 10 kg :-D Takze ani hubnout nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale nezoufejte, urcite ti puuujde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
10.5.13 20:25

@kacenkab já tam nechala 7 ;-) ale mám v plánu tomu ještě pomoci protože se mi nelíbila ani moje váha před těhotenstvím. co mě štve nejvíc je to vytahané břicho už se těším jak budu moct do posilovny;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.5.13 20:55

@asiris Nejsi sama já mám pořád nahoře 13kg a taky kojením nehubnu a docela mě to ser. :cert: Ale co naděláme nic :) Ale ono až ty naše zlatíčka začnou lezt atd tak to půjde rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.5.13 20:58

@Ninouš Tak u nás ten malej pes jak máš i ty tak k němu maleho dát nemůžeme by byl snad schopnej ho pokousat taky nosí náhubek ale stejně stačí chvilka nepozornosti a může se stát neštěstí. Ale my sme pořád někdo u malého tak jsem klidná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.5.13 21:03

@Anath Tak mě ty očistky před dvěma dnama přestali a dneska se mi opět vrátily a to jsem se už objednala na gyndu na uterý tak uvidím dyžtak to zruším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.5.13 21:04

@MiriamK Tak to ti malá taky pěkně přibírá :potlesk: Já nevím jestli jsem ti to psla ale malej za 2 týdny přibral 800g :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.5.13 21:04

@MiriamK Tak to ti malá taky pěkně přibírá :potlesk: Já nevím jestli jsem ti to psla ale malej za 2 týdny přibral 800g :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.5.13 21:11

Ahoj maminy, chci se zeptat jestli, když kojíte jíte i zeleninu jako třeba rajče, sal. okurku, mám strach to trochu jíst, protože to prý nadýmá, tak aby pak malej netrpěl, jenže všude píšou, aby se při kojení jedla pestrá a rozmanitá strava, ale mám pocit, že člověk vlastně skoro nic nemůže. A když nemůžu jíst zeleninu, tak se láduju pořád něčím sladkým, takže to do léta těch asi 5kg co ještě potřebuju dát dolů nedám :evil:. Tak co tak jíte Vy? Já mám pocit, že jím pořád taky ty samé věci dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.5.13 21:14

@katka 84 Ahoj tak já rajčata jím normálně a malýmu to nějak nevadí(tuk, tuk)Já si myslím že to nebude vadit a ta okurka taky nebude vadit. Já jí teda nejím nemám jí rada.JAko já třeba miluju kukuřici a nemůžu si jí dát aby malému něco nebylo aby kvuli mě neměl bolesti. Já jím normálně až na věci co nadýmají a kyselé ovoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
10.5.13 21:15

@Liddka týjo malej ti teda hezky přibírá. Mě doktor říkal, že by měli přibírat tak min.200g týdně. My jdeme příští týden na 6týdenní kontrolu, tak jsem zvědavá kolik budeme mít, ve 3týdnech měl malej 3800g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.5.13 21:21

@katka 84 To já sem taky koukala jak pěkně přibírá :) je to pěknej jedlíček :D Na to že když se narodil tak měl 2705g a minulej týden už jsme měli 4kila :mrgreen: a dneska mu je už 6neděl :mrgreen: už je to velkej chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
10.5.13 21:30

@Liddka :lol: :lol: :lol:
To mi u prvního dítěte taky každej říkal, jak začne lézt a chodit, budu za ním lítat. Leč já nepatřím k těm matkám, co nedělá celý den nic jiného než stojí za zadečkem dítěte, tak že tím jsem rozhodně nehubla :mrgreen: :mrgreen:.Mě dokopalo až to, že jsme se jeli fotit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí