TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
15.5.13 12:04

Ahoj holky, byly jsme s malou včera v poradně a doktorka nám vynadala že jsme za tyden přibraly 40dkh…že je to 2násobek co má břibrat..jojo malá je jedlík ale že by se přejídala tak to zase ne. Porodní váhu jsme měly 4 kg. A teda musim rict ze od sobotu ji davam nutrilon jen treba 2× za den ji ho dam jinak kojim…mléka moc nemam vidím že jí to nestačí a po kojení se nabumbá nutrilonu je vidět že se ji toho odemě moc nedostane…jinak se chci zeptat jak uspavate svoje deti kdyz neusnou u prsu? Ja učím na dudlík ale musím na rukach natřásat chvilku poplače a dlouho jí trvá než usne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
15.5.13 12:09

@zizaluska Tak jediný co pomohlo bylo opětovné nakojení a to v půl 9 pak vydržel spinkat aż do čtvrt na dvě a další probuzení bylo ve čtvrt na šest a raní v půl deváté. Dneska kojím z obou prsou aby měl dost. Beru ty homeopatika a piju kojící čaj. Doufám že bude mlíka dost u kojení zůstaneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
15.5.13 12:23

@Pipenka
My jsme za dva týdny pribraly 530g a dr nám řekla ze je to hezky přírůstek :) co doktor to zas názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
15.5.13 12:26

@Pipenka
Jinak Mala se uspi sama..večer po kojení bud hned usne bez dudlu nebo s dudlem a nebo chvilku kouká a pak spí :) maminku moc nepotrebuje hlavne ze je dudel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
15.5.13 12:27

@Pipenka tak my nabraly za 10dní 600g a taky dr. říká, že je to krásný nárustek a je to kus chlapa :-)

jinak my dneska spaly nic moc, malej se v pul3 probudil na jídlo a pak brečel, tak sem myelsla, že má málo, tak sem mu dala nutrilon, ale to nechtěl a brečel až do 3:15h. brečel prostě pořád jak na rukách tak když ležel, tak se pak ubrečel:-(.pak se porbudil za hodinu zase jakoby v křeči a pak unsul a v 6h. nás vzbudila sofča…asi měl bolení nebo nevím co to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
15.5.13 12:28

Jinak u nás se usíná jak kdy…někdy sam, někdy z dudlem, někdy musím chovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.5.13 12:58

@Anath Já mám taky antinu s jedním hormonem tak uvidíme jak to bude kdybych to měla mít hodně nepravidelně. JInak já brala antinu jen když jsme se poznali a brala jsem jí asi 3 roky a pak jsem jí vysadila nedělala mi vůbec dobře a hodně jsem po ní přibírala a jen jsme si dávali pozor a až sme chtěli tak sme si pozor přestali dávat :D A zadařilo se nám po 2 měsících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.5.13 12:59

@Olčík mě je to taky tak jako u tebe někdy usne sám někdy musím chovat a někdy s dudlíkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.5.13 13:00

@Angli Ahoj mi máme takovou žlutooranžovou ale zelená je prej nedostatek jídla..A říkala si to dr? Mě se každou návštěvu ptá jakou má stolici a jestli sní nemáme problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.5.13 13:06

Ahojky holky, tak naše malá (doufám, že to nezakřiknu) od té doby, co je na flašce, tak je úplně zlatá :-) hodnounká, jen se nají a spí :-)
Doufám, že si to ted nepokazime :-D
Jinak já jsem na tom hůř, jsem docela vyčerpaná z toho věčnýho odsávání :-(
Nakonec jsem vybrala elektrickou odsavačku Medelu na obě prsa ( nová stojí kolem 5 tisíc :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ) ale já ji sehnala na bazárku za 1800,– tak doufám, že to bude lepší něž si furt majdat prsa rukou :oops: :oops:

@Pipenka Mě malá buď usne při kojení, nebo ji potom dám do košíku a ona chvilku kouká a potom usne, nebo když kňourá, tak dám dudlík a jak usne, tak ho vyplivne a když poplakává, tak buď chvilku chovám, nebo vozím v tom košíčku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.5.13 13:08

@zizaluska ještě říkají, že na odbrknutí je dobrá poloha na ruce nechat to mimi viset… jako na bříšku a nebo normálne polozit na bríško a skrčit nožky… jinak nevim, ale malá si taky pokaždé nebrkne :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.5.13 14:12

@MiriamK přesně tak co doktor to jiný nazor, ale tak když se ráda napapá tak co :roll: jinak ja dudlík pořád strkám do pusiny chvilku jí trva než začne dudlat pak dudle a vyflusne, někdy usne u toho ale spíš musím na rukách uspávat…

tak těm maminkám co mimča usínají samé zavidím :palec: to bych chtěla taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
15.5.13 16:15

Tak jsme dneska byli na kontrole, malý má 56cm a 5 kilo :mrgreen: Za 5 týdnů přibral 1350g:) Cvalík můj malý :mrgreen: Jinak všechno v pořádku, jen má nějakou citlivou pleť a pořád je nějaký osypaný, tak jsme dostali mastičku a jinak mu mám obličejík oplachovat černým čajem a ne vodou, tak snad se to zlepší. Jinak nám zatím mlíko stačí a snad to tak ještě dlouho vydrží:) Jen teď jsem musela nakojit z obou, protože dlouho spinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
15.5.13 16:31

Ahoj holky, dneska jsme byli na kontrole s tím naším hematomem a ledv. pánvičkou, tak už to má bobísek v pořádku a prý už na kontrolu nemusím, ufffff.
Jinak mi to nedalo a vzala jsem s sebou pokakanou plínu(jak má dozelena) abych to dr ukázala, je to dokonce primářka :mrgreen: a mávla nad tím rukou, že to je v pořádku. A sama, když ho viděla, tak říkala, že je pořádnej, tak že předpokládám, že hlady netrpí. Jak už jsem psala, prý zelená není hladová, hladová je hnědá.
Holky prsa se mi taky nalívají minimálně, já to nechápu :nevim: :jazyk:.Přitom kojím pořád stejně. Tak jsem začala zase se dvouma prsama a asi pořídím homeo :think:.
A ten můj hajdaloš, fakt dokuď to teče bumbá, jakmile musí víc tahat, začne se vztekat.
Malej mi usíná, jak kdy, někdy u kojení, někdy s dudlem, někdy se chová…ale večer se většinou vzteká a chce se jenom chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
15.5.13 16:33

@Pipenka
Jak ti za to může vynadat, že ti malý pěkně přibírá, nechápu :nevim: :nevim:. Spíš dr. jásají… :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí