TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
11.5.13 15:54

@kacenkab A cudlík zkoušela jsi dávat aby se zklidnila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
11.5.13 15:55

@kacenkab myslela jsem dudlík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.5.13 16:03

@Liddka Dudlík máme pořád už z porodnice, ona je dost cumlací, ale někdy mě plive i ten dudel a řve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
11.5.13 16:08

@kacenkab Aha.A nzkoušela si jí třeba dát do kočárku a povozit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.5.13 16:10

@Liddka Budto chovám, nebo vozím v košíku, ale stejne poplakává :-( Zpívám, pouštím písničky, nevím proste co ji trápí :-( Vám mimi usínají hned po kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
11.5.13 16:58

@MiriamK Miri to tě obdivuju že už si zase ve školní lavici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
11.5.13 17:01

@kacenkab Ahoj, no mě Lukášek po kojení usíná jak kdy, někdy usne hned někdy na mě kouká, ale po pvrním nočním kojení tak hodinu chovám a uspávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
11.5.13 18:09

@Nix Tak můj prcek u nočního kojení polospí, takže jakmile se odpojí, tak je zase tuhý a spí dál :) Vždycky mě vzbudí, že se vrtí v postýlce a mlaská, tak ho šupnu k prsu než se probere a pak zase hezky spinká :)

Holky, mám normálně pravé prso asi o půl čísla větší než levé, ale teď u toho kojení je ten rozdíl děsný, pravé mám jak balón a levé skoro stejné jako předtím, jsem z toho docela na nervy, je to hodně vidět:( Navíc se v pravém asi tvoří i víc mlíka, malý u něho vydrží dýl. Mám teď problémy s bolestivýma bradavkama, tak přes den odsávám a dávám to malému v lahvičce, tak se snažím z levého odsát víc a z pravého méně, myslíte že se to nějak vyrovná? Že se v tom levém bude dělat víc mléka a zvětší se? Nerada bych měla jedno prso vytahané po břicho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
11.5.13 18:21

@kacenkab Přes den už mi je víc vzhůru ráno třeba po papání je vzhůru a nespinká než jde znova papat a k večeru je to to samé taky se napapá a až je čas na další papání tak až pak usne a někdy taky usne až dýl třeba je vzhůru od 5 večer a usne až kolem 9 večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
11.5.13 18:29

@Anath Já to mám to samé jako ty ale mám to obráceně levé mám větší než pravé a mám v tom pravem i mín mlíka a malej se z něj nenapapá a nevím co mám udělat abych měla v tom pravém víc mlíka :nevim: Ale když jsem přijela z nemocnice tak jsem v pravém měla dost měla jsem ho uplně nalitý a obě vypadali stejně a ted to pravé mám menší než levé a taky to štve. TAkže nejsi sama :) A co ty kdy jdeš na kontrolu na gyndu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.5.13 18:31

Holky nemáte někdo ten vak na nošení miminka? Nebo ten šátek? Já přemýšlím o tom vaku, když je malá takový uplakánek a chce se furt chovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
11.5.13 18:33

@kacenkab Já ho teda nemám ale ségra ho měla a říkala že byl super že malá byla taky uplakaná a že nemohla nic dělat vařit, prát atd a s tímhle to prej bylo super nemohla si to vynachválit :palec: Já kdyby malej začal být taky víc uplakanej tak bych si ho pořídila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
11.5.13 18:47

@Liddka
Lidu, mě malej taky ublinkává, teď po kojení mi blinknul hodně, ale nejde to teda do metrů…držíme palečky, ať to není nic znepoujícího a s dr. to vyřešíte raz dva!!! Vím, že to člověka trápí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
11.5.13 18:50

@kacenkab
Kdyby jí bolelo bříško, tak se šponuje, kope, hází ručičkama. Kdyby měla hlad, tak by ti šla ještě po prsu nebo po čemkoliv :D. Jestli nejde uklidnit, zkus jí zase přiložit, jestli to pomůže…jinak po kojení by se měla uklidnit.
Přišla jsem na to, že když má bolení bříška, hodně pomůže autosedačka, pěkně se tam skrčí a když houpám, uklidní se.
Jinak kojím taky těch 10-15min, někdy víc, někdy míň, poslední dny jedno prso. Když se odtáhne, dám krcnout a dám to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
11.5.13 18:53

@Liddka
Aby v jednom prsu bylo víc mlíka, víc ho přikládej k němu. Nakoj, ať si odříhne a zkus znovu přiložit. Nebo pak odsávačka po kojení. Prý nejde o to, jestli vůbec něco odsaješ, ale stimulace. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí