Poradna duly
Jana Čurdová
@zizaluska Já mám taky pocit, že pořád kojím, navečer má teda apetit obrovský
Jinak mě včera hulákal od devíti od rána do šesti do večera…to jsem jen nosila, tišila, kojila a pořád dokola, byla jsem z toho už na prášky, po kojení usnul tak max na 15 minut a zase byl řev, byl unavený, klížily se mu očička, ale prostě nemohl zabrat ![]()
Holky tak včera byli asi náké erupce
mě malý taky prořval den až do 15h.byla jsme už vyřízená…Jinak malej když nespí by taky nejradši pořád jedl, ale bohužel při dvou dětech už fakt bohužel nemám čas jen sedět a kojit, tak se šáhla po dokrmu, malej je spokojenej a mám víc času, dokrmím třeba jen 2× denně a pak mu stačí moje @Liddka jinak my to blinkání nikaj neřešily, dr. i u sofi, že je to nejspíš ten reflux a do roka se to upravuje a když né, tak se to pak řeší a je pravda, že v 9měsích se to sparvilo, tak to tak snad čekám i s Tobinkem…
Ted brouček spinká, dopol jsme byli venku na zmrzce pak se nakoujil, byl asi 45min. vzhuru koukal v křesílku a pak usnul u kojení a spí na gauči, holky jsou na zaharadě, manža maká tak tu má klídek
…jinak dneska jsme si pospaly až do půl8 tak super…stával mě v týdnu i před 5h.
a to byl fakt maskr…když by už kolem pul7 usnul, tak stávala sofinka a po ní vaneska a bylo úp spaní…
@Olčík No vypadá to na nějaké erupce
Dneska už je naštěstí docela klidný, tak uvidím jak dlouho mu to vydrží, teď leží po kojení v lehátku a kouká:) A čím dokrmuješ? Holky a pijete občas kafe? Já teda měla za celou dobu asi jen 2×, ale dneska jsem úplně hotová ze včerejšího dne a pomáhá mi na bolest hlavy, tak bych si nejradši dala…
Anath přikrmuju nutrilonem, měla jsem prvně sunar nutradefense, ale s toho jsme zjistili, že má bolení…jj u nás je taky dneska v celku klid…kafe si určo dej, jedno ti neublíží…játřeba na něj vubec chut nemám…
@Olčík Ok, super, hned mi je po tom kafču líp
A je nějaké omezení kolik můžu vypít Cara nebo melty? Docela na tom ujíždím
No já kojila ze začátku jen z jednoho prsa, ale teď musím z obou, jinak má malý pořád hlad…jsem zvědavá co budu dělat až bude mít ten růstový spurt, to asi budu kojit 24 hodin denně ![]()
@MiriamK Miri,to já se tam dole radši ani nedívám, takže nevím…ale včera jsem o něco zavadila, takže asik mi ještě nevypadly..ale někdy svědí jak blázen ![]()
@Anath Hm,tak to jsme na tom včera byly podobně, dneska zas malý spí skoro celý den, akorát teď má oči jak 2řárovky a nechce spinkat, být v ložnici sám, potvůrka. Když ti prckové pláčou, je to fakt celý den jen o nošení, tišení a kojení…o ničem jiném. Já chodím odpol ven za každého počasí, v kočárku aspoň spinká…doma by pořád jen otvíral pusu ![]()
Já si jednou za čas dám capučinko nebo latte a melta se má pít, že podporuje tvorbu mlíka, takže bych řekla bez omezení..ale nevypít jí více jako vody, to zas nee.
@katka 84 Já taky pořád peru plínky a žehlím přijde mi to nekonečný
@asiris Děkuju už jsem si o tom taky něco přečetla
@Olčík Snad to rychle přestane ![]()
@Olčík A to dáváš normálně flašku? Já právě že oni to nedoporučujou že mimi pak nechce tahat.My máme každý den k večeru tak cca 18:00 do těch 21:00 že malej nespí a pořád by papal když nemá prso v puse tak brečí a mě pak už tak bolí prsa. Nevím co s ním je…A už přemýšlím nad tím že mu třeba udělám 60ml UM a pak ho dokojím myslíš kdybych to takhle udělala že to bude špatně? Už nevím co mám dělat…Ale zase nechci aby si malej zvykl na UM a flašku… ![]()
Holky co vam blinkaji mimca, zkuste kojit nebo krmit trochu ve zvysene poloze, proste hlavu vys, aby jim to hezky teklo do briska
to pomahalo nam.
Jinak s dvouma je to fakt zahul
ja do toho jeste furt vybaluju, ale nastesti v noci kojim jen 2× a rano kdyby nevstaval dvouletak kolem osme, tak klido spime
a nekdy si s nima zdrimnu odpo, prace neutece ![]()
@Liddka
já to malé dávám tak, že ji strčím malíček do pusinky a do koutku stříkačku, takže saje..s tou flaštičkou máš pravdu mimísci zleniví ![]()
Taky máme blinkací mimi. A kolikrát se nalapá tolik vzduchu, že si sice odříhne, ale třeba za hoďku a půl se budí a kroutí se. A když ho vezmu, ještě několikrát si krnkne. Včerd v noci měl blicí maratón, převlíkala jsem ho 4krát
A jak píše beruška, je dobrý mít je ve zvýšené poloze i postýlku mít zvednutou.
@MiriamK
Stehy mám už asi všechny vypadaný. Jsem 3týdny po porodu. Ještě min týden mě v tom tatk škubalo, svědilo.