TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
12.5.13 16:42

@Anath My Jdeme místo uterka zítra k dr tak uvidím kolik přibral a kolik už měří ale byly jsme když mu byl měsíc a vážil 4 kila za dva týdny přibral 800g :D takže přibírá pěkně tak doufám že se neschodil když ted blinkal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.5.13 17:05

Ahoj devcata! prominte ze sem takhle nakukuju, ale procitam vasi diskusi uz delsi dobu, akorat jsem zatim nicim neprispela. Mam totiz taky cerstvou holcicku, narodila se mi na aprila :) a prave sleduju, jak to vsechny zvladate a radite si a timpadem zjistuju, ze jste na tom dost podobne :)

chtela bych rict @kacenkab ja sem si ve tretim tydnu taky zazila probdelou noc a vim jake to je, ale musim priznat, ze mi moc pomohla knizka Nejstastnejsi miminko v okoli. Pediatr, ktery ji napsal, tam popisuje tisici techniky tak i kdyz ti prijde, ze to je preci jasne, tak kdyz dodrzis presny postup, verim ze i tvoji placici holcicku to utesi…ja tomu neverila, ale funguje to…takze i kdyz ta moje ma spatnou naladu, naucila se, se ji behem chvile ullidnit. Jinak s tim kojenim bych zkusila zavolat nejdriv nejake laktacni poradkyni. Ja treba volala jedne co ma tel. uvedeny u Apolinare, kde jsem rodila. Byla hrozne mila a ochotna a fakt mi dobre poradila. Navic te mohou i navstivit a hradi to pojistovna.Tak bych fakt predtim nez ji zacnes davat prikrm, zkusila nejdriv zavolat. Pokud budes chtit tel., tak mi rekni, poslu ti ho…

Jinak my na prdiky opravdu trpely, i ted se obcas ozvou, ale zabraly bakterie (colifant newborn, dobry i na imunitu i alergie a laktobacily) a hlavne spravny zavinovani (jak popisuje v te knizce) a ted uz jsme relativne v klidu…

Jinak se moc omlouvam, ze jsem vam sem tak vpadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.5.13 18:58

@zizaluska
Týýý jo, musíš být vyřízená 8o. Něco bude špatně…zkus fakt kontaktovat laktační poradkyni. Nebo mrni na stránky kojení net. Trápíte se všichni :|. Nějak hodně moc ti nepřibírá, tak že to, že je u prsa tak dlouho není o pití.
Asi už pak jenom dudlá a líbí se mu to a jak ho dáš pryč, je řev. Teplo u maminky a dudel jako bradavka je k nezaplacení :lol:
Jestli můžeš, zkus když je někdo doma, aby po kojení pochoval malýho někdo jiný než ty. Určitě bude brzy líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.5.13 19:01

@reeezinka
Mě to jde taky snad nejlíp rukou :lol:. Jinak jsou dobrý ty ele. ale jsou dražší. Jinak já mám manuální od Medely. Zjistila jsem, že hodně záleží, jak to nakloním. V určitém úhlu neteče nic v jiném jo.
Vím, že má hodně holek problém vůbec něco odsát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.5.13 19:05

@Olčík
Asi záleží co jaká dr. S Tobíkem naší stačilo 100g za týden…hlavně, že přibírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.5.13 19:09

@kacenkab
Neboj se, tzv. slabé mlíko neexistuje. Ale jestli ti malá delší dobu nepije, musíš odsát, ať se netvoří míň mlíka.
Když mi první syn začal málo přibírat, chyba u nás byla v nepravidelnosti a dlouhýýým pauzám.
Jak které mimi. Já jsem třeba u prvního syna dala flašku a byla to chyba :?, kojení šlo do kytek :nevim:. Ale jsou mimi, co píšou i holky, kterým je to úplně jedno. :dance: Spíš bych raději volila stříkačku, pokuď budeš dokrmovat menší množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
12.5.13 19:13

Holky, dneska má náš šikulín měsíc. To, to letí chjoooooooo. Už teď vím, jak to brzy nebude už žádné mimi :| Přikládám foto i s bráškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
12.5.13 19:41

@kacenkab
já jsem přikrmovala stříkačkou, ale teď už lahvičkou a v pohodě..ještě mám pocit, že se přísává líp :) zkus se ji podívat do pusinky, jestli tam nemá ten aftík nebo to můžou být prdíky..nebo zkus napřed trošku odstříkat, aby měla spíš to zadní mlíko :nevim: je to věda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
12.5.13 21:19

@MiriamK Aftík není… dneska jsem to už nevydržela a zkusila jí dát moje mlíčko ale z flašky a hle… vyzunkla to skoro vsechno, pila jak divá, očividně měla hladeček po tom jak cely den plakala a nechtela pit chuderka moje :-( Hnedka usla babulka a ještě spinká, teď na noc já zkusím dát zase prso a modlím se, aby to šlo, ale mám i odstříkané, ale moc jí to z flašky nechci dávat, mám strach, že pak nebude chtít prso :-( Pokud se to ale bude opakovat tak zitra volam laktačni poradkyni a zkusim to ještě nějak namyslet :-) Mám obavu, že když jí budu dávat z flašky, nebude chtít prso a já ztratím mlíko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
12.5.13 21:36

@Angli Ten je krásnej :) opravdu to oboum moc sluší :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
12.5.13 21:41

Holky taky se vám stává že k večeru když krmíte tak vám vaše zlatíčka u prsa pláčou a kroutí se i když mají hlad? Mě to malej dělá už docela dlouho a vůbec nevím čím to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
12.5.13 22:06

@kacenkab
tak ji to dávej stříkačkou :) strčíš ji malíček do pusinky a do koutku dáš stříkačku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
12.5.13 22:19

@Liddka
to mi malá dělala minulý týdne a byly to ty prdíky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
12.5.13 22:41

@Liddka
Lidu ten nutrilon na to ublinkávání se dává po kojení nebo může i samostatně místo kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.5.13 06:39

MiriamK já myslím, že Liddka dává NUTRITON né Nutrilona ten se dává myslím před kojením, aby se pak mimčo nepoblinkalo, nám to ale nepomohlo jen měla sofinka s toho zácpu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí