Poradna duly
Jana Čurdová
@zizaluska Malý byl včera taky klidnější a dneska v noci krásně spinkal, od půl 9 do půl 9
V noci jsem ho 3× nakojila, to pak vždycky hned usnul, teď taky po papání spinká. Tak asi byl v pátek fakt nějaký divný den. No já piju ráno a odpoledne půllitrový hrnek Cara a jinak popíjím čaj rooibos, nebo nějaké bylinkové nebo kojící čaje, vodu moc nepiju, občas se šťávou
Jinak dole to vypadá rozhodně líp než třeba měsíc před porodem, ani ta jizva mi není moc vidět, tak se neboj ![]()
Ahojte,
@Liddka nene dávám mu to normálně flaškou novou od aventu natural, je tvarovaná jako bradavka a našemu tobikovi je jedno z čeho pije zda s prsa nebo s flašky, pije i čajík…takhle mě pila i druhá dcera a kombinovaly jsme to do 8měsíce a nikdy problém neměla, tak, že jsme to zkusila i s tobikem a taky pije i z flašky i s prsa.
@MiriamK jj mě stehy vypadaly asi 14dní po porodu.ale je pravda, že sem šitá moc nebyla.
@berruska tak to noční spaní závidím, my třeba dneska stávali opět před 5h. pač se malý pročural a jak sem ho převlíkala tak se probral, ale byl nedospaly a nemohkl zabrat a pomalu do půl9 tady křičel :-/…
No dneska asi budu muset přikrmovat víc, jelikož mě přepadla srajda a jim jen rohlíky, tak, že asi nebudu mít moc mlíka a snad to do odpol bude lepší holkám jsme slibili náký výlet už jsme nikde dlouho nebyli tak pojedeme tady kousek od nás na prolízačky, je tam i minigolf atd…
Ahoj holky potřebuju radu mám doma 15ti denní miminko donedávna bylo vše zlaté malý se najedl chvilku pokňoural a spinkal byl max hodinu po jídle vzhůru už asi 3 dny mi teď po jídle spustí hysterický pláč
je rudý někdy až fialový dnes v noci to vydržel 3 hodiny takhle řvát nepomohlo měnit polohy ani nosit na rukou prostě nic pak usnul vysílením z toho pláče myslíte, že to můžou být ty koliky po jídle dáváme nutrilon ha 1 už si nevím rady jak jej uspat máte to tak některá taky?
Ahojky holky
tak my už jsme doma
![]()
Není moc času, tak aspoň takto krátce ![]()
@Liddka Lidu,mi malej taky začal večer nespat a dokáže prokřičet klidně i do půlnoci…dnes nespal od půl 1 do 4hod do rána a teď už zase křičí a to je nakojený půl 9 a v 10h…prostě mají te´d své dny a už to nejsou mimi, co by jen spinkala. O té umělce se zítra poradím s doktorkou, kamarádky mi říkaly, že jim pak malí neplakali a spali jak dudci.
Nixi teda fotečky se povedly tak jsme byli, ale malej moc nespinkal
ale taky se moc povedly ![]()
@Nix krásný model, jak na reklamu ![]()
my teda na focení ještě nebyli a přemýšlím, kdy půjdem..malý má teď pořád jen spavé období nebo křičí..to by fotografka neměla radost ![]()
@Anath @zizaluska @Olčík Děkuju
nejdřív se mu nechtělo spinkat, tak si ještě cucnul a vytuhnul a pak už to šlo jedna radost
byli jsme tam tři hodky