TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
11.5.13 18:54

@Anath
Já to mám teď pořád :mrgreen:.Protože kojím z jednoho prsa, tak že to druhé má dlouhhhou pauzu a mám ho jako kamen. :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.5.13 18:56

@kacenkab já malou kojím v průměru od 10 do 20 min. a většinou na dvakrát nakojím nechám odbrknout a pak znova nakojím. Někdy se odstaví sama že má už dost a někdy u toho usne tak ji odstavím já. Ona když má málo tak si moc duda prstíky tak ji vždy ještě přiložím. Zkusila bych kojit dýl. a uvidíš jaká bude reakce jestli přestane poplakávat nebo ne.;-)
dnes jsem nějaká mrtvá zvládla jsem jít jen do obchodu a uvařit oběd jinak jsem celý den musela ležet hrozně mě táhly ty stehy:-(manžel dnes dřel udělal dvě skřínky do koupelny umyl nádobí a uklidil ještě že ho mám:-*jinak jsem se dnes ráno vážila a mám dole 11 kg takže ještě o kilo míñ než před těhu tak jsem z toho měla radost a říkala si že bych nejraději kojila pořád je to nejlepší způsob hubnutí :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.5.13 19:01

@Ninouš Zkouším, jak jen to jde :-)
možná mám špatnou tehniku kojení, tak na tom musím teď zapracovat :-)
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.5.13 19:06

@kacenkab baby vak jsem pořídla od haipa daipa stojí okolo 600 ale není to na extra dlouhé nošení ještě jsem ho nezkoušela mám špatnou velikost a musím ho vyměnit. Mě malá většinou taky usne u kojení ale jelikož pak ještě přebaluju tak se probzdí chvíli ji pochovám dám do postýlky pustím hrací kolotoč někdy dám dudin a usne. U nás na zklidnění funguje vibrační lehátko tam když ji dám a pustím vibrace tak je klidek hned:-D
@Angli a tobě nevadí kojit jen z jednoho prsa? ja bych teda umřela stačí že vždy to druhé prso z kterého právě nekojím mám hrozně nalité a musím odsát před kojením do úlevy ono když ty prsa mám moc nalitá tak jde malé se i špatně přisát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
11.5.13 19:12

@kacenkab důležité je aby se hýbala bradička tzn. že mimi pije. Když malá přestane tak prso trochu zmáčknu nad dvorcem funguje to jak kdybych odstříkala a ona začne zase pít tak mi to ukazovali v porodnici. Porad se kdyztak s dětskou dr. až tam půjdeš bo bych zavolala nějaké laktační poradkyni. Já než jsem odcházela z porodky tak jsem ještě s jednou maminou byla na novorozeneckém byla tam mic fajn sestřička která je blázen do kojení a už si udělala i kurz lakt. poradkyně tak se na nás mrkla zda přikládáme dobře atd.
Jinak do kdy jsi byla v porodnici? Jestli jsme se tam nepotkaly? Já tam byla od 2.do 6.a ležela na pokoji č.1.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
11.5.13 19:18

@Ninouš Určitě jsme se museli potkat :-) Já byla v porodce od 30.4. do 4.5. :-) a byla jsem na 4 :-) :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
11.5.13 20:33

@kacenkab tak to mě taky malej snad po každém kojení začne hrozně plakat, přijde mi, že to není hlady pije tak 20min. s přestávkami, ale že ho snad hned trápí prdy nebo si nasaje trochu vzduchu (ne pokaždý si odkrkne). Dáváš něco na ty prdy před kojením, já mažu bříško tím krémem pupík a v lékárně mám objednaný baby calm, tak snad to trochu zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
11.5.13 21:06

@Ninouš
Ty se máš, já bych potřebovala jít s váhou níž, než před těhu, ale to bude horko těžko :?. Sladkého se těžko vzdávám a jsem lenoch na cvičení, musím se jedině zabejčit :lol:.
JJ, máš recht, taky to druhý mám jako kamen. Ale prostě mi to tak vychází, že nakojím z jednoho a buď usne nebo mu to prostě stačí. A je lepší kojit jenom z jednoho prsa i kvůli prdíkům, přední mlíko je víc nadýmá. Oni by se měli prsa taky časem přestat nalejvat…jinak já taky trošku růčo odstříknu a pak pořiložím, taky se nepřisaje hned, je to těžší, ale krásně to pak roztahá. :potlesk: Prostě jak kdy, teď pár dní kojím z jednoho, před týdnem z obou, mění se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.5.13 21:14

Ahoj holky, já vůbec nestíhám dočítat, vůbec tu nejsem. Přes den je to frmol, když spinká, snažím se udělat, co jsem nestihla v těhu, když jsme se sem nastěhovali..takže kmitám doma, nebo jsem s malou venku, nebo u našich..Včera jsem jí vytáhla s kočárkem na brusle a bylo to supr.Ze začátku jsem se bála, ale je tu jen rovinka, supr stezka. Kila už jsou dole, ani nevim jak, ještě lepší jak před těhotenstvím, vůbec to nechápu, asi jak se člověk nezastaví a asi tomu přidává to neusatálý kojení. Malá se nechce vůbec odtrhnout, nejradši by mě měla jak dudlík nonstop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.5.13 21:16

A holky, potřebuju poradit ohledně odsávačky, s jakou jste spokojený? Já mám nějakou ruční obyč. skleněnou a neodsaju s ní nic, asi to dělám špatně..ale potřebovala bych se to nějak naučit, nebo koupit jinou, aby mohla povozit třeba babička, nebo nakrmit přítel a nevim jak odsát. Jde mi to jen vlastní rukou, ale to všude teče a je to na dlouho..máte elektrický, nebo obyč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
11.5.13 21:23

@reeezinka Ahoj,ty už jsi byla s malou na bruslích? :potlesk: tak to teda zírám a to jste o 11dní mladší, já se teda ještě neodvážila, ať něco nepřeženuj, ale už se nemůžu bruslí, fitka, tenisu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
11.5.13 21:25

Tak vidím, že jsem jediná, která tady nekojí max 20min…dnes jsem začla kojit v 18h, vystřídala jsem do 19,30 obě prsa a po 5min hysterický křik, nepřešlo to, prsu se znova chytl jak hladový psík..teď tak 10min zkouší usnout, vrtí se, ale aspoň nepláče a nepotřebuje mé prso. Já se fakt zblázním a to nemluvím o tom, že jíst stíhám tak max při kojení..což je teda fakt úžasné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
11.5.13 21:43

Zizaluska a nemá hlad když hladově hledá a saje i po kojení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
11.5.13 22:06

@Olčík Mno,to je dobrá otázka…Dr ho zvážila a přibral za 10dní 160g, tak byla spokojená a neřešila dál. Já si ho v pond dojdu zvážit a pokud nebude mít 100g navíc, tak je jasné, že má málo :( Nejradši bych večer dávala trošku umělky po kojení, ať jsem víc klidná. Dnes toho zas moc nenaspím.. a stres mi teda nepřidá zrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
11.5.13 22:19

@kacenkab
Tak ji zkus dávat obe prsa po tech 15 min :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...