Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Jo to je náhodička
S @MiriamK máme taky termín kousek od sebe a navíc jsme zjistily že jsme skorosousedky
@Olčík Jo tak to jsem ráda jakožto prvorodička jsem ze všeho vyjukaná ![]()
@Ninouš
já mám Casual Play S4 vybranej a chtěla bych ho koupit do konce roku, ale uvidíme ![]()
Musíš brát @MiriamK je to jen taky odhad
…tak pokud bude menší tím lépe, já bych chtěla mimčo maxi do 3,5kg no uvidíme dokolika kg se naše kuřátko dopeče ![]()
@Olčík To je fakt že pokud bude mimi meší bude se líp rodit ne?
Než nějakého obříka ![]()
@MiriamK No jestli ho mají v tom obchůdku nevím zkus mrknout na http://www.sambaby.com/. Já ho chci taky koupit až po novém roce doufám že bude levnější
Je potřeba to tam objednat pokud by ho neměli skladem a dodání trvá cca 14 dní. Jsou tam moc milé prodavačky a mjaí tam fakt hromadu věcí ![]()
@MiriamK No já na to spoléhám
ale tak snad ano po vánocích amjí všude výprodeje a sley a když ne stejne ho koupím i za tu ceny respektive bude nám na něj dávat moje babi 5000 a zbytek si doplatíme+dokoupíme ještě sedačku do auta. Už teď měli minulý víkend 30 procent slevu na dětské oblečení v Tescu koupila jsem tam rifle za 140 kč.
No hollyk měli Vaneska 3,31kg a 49cm a Sofi 3,43kg a 50cm, tak snad se to těch 3,50-3,60kg vejdeme…já byla obřík měla jsme 4,30kg a 56cm
.
Jinak bych možná s kočárem počkala do tak unora, po novým roce vydají nové kolkce na rok 2013 tak rok 2012 budou levnější…
Já mám po sofi byla jsme s nim spokojená tak si ho necháme…
zahltím vás trochu fotkama na první je náš kočár, na druhé fotce sem pár dní před porodem na třetí sem asi 40min. před porodem a na poslední pár minutek po porodu ![]()
@MiriamK no u sofi to byl v celku rychlý porod, do porodky jsme přijely ve 13:30h. než mě natočili monitor, sepsaly papiry, převlíkla se atd.tak bylo 14:15h.pak jsme šla na hekárnu a tak nák to pořád šlo, předm 15h. mě začaly bolesti po 3min.to bylo už trochu horší, ale stále v pohodě na té fotce sem chvilinku před tím než mě rupla vody to bylo kolem 15:40h.pak to teda byl mazec, bolesti snad po půl minutě děs, málem sem rodila ve sprše a malá byla v 16:30h.na světě, tak, že fááákt ty nesnesitelný bolesti byli necelou hodinu…