TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.3.23 07:18

@Ruxas :srdce: doufám, ze to tak je

• Citovat
  • Upravit
1968
19.4.23 07:09

Ve čtvrtek měli kluci narozeniny a zároveň roční prohlídku. Dostali očkování, prohlédli oči a běžné věci. Odešli jsme s tím, že vše ok a udělali si soukromou oslavu se zakyskovým dortem co vyrobil tatínek a hromadou balónků pro které jsem v dešti šla já. :lol: Balonky úspěch, ještě teď s tím běhají po bytě. :lol: Dort chutnal, ale klukům chutná všechno.
K narozeninám dostali kouzelné čtení a kuličkovou dráhu od Trihorse. Oboje je zatím na hraní si s dospělou asistencí, ale poslouchat písničky i chytat míček je baví. Od rodiny dostali příspěvek na miminí plavání kam teď chodíme.

Už jste také měli narozeninové oslavy? Co pěkného děti dostali? Já pořád hledám inspiraci na to nejlepší co koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1681
19.4.23 14:34

@Ruxas ahojky,kluci se narodili stejne jako moje Terka🤩Jednu mini oslavu taky měla, šli jsme do dětského koutku a měla mini dort red velvet z červené řepy🥳
Po praktické stránce dostala pokračující autosedacku otočnou Joie, pak ucici věž a nějaké malé hracky/knížky. Od prarodičů jednou piskoviste a houpacku.
Jak kluci rostou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
19.4.23 17:03

@Michaelavavra
Jé, to je roztomilá slečna už. :srdce:

Už jsou to pořádný divočáci. Jura už chodí a Samík se zatím přidržuje, ale hlavně už spíš jen ze strachu. Jura má zatím helmu, skvěle to pomohlo a brzy už jí asi zahodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.4.23 20:52

Ahoj holky. Neuvěřitelně to uteklo. My jsme minuly víkend taky oslavili první narozeniny. Dort jsem dělala zdravější verzi mrkvového dortu. Výsledek vidíte na fotkách, vzhledově se moc nepovedl, ale chuťově byl výborný. Pro návštěvu jsme měli kupované dortík a zákusky. Bertík dostal knížky, dětské piano a spoustu letního oblečení, protože to po bráchovi mu už bohužel není, ten měl v roce v létě velikost 18měsicu a z té už nám Bertík vyrostl. Jinak my měli dnes očkování a roční kontrolu a už má 82cm a 10,5kg. No a zatím tedy chodí za ruku, rovnováhu by už měl, ale bojí se se pustit. Ti vaši mrňouskové taky rostou jak z vody a teda tleskám, že Jura už chodí sám, to je rychlík! Mám kamarádku, má taky dvojčátka kluky 15mesicu a ještě nechodí ani jeden. Učíci věž je super, tu jsem kupovala už prvnímu synovi a doteď ji téměř denně využíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
28.4.23 23:46

@edika85 skvělé. To je teda kus chlapa. :srdce:
Samík už skoro týden chodí také. :srdce:
Tak se těším, že v létě budou moci běhat venku. :)

A jinak, ono je to celkem fuk, že někdo začne dřív a někdo později. Nakonec se to naučí každé dítě. A nám se bude za chvíli stýskat po dobách, kdy jen leželi a spali. :lol:

Sry za rozmazanou fotku Samika, ale lépe jsem ho ještě bez držení nechytla.
A Jura už tu cca tři dny leze po věcech. Zatím koš a taburetky. Tak čekám kdy ho napadne posunout taburetku a přelézt někam dál. 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.5.23 17:21

No jsou šikovní. Bertík se ne a ne pustit. Ale jak říkáš, není to závod. Jsou děti, kterým dlouho vyhovuje lézt, Bertíka motivuje starší brácha, ale ještě nenašel odvahu. Tak uvidíme. V létě snad bude běhat i on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
13.5.23 18:30

My jsme slavili minulý víkend. Roční prohlídka nás ještě čeká. Nina už celkem obstojně chodí. Dort jsem dělala slazený banánem a jablečnou přesnídávkou a jako krém vyšlehaný překapávaný bílý jogurt a ovoce. U hraček je to těžké, všechno má po bráchovi. Takže jsme koupili vodní stolek a hudební nástroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.5.23 18:37

@nuklear90
Roztomilá malá slečna. :srdce:
A teda krásný dort, hned bych si dala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí