TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
13.5.13 16:09

@mixy
Já netušim, absulutně. Vážila jsem jenom v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
13.5.13 17:29

Ahoj maminy mám problém malému se udělala moučnivka a má to i na horním patře začal mi špatně jíst když už jí spíš hltá a chvíli nato to vyblinká :,( co se nato dává a ještě jsem si všimla, že při spánku zastavuje dech nevím jestli je to normální, ale mám šílený strach spát protože se bojím, že mi přestane dýchat máte s tím některá zkušenost? děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
13.5.13 17:32

@Ainah
Ahojky, co vím, tak holky používali genciánu. Taková fialová vodička. A není to jenom mlíčko na jazyku? S tím dýcháním, nevím, ale určitě malé dr. poslouchala a bylo to ok, ne? Pro klid v duši si zajdi k dr… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
13.5.13 17:47

Angli:jojo poslouchala a říkala že dech je čistý a v pořádku možná ho moc sleduju nevím, ale dost mě to vyděsilo…zítra radši zajdu k dr ať mám jistotu že je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
13.5.13 19:46

Holky, tak homeopatika asi fungujou :) prsa nalitá, teče to samo, tak snad to nezakřiknu (nutrilon pro případ nouze mám koupenej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
13.5.13 20:13

@Nix Tak to je fajn :) A kolik těch kuliček sis vzala a jak často se to bere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
13.5.13 20:24

@Nix
A jaky mas ty homeopatika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
13.5.13 20:28

@Anath V lékárně mi paní řekla (nebo spíš vyčetla z hytré knihy) 5 kuliček 3-4krát za den a to 15 minut před jídlem nebo 30 minut po jídle. Někde na netu sem se dočetla že se mají brát 2krát po 5ti kuličkách.
@MiriamK miri ty co jsi psala ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
13.5.13 20:40

@Nix
Ony pak prave existuji jeste jedny, který se berou když tyto nezaberou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
13.5.13 20:41

@MiriamK Jsou to ricinus communis 5ch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.5.13 21:02

@Anath ja mám 211 a skočím tam s rodným listem a žádostí osobně je potřeba mimi přihlásit do 8 dní ale tolerují delší dobu právě kvůli tomu že se čeká na rodný list.
Jinak co se týká mlíka taky mám pocit že se mi prsa míň nalívají navíc po kojení jsem úplně vycuclá malá začala být pěknej hladovec už má 3 bradičky :-D :-D :-D zítra skočím k tetě do zdravé výživy koupit si něco na pidpiru tvorby mléka se děsím toho abych o něho nepřišla:-(zítra máme ùřední den tak bude chvíli hlídat tchýne jak já to přežiju bez malé to vážně nevím.
Jinak kdo si pamatujete jak jsem zde psala ohledně vztahu s mojí máti tak když jsem rodila tchýně ji volala že zakopou válečnou sekyru že rodím atd.moje máti ji poslala někam a zazněly tam slova která nelze zde zveřejnit. No a výsledkem toho bylo že moje máti druhý den po porodu za mnou o půl 9 večer přišla bez jakéhokoliv telefonu nebo sms jestli se muze podívat. Já z toho byla tak vykolejená že jsem sestře řekla že ji vidět nechci že potřebuju klid.Sice jsem to pak ořvala ale když jsem jí a celých 9 měsíců nestála ani za sms taj nevidím důvod proč teď by to mělo být jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
13.5.13 21:33

@Ninouš
teda..já už jsem myslela, že narozením malé se to uklidní a ono nic.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
13.5.13 21:57

@katka 84 @MiriamK jj,přesně to jsou ony :-)
Byli jsme se zvážit dnes a za týden máme 190g nahoru, což je teda úspěch..hlad teda prcek nemá a zřejmě by rád usínal s prsem v puse, jinak to nevidím. Jinak dnes mě bolí prsa, venku mi v nich úplně mravenčilo, píchalo, bradavky mám na upadnutí. Jinak večerní kojení začlo po 18h, obě prsa vystřídány a stejně řev..tak jsem dala 30ml Nutrilonu na zkoušku, slupl to jak malinu a stejně pak řev, přišlo na řadu ještě prso a pak řev, nakonec usl únavou asik..teď spí..UF, ať mi nikdo neříká, že kojení není věda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
13.5.13 22:03

@zizaluska
taky mi v nich mravenčí, bolí..achjo.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
13.5.13 22:07

@Nix 2krát denně po 5ti kuličkách, tak je napsáno užívání. Ty je bereš 3-4krát denně? kurnik, tak to budeš jak chodící mlíkárna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí