Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka
už cítíš víc pohyby? já teď mám úplně nálet
hvězda se nám probudila ![]()
@MiriamK Ty hele máme uplně stejnej vzkus ted jí poslouchám
To je náhoda
Cítím už víc pohyby ale ještě ne uplně to kopání ale to je asi tím že tam má hoooodně místa ![]()
Tak dneska dorazila postýlka
vypadá moc hezky, jen jsme ji zkontrolovali anechámeji pod stromeček
@Nix Tak to je dobře že vypadá hezky. Někdy pošlou úplně nějakou jinou než je na obrázku a to je se vším
@Liddka
to u mě už je to aji vidět
a třeba aji do měchýře to jsem se málem počůrala ![]()
ty už máš postýlku vybranou?
@MiriamK Měla jsem jí slýbenou od sestřenky ale než jsem ji to řekla tak ji dala do bazaru a musela ji tam nechat do 5.12 a bohužel se prodala. Takže se budu muset poohlídnout někde
Ale budu mít kolíbku
A chodíš v noci často na záchod? Já v poslední době jo… ![]()
@Liddka
no já jsem to vyřešila tak, že piju max do 6 hodin..když to přetáhnu tak pak chodím no
když jsem to pití neřešila tak klidně i 5× za noc..to se nedalo..nemohla jsem pak usnout..
@Liddka
no já jsem to vyřešila tak, že piju max do 6 hodin..když to přetáhnu tak pak chodím no
když jsem to pití neřešila tak klidně i 5× za noc..to se nedalo..nemohla jsem pak usnout..
@MiriamK To jsem zkoušela taky k večeru už nepít ale já si dojdu na záchod a pak mám zase hroznou žízen
Fakt mě to štve
Ale co stim nadělám ![]()
@Liddka
já když vypiju ten 1.5l až 2 tak už pak žízeň nemám..ale ze začátku jsem měla..je to o zvyku..ale dietoložka mému kamarádovi řekla, že pro tělo je lepší když už se po 6 hodině nepije.. ![]()
@Liddka
já když vypiju ten 1.5l až 2 tak už pak žízeň nemám..ale ze začátku jsem měla..je to o zvyku..ale dietoložka mému kamarádovi řekla, že pro tělo je lepší když už se po 6 hodině nepije.. ![]()
@MiriamK Co já teda vim i z vlastní zkušenosti tak je jedno v kolik hodin piješ když chceš zhubnout ale hlavně to musí být čistá voda. V kolikátým tom týdnu se jde opět na ten velkej utz? ![]()
@Liddka
tak to nevím, ale taky by mě to zajímalo a jestli je to už poslední ![]()