Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, našla už některá pozitivní těhotenský test? Mně už vychází slabá pozitivní čárka od 22DC a pomalu sílí každým dnem 😊.Tak doufám, že se to povede. Mám za sebou ZT. Všem snažilkám posílám pozdrav! ![]()
Ahoj ![]()
Já našla taky druhou čárku, jsem dnes 35. DC a mám zpoždění 4 dny. Miminko bysme si moc přáli
Snažili jsme se 4 měsíce a doufám, že to vyšlo a vše bude v pořádku 😊
Ahoj holky, jsem dnes 5t+5, termín porodu vychází na 2.4.2022. Jsem objednaná na kontrolu příští týden v pátek, tak se nemůžu dočkat. Snad to rychle uteče🙏
Všem vám drzim palce ať je vše v pořádku a pěkně rostete 💚
Tak super holky, já neočekávám MS příští úterý tak to bude snad v pohodě. Všem přeji ať se daří a posílejte pravidelně zprávy jak pokračujete
.
Tak já jsem 6+2termín porodu vychází na 31.3.2022.na kontrole jsem byla v pondělí, těhu bylo vidět ale říkal, že je to ještě malé. V po neděli mě čeká další kontrola jestli už bude slyšet srdíčko
jinak všem držím palečky ![]()
Tak držím pěsti
určitě bude vše v pořádku. Už se též těším na první kontrolu ale ta bude asi za dlouho, ještě mám 2 dny do MS.Dnes jsem dělala clearblue a vyšel takto
.Příznaky mám ze začátku mně začaly bolet bradavky a pak se to přidalo do celých prsou a bolí mně hodně, též jsou i nalitá
![]()
Ahoj holky já dnes 3 dny před MS a mám čárku.
Snad se mímo udrží a bude vše v pořádku. Ve čtvrtek by měla přijít MS a pevně doufám, že už se neukáže.
Po kolika cyklech se vám zdařilo? Já jsem druhý.
@Lenkabava ahoj, krásná čárka ![]()
Nám se zadařilo 4. cyklus a jsem teď 5+3, první ultrazvuk mě čeká příští pondělí, takže to bude nekonečný týden ![]()
@Maki98 Gratuluji a ať je vše v pořádku.
V tomto období jsou asi vždy dny nekonečné, od snažení po nějakou tu jistotu, že je vše ok. Nějak je těžké tomu věřit. ![]()
Taky se přidávám, s termínem porodu 6.4.2022 - třetí mimčo
tak já jdu na první kontrolu až koncem srpna… nic neuteče ![]()
Ahoj,
přidávám se do klubu. ![]()
Dnes jsem 5+4, kontrolu mám 20.8.
Ahojte děvčata, pokud vše dopadne dobře tak bych měla mít také termín duben 2022
kontrola mě čeká příští ČT to bych mela být v 5Tt. Dříve jsem prodělala mimoděložní těhotenství tak mě chce pan doktor vidět dříve. Hned se vás ale zeptám myslíte, že je u mě progres v testech? První je 13DC odpoledne, druhý je 15DC z raní moči a dnes 16DC test provedený před hodinou.
přiznám se že jsem docela ve stresu, protože jsem včera asi dvakrát cítila levou stranu břicha pod žebrem a v boku, ale nic strašného tak nevím no.
Oprava
testy provedeny 13DPO, 15DPO a 16DPO (dnes), dnes jsem 28DC 🙈