TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1659
5.5.13 09:11

@zizaluska Malý byl včera taky klidnější a dneska v noci krásně spinkal, od půl 9 do půl 9 :) V noci jsem ho 3× nakojila, to pak vždycky hned usnul, teď taky po papání spinká. Tak asi byl v pátek fakt nějaký divný den. No já piju ráno a odpoledne půllitrový hrnek Cara a jinak popíjím čaj rooibos, nebo nějaké bylinkové nebo kojící čaje, vodu moc nepiju, občas se šťávou :) Jinak dole to vypadá rozhodně líp než třeba měsíc před porodem, ani ta jizva mi není moc vidět, tak se neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
5.5.13 09:23

Ahojte,

@Liddka nene dávám mu to normálně flaškou novou od aventu natural, je tvarovaná jako bradavka a našemu tobikovi je jedno z čeho pije zda s prsa nebo s flašky, pije i čajík…takhle mě pila i druhá dcera a kombinovaly jsme to do 8měsíce a nikdy problém neměla, tak, že jsme to zkusila i s tobikem a taky pije i z flašky i s prsa.

@MiriamK jj mě stehy vypadaly asi 14dní po porodu.ale je pravda, že sem šitá moc nebyla.

@berruska tak to noční spaní závidím, my třeba dneska stávali opět před 5h. pač se malý pročural a jak sem ho převlíkala tak se probral, ale byl nedospaly a nemohkl zabrat a pomalu do půl9 tady křičel :-/…

No dneska asi budu muset přikrmovat víc, jelikož mě přepadla srajda a jim jen rohlíky, tak, že asi nebudu mít moc mlíka a snad to do odpol bude lepší holkám jsme slibili náký výlet už jsme nikde dlouho nebyli tak pojedeme tady kousek od nás na prolízačky, je tam i minigolf atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
5.5.13 10:26

Ahoj holky potřebuju radu mám doma 15ti denní miminko donedávna bylo vše zlaté malý se najedl chvilku pokňoural a spinkal byl max hodinu po jídle vzhůru už asi 3 dny mi teď po jídle spustí hysterický pláč :zed: je rudý někdy až fialový dnes v noci to vydržel 3 hodiny takhle řvát nepomohlo měnit polohy ani nosit na rukou prostě nic pak usnul vysílením z toho pláče myslíte, že to můžou být ty koliky po jídle dáváme nutrilon ha 1 už si nevím rady jak jej uspat máte to tak některá taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.13 10:40

Ahojky holky :-) tak my už jsme doma :lol: :lol: :lol: :lol:
Není moc času, tak aspoň takto krátce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
5.5.13 11:01

@Liddka Lidu,mi malej taky začal večer nespat a dokáže prokřičet klidně i do půlnoci…dnes nespal od půl 1 do 4hod do rána a teď už zase křičí a to je nakojený půl 9 a v 10h…prostě mají te´d své dny a už to nejsou mimi, co by jen spinkala. O té umělce se zítra poradím s doktorkou, kamarádky mi říkaly, že jim pak malí neplakali a spali jak dudci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
5.5.13 13:02

Ahoj holky, vcerejší model :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
5.5.13 13:04

Ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
5.5.13 13:05

Nixi teda fotečky se povedly tak jsme byli, ale malej moc nespinkal :-)ale taky se moc povedly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
5.5.13 13:05

@kacenkab Kráaná!!!a kolik vlasů, panečku!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
5.5.13 13:07

Tady naše ochutnávka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
5.5.13 13:07

@Nix krásný model, jak na reklamu :palec:
my teda na focení ještě nebyli a přemýšlím, kdy půjdem..malý má teď pořád jen spavé období nebo křičí..to by fotografka neměla radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
5.5.13 13:08

@Olčík krásné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
5.5.13 13:09

@Nix Nádherné fotečky!!! :potlesk: Fakt úžasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
5.5.13 15:25

@Anath @zizaluska @Olčík Děkuju :) nejdřív se mu nechtělo spinkat, tak si ještě cucnul a vytuhnul a pak už to šlo jedna radost :lol: byli jsme tam tři hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
5.5.13 17:57

@kacenkab
kráska :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...