TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1659
4.5.13 12:07

@zizaluska Já mám taky pocit, že pořád kojím, navečer má teda apetit obrovský :nevim: Jinak mě včera hulákal od devíti od rána do šesti do večera…to jsem jen nosila, tišila, kojila a pořád dokola, byla jsem z toho už na prášky, po kojení usnul tak max na 15 minut a zase byl řev, byl unavený, klížily se mu očička, ale prostě nemohl zabrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
4.5.13 12:52

Holky tak včera byli asi náké erupce :nevim: mě malý taky prořval den až do 15h.byla jsme už vyřízená…Jinak malej když nespí by taky nejradši pořád jedl, ale bohužel při dvou dětech už fakt bohužel nemám čas jen sedět a kojit, tak se šáhla po dokrmu, malej je spokojenej a mám víc času, dokrmím třeba jen 2× denně a pak mu stačí moje @Liddka jinak my to blinkání nikaj neřešily, dr. i u sofi, že je to nejspíš ten reflux a do roka se to upravuje a když né, tak se to pak řeší a je pravda, že v 9měsích se to sparvilo, tak to tak snad čekám i s Tobinkem…
Ted brouček spinká, dopol jsme byli venku na zmrzce pak se nakoujil, byl asi 45min. vzhuru koukal v křesílku a pak usnul u kojení a spí na gauči, holky jsou na zaharadě, manža maká tak tu má klídek :-)…jinak dneska jsme si pospaly až do půl8 tak super…stával mě v týdnu i před 5h. :roll: a to byl fakt maskr…když by už kolem pul7 usnul, tak stávala sofinka a po ní vaneska a bylo úp spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
4.5.13 13:17

@Olčík No vypadá to na nějaké erupce :D Dneska už je naštěstí docela klidný, tak uvidím jak dlouho mu to vydrží, teď leží po kojení v lehátku a kouká:) A čím dokrmuješ? Holky a pijete občas kafe? Já teda měla za celou dobu asi jen 2×, ale dneska jsem úplně hotová ze včerejšího dne a pomáhá mi na bolest hlavy, tak bych si nejradši dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
4.5.13 13:32

Anath přikrmuju nutrilonem, měla jsem prvně sunar nutradefense, ale s toho jsme zjistili, že má bolení…jj u nás je taky dneska v celku klid…kafe si určo dej, jedno ti neublíží…játřeba na něj vubec chut nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
4.5.13 14:00

@Olčík Ok, super, hned mi je po tom kafču líp :dance: A je nějaké omezení kolik můžu vypít Cara nebo melty? Docela na tom ujíždím :think: No já kojila ze začátku jen z jednoho prsa, ale teď musím z obou, jinak má malý pořád hlad…jsem zvědavá co budu dělat až bude mít ten růstový spurt, to asi budu kojit 24 hodin denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
4.5.13 20:22

Holky už Vám vypadaly stehy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
4.5.13 20:26

@MiriamK me asi jo, žádný sem tam už nevidela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
4.5.13 20:35

@MiriamK Mě vypadly asi před dvěma týdny, možná i dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
4.5.13 21:15

@MiriamK Miri,to já se tam dole radši ani nedívám, takže nevím…ale včera jsem o něco zavadila, takže asik mi ještě nevypadly..ale někdy svědí jak blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
4.5.13 21:17

@Anath Hm,tak to jsme na tom včera byly podobně, dneska zas malý spí skoro celý den, akorát teď má oči jak 2řárovky a nechce spinkat, být v ložnici sám, potvůrka. Když ti prckové pláčou, je to fakt celý den jen o nošení, tišení a kojení…o ničem jiném. Já chodím odpol ven za každého počasí, v kočárku aspoň spinká…doma by pořád jen otvíral pusu :)
Já si jednou za čas dám capučinko nebo latte a melta se má pít, že podporuje tvorbu mlíka, takže bych řekla bez omezení..ale nevypít jí více jako vody, to zas nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.5.13 21:58

@katka 84 Já taky pořád peru plínky a žehlím přijde mi to nekonečný :D @asiris Děkuju už jsem si o tom taky něco přečetla :) @Olčík Snad to rychle přestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.5.13 22:02

@Olčík A to dáváš normálně flašku? Já právě že oni to nedoporučujou že mimi pak nechce tahat.My máme každý den k večeru tak cca 18:00 do těch 21:00 že malej nespí a pořád by papal když nemá prso v puse tak brečí a mě pak už tak bolí prsa. Nevím co s ním je…A už přemýšlím nad tím že mu třeba udělám 60ml UM a pak ho dokojím myslíš kdybych to takhle udělala že to bude špatně? Už nevím co mám dělat…Ale zase nechci aby si malej zvykl na UM a flašku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
4.5.13 23:08

Holky co vam blinkaji mimca, zkuste kojit nebo krmit trochu ve zvysene poloze, proste hlavu vys, aby jim to hezky teklo do briska ;) to pomahalo nam.
Jinak s dvouma je to fakt zahul :lol: ja do toho jeste furt vybaluju, ale nastesti v noci kojim jen 2× a rano kdyby nevstaval dvouletak kolem osme, tak klido spime 8) a nekdy si s nima zdrimnu odpo, prace neutece :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
4.5.13 23:18

@Liddka
já to malé dávám tak, že ji strčím malíček do pusinky a do koutku stříkačku, takže saje..s tou flaštičkou máš pravdu mimísci zleniví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
5.5.13 02:29

Taky máme blinkací mimi. A kolikrát se nalapá tolik vzduchu, že si sice odříhne, ale třeba za hoďku a půl se budí a kroutí se. A když ho vezmu, ještě několikrát si krnkne. Včerd v noci měl blicí maratón, převlíkala jsem ho 4krát :nevim: A jak píše beruška, je dobrý mít je ve zvýšené poloze i postýlku mít zvednutou.
@MiriamK
Stehy mám už asi všechny vypadaný. Jsem 3týdny po porodu. Ještě min týden mě v tom tatk škubalo, svědilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí