Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka
v tomto týdnu je to prý normální..dneska mě bolí jakoby pravý vaječník ![]()
Holky mě dneska taky táhne tak nák podbříšek i tvrdne břicho, tak si dám magnézko
…holyk a od kdy citíte pohyby???
@Olčík
dřív jsem to nějak moc neregistrovala, protože jsem nevěděla, jak přesně „to má být“…ale asi od 4. měsíce..
@Olčík Já ho beru taky ale musim ho brát každý den a ležet. Ty né?
@MiriamK No ona si ji dnes dr.taky snažila natočit ale malé se nějak nechtělo a jak jsi zmínila mě to ke konci taky u dost bolelo jak mi dr. šťouchala do břicha. Žádáanku jsem nedostala oni mají jednu ordinaci a střídají se tam tak mi bylo sestřičkou rovnou řečeno že na veliký UTZ se chodí tady k té druhé dr. Já mám radši tu svoji tady ta je taková nepříjemná a ne moc sdílná prostě minevyhovuje. Naštěstí příště už jdu zase k té svojí s tou se dá super pokecat a je vždy příjemná a milá
No my maminy na to takovou dobu čekáme a miminkám se moc ten UTZ nelíbí ![]()
No dr. říkala, že ho mám brát ráno a večer, no, ale jako jak si zapominám když citím tvrdnutí tak si ho vezmu. zítra dojede manža tak bude bobovat z holkama on a já budu mít doma veget
.Jinak já pohby citilka od 15+6tt a ted se mě už pěkně břicho vlní
u prní sem citila pohyby od 19tt.
@Liddka a proč musíš ležet? máš náký problémy???
@Liddka
myslím, že už jsme se o tom spolu bavily..je to v tom popisu 21tt..jak se natahují ty vazy a zvětšuje se děloha, tak tím
@Ninouš
tak ta moje hvězda se ukazuje furt
i prcku ![]()
ukaž tu fotečku malé:)
@Olčík No já cítila první pohyby okolo 17 tt a to jsem prvorodička ale bylo to jen večer když jsem si lehla a byla v klidu. Jinak teď už mě šťouchá přes celý den hlavně když jím a minule číhal manžel a dostal takový kopaneček že byl z toho úplně hotovej
@MiriamK no ona prcku ukázala ale pak se zase schoulila do klubíčka a nechtěla se nám už ukázat. Přitom přes den řádí jak tajfun
Fotku připouji ale jak říkám je tonic moc to byl nejlepší obrázk jaký dr. ulovila ![]()
@Ninouš
se ti aji takhle otočila jo? tak já mám asi lenocha..si ležela jen na zádech.. ![]()
pěkný jsou fotečky..hezky tam máš tu páteř
a míry víš? asi jsem se už ptala ![]()
@MiriamK Týjo teď koukám na tu fotku a jak už holky zmiňovaly mc ti to sluší a jsi hubeňour to já si oproti tobě připadám jak tank a to mám ze své původní váhy jen 2 kg nahoře ale pupek mám jak kdybych už pomalu měla za měsíc rodit ![]()
@Ninouš
děkuji
2kg? to já už mám 8kg
a nemáš tam náhodou dvě princezny? ![]()