Poradna duly
Jana Čurdová
@MiriamK Jo no ona asi bude hyperaktivec po mě smotala se do klubíčka a pak se pořád nějak točila a otáčela mávala ručičkou no nebyla chvíli v klidu
minule jsem fotku z uz měla hezčí a to tam taky řádila. No cm nevím ty mi dr. jaksi opomenula říct ale má 356 g nevím přijde mi že je maličká oproti ostatním holkám co tu psaly. Nebo jsem magor ![]()
@Olčík Začalo mi tvrdnou břicho docela brzo a měla jsem křeče v břiše a musím ležet ale pořád to nejde ![]()
@MiriamK No to si kolegové v práci taky dělali srandu prej jé ty čekáš dvojčata
ne mám tam jen jednu dle zprávy z uz pokud mi dr. nelhala
no já na začátku as 4 kg vyzvracela pak je nabrala zpět takže ze svojí původní váhy po dnešnm vážení mám 2 kg hore
ale já nebyla úplně hubeňouř před mimi a bříško taky neměla ploché tak proto ho mám větší. Ale neva jsem na to náležitě pyšná a aspoň tojde vidět. Ale zase mám pocit že mi jen roste břicho nic jiného ![]()
@Liddka Dívám se že máme na den stejný termín porodu to jsem zvědavá které to bude mít dřív za sebou ![]()
Ninouš mě nepřijde, že by byla malinká když si 19+5tt a má 365g já byla na ulz srdce ve 20+3tt a měl malej 410g a ty mimča ted hrozně rychle přibývají, tak si myslím, že je to optimální váha…
@MiriamK Nebo
jj kočárek mám vybraný bohužel nevím název jelikož jsem si ho nenapsala ale mají ho v sam baby je to před Avionem doporučuji se tam jít podívat mají tam obrvský výběr kočrku a spousty dalších věcí pro mimi byla jsem úplně hotová. Je to čtyřkolka dvojkombinace a asi půjdu do barevy tyrkysové vypadá úžasně. Je podobný tady tomu http://www.sambaby.com/…lantic-2012/ ty už máš vybraný nebo koupený? ![]()