Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Ráda bych se také přidala k vám do skupiny duben 2022 ![]()
Těhotenství mám potvrzeno z odběru krve a podle aplikace v telefonu jsem 6tt+2 (TP 8.4.) Zítra jdu na první kontrolu k doktorce. Pořád nedokážu uvěřit, že se to skutečně děje. Celý život jsem hrozně nertpělivá a tohle je pro mě jako křest ohněm. Vydržet dva týdny od prvního pozitivního testu k první kontrole bylo pro mne skoro jako celý rok
…No zítra tam konečně jdu. Držte mi palce. Jsem hrozně nervózní. Někde jsem četla, že žena začne mít strach o své dítě hned jak zjistí, že je těhotná a tento strach už nikdy neskončí. Máte to také? Jak se Vám daří v záplavě všech těch emocí myslet hlavně na to hezké? Všem přeji hodně sil, zdraví a pozitivní myšlení
![]()
@GianaPha píše:
Ahoj holky,
Ráda bych se také přidala k vám do skupiny duben 2022
Těhotenství mám potvrzeno z odběru krve a podle aplikace v telefonu jsem 6tt+2 (TP 8.4.) Zítra jdu na první kontrolu k doktorce. Pořád nedokážu uvěřit, že se to skutečně děje. Celý život jsem hrozně nertpělivá a tohle je pro mě jako křest ohněm. Vydržet dva týdny od prvního pozitivního testu k první kontrole bylo pro mne skoro jako celý rok![]()
![]()
…No zítra tam konečně jdu. Držte mi palce. Jsem hrozně nervózní. Někde jsem četla, že žena začne mít strach o své dítě hned jak zjistí, že je těhotná a tento strach už nikdy neskončí. Máte to také? Jak se Vám daří v záplavě všech těch emocí myslet hlavně na to hezké? Všem přeji hodně sil, zdraví a pozitivní myšlení
![]()
![]()
Moc gratuluji
Mě čeká teprve objednání už se nemuzu dockat pondělí až zavolám abych mohla jít na prví kontrolu. Dnes jsem si dělala ještě projistotu test dělala sem si ten digitální a vyšlo mi že jsem ve 4-5 tt tak uvidíme na kdy mě objednají ale už jsem zvědavá no. ![]()
@Lyollea píše:
@Ella10 To je hezký.Gratuluju.
Asi nás tu s tímhle termínem bude víc, co tak čtu.
A jak se cítíš?
Připadám si víc těhotná než jsem. Mam hrozně nafoukle břicho, prsa mi taky pěkně naběhly, občas mě píchá v kříži a mám problém usnout. Jinak se cítím fajn, energie mám zatím dost, žádné nevolnosti nebo nechutenstvi se zatím nekona ![]()
@MíšéélMa Děkuji a také gratuliji ![]()
A jak se cítíš?
Já nezvracim, ale je mi každý den od rána hodně šoufl, celková slabost. Končí to až odpoledne kolem 13-14 hod, pak přichází únava. Usnu do 17 hod a az pak se cítím ok. Večer pak nemůžu spát a tak to jde posledních pár dní
. Mám teď zrovna dovolenou, tak si užívám volno. Ale vůbec si nedokážu představit návrat do práce. Jezdím po schůzkách po celé republice 4×týdně. Ta představa, že ráno sednu do auta, pojedu 2hodiny za klientem, pak 2hodiny jednání a další 2hodiny domů je úplně nepředstavitelná. Vůbec nevím jak tohle vyřešit. Mám strach, že za volantem usnu, nebo se mi udělá špatně. V práci to není dobrý (vlastně se mě chtějí zbavit), ale nechci to ještě oznamovat.
