Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka
Krásně ti papá, nám naštěstí taky. Jdeme na převážení až za tři týdny. Ale doma ho občas zvážím spolu se mnou a přibírá až až.
@katka 84
Jak už jsem psala Ninuš, taky mi přijde, že jím pořád to samé. Člověk by neměl pečivo, nadýmavou zeleninu, tak co sakra jíst? Do toho žádné jahody, kiwi, kvůli případné alergii, je to hrůůůůzaaa
.
Při odchodu z porod. mi PA říkala, že platí pravidlo, že co nadýmá tebe, nadýmá mimi…
@Angli Tak to my se chceme taky fotit asi tak do 2 měsíců až bude malej trošku větší tak snad už budu vypadat líp
to břicho je nejhorší ![]()
@Angli Tak to je dobře že ti taky krásně přibírá jen tak dál
Já jsem se docela bála jak bude přibírat když byl předčasně protože mi v nemocnici řekli že to s ním bude piplačka ale on se nezdá
je to můj miláček
![]()
@Angli Přesně
ještě že mi dneska končí šestinedělí a můžu začít cvičit a zpevnovat postavu ![]()
@katka 84 tak já si rajčata a okurkz odpustila úplně protože krom nadýmání se po tom můžou děti osypat a vzhledem k tomu že jsem alergik a atopik tak si dávám pozor je veliká pravděpodobnost že malá bude taky tak to nechci moc podporovat.Ale každé dítě je jiné některému vadí to a jinému zas to.
@Liddka
To je teda jedlik
to z tech oblecku rychle odroste ze ![]()
Holky dáváte na prdíky espumisan?? Já dávám infacol, ale dr. říkala, že mám zkusit ten espumisan… kdo dává pomáhá Vám a můžeme dávat už od narození?
@Angli Jojo,cítím jak tahá a prso se mi vyprázdní, ale jinak jsem taky toho názoru, že ke konci jsem dudlík a potřebuje jen uklidnit, zaspat..jenže jak mu prso vezmu, za 5min je řev a stejně mu ho musím dát, jinak nepřestane - dudlík nechce ![]()
Poradím se s laktační sestrou jinak mě to odrovná…vůbec nestíhám jíst a o odpočinku nemluvím. Jsem ráda, že odpol jdem ven a malý spí, jenže to s ním chodím,,tak si nemůžu lehnout. Doufám, že se to brzičko spraví.
@katka 84 Mno, tak to jsme na tom podobně…rajčata teda nejím, protž kdo ví, co je ve slupce a po rajské polívce se malý celý osypal a okurek si sem tam dám. Z ovoce akorát banán, te´d jsem si koupila žlutý meloun a jinak nic..takže strava má být pestrá, ale nemůžem skoro nic.
@Olčík Olčík, jak dáváš malému Bio Gaia v kombinaci s jinými kapičkami? My užíváme Espumisan 2krát denně 6kapek a to při kojení po obědě a pak večer kolem 18,30…jak k tomu nakombinovat BG?
@kacenkab Já dávám malému od 3týdnů, můžou se od narození a tuk tuk tuk, co dávám, tak bolesti neměl.
zizaluska jádávám BG ráno 5kapek a pak když vidím, že ho bříško bolí dám espumi. a když ho nebolí tak nedávám, dám jen preventivně párkrát denně baby calm…ale dala bych ráno BG po kojení a pak třeba za 3hodky espumi. a pak někdy ještě odpo espumi…
@kacenkab
Občas dávám espumisan, ale ted malé pred kojenim dávám 20ml fenykloveho bio cajiku z DM a musím taky zaklepat, ze ji to pomáhá víc jak ten espumisan ![]()