@GianaPha píše:
@MíšéélMa Děkuji a také gratuliji
A jak se cítíš?Já nezvracim, ale je mi každý den od rána hodně šoufl, celková slabost. Končí to až odpoledne kolem 13-14 hod, pak přichází únava. Usnu do 17 hod a az pak se cítím ok. Večer pak nemůžu spát a tak to jde posledních pár dní. Mám teď zrovna dovolenou, tak si užívám volno. Ale vůbec si nedokážu představit návrat do práce. Jezdím po schůzkách po celé republice 4×týdně. Ta představa, že ráno sednu do auta, pojedu 2hodiny za klientem, pak 2hodiny jednání a další 2hodiny domů je úplně nepředstavitelná. Vůbec nevím jak tohle vyřešit. Mám strach, že za volantem usnu, nebo se mi udělá špatně. V práci to není dobrý (vlastně se mě chtějí zbavit), ale nechci to ještě oznamovat.
Děkuji, já to mam jak kdy někdy mi je hrozně a nekdy zase uplně v pohodě. No já byvám večer unavená ale zatim nic extra. Já jsem doma s dcerou tak pokud bych byla hodně KO jdu si s ní lehnout tak je to taková výhoda. No ale strašně mě trápí kříže fakt je to hrůza tohle nedávám hlavně když chce dcera at ji zvednu to je něco fakt ![]()
Ahoj holky, tak já poslední MS. 7.7. A vypadá to, že jsem otěhotněla týden před MS, což tak bylo i u prvního 🙂. Teoreticky tedy dnes 15 DPO, ms zpožděna o týden. A 30.8. Jdu k lékařce, má dovolenou 🙂
@Petruna83 píše:
Ahoj holky, tak já poslední MS. 7.7. A vypadá to, že jsem otěhotněla týden před MS, což tak bylo i u prvního 🙂. Teoreticky tedy dnes 15 DPO, ms zpožděna o týden. A 30.8. Jdu k lékařce, má dovolenou 🙂
Tak ti vypadal pěkně, předem gratuluji ale pro jistotu si udělej ještě za týden znovu test a to už by měly být // krásně vidět 😊
Ahoj holky, tak já hlásím že v pátek jsem měla první kontrolu, vše v pořádku, srdíčko krásně tlouklo. Další kontrola za 3 týdny. Termín potvrzeny 2.4. 😊
Všem novým moc gratuluju 👍
k_hand: 🍀
@vronia píše:
Ahoj holky, tak já hlásím že v pátek jsem měla první kontrolu, vše v pořádku, srdíčko krásně tlouklo. Další kontrola za 3 týdny. Termín potvrzeny 2.4. 😊
Všem novým moc gratuluju 👍k_hand: 🍀
Super a kolik jsi? Taky se těším až uvidím srdíčko 🍀
@vronia píše:
Všem novým moc gratuluju 👍k_hand: 🍀
To je skvělé ![]()
Holky já se bojím ze to dopadne zase špatně
nemůžu si pomoct. Testy sice sílí ale pořad ta čárka není stejná jako kontrolní
jsem 4+4. Zítra jdu k doktorovi kvůli stitce a asi jako samoplatce na odběr HCG.
@Pařížanka1 píše:
Holky já se bojím ze to dopadne zase špatněnemůžu si pomoct. Testy sice sílí ale pořad ta čárka není stejná jako kontrolní
jsem 4+4. Zítra jdu k doktorovi kvůli stitce a asi jako samoplatce na odběr HCG.
V klidu, jde o to, kdy byla ovu já měla stejné čárky až teď asi 18DPO. Hlavně klid a žádné nervy ![]()
Bára
@vronia píše:
@Anonym852021 dnes jsem 7+2
Tak to už jsi dál, já dnes 5+6 dle PM. Zatím sledujeme hcg, zítra jdu na poslední odběr, mám dva potraty za sebou. Počítám, že půjdu asi taky za těch 14 dní na ultrazvuk.
@Pařížanka1 píše:
Holky já se bojím ze to dopadne zase špatněnemůžu si pomoct. Testy sice sílí ale pořad ta čárka není stejná jako kontrolní
A já už ani netestuju. Důležitá je hodnota hcg, zda roste jak má.
Proč ti nezjistuji hcg na gynde?
Zkus myslet pozitivně, taky už mám ledacos špatného za sebou, ale věřím, že už to dobře dopadne.
Držím ti palce ![]()