Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MíšéélMa píše:
Ahoj holky tak se hlásím po kontrole paní doktorka byla milá a příště jsem objednaná zase k ní je to tam kde má být a viděla teda gestani váček a žloutkovy změřila a má to 7,3 mm ale ne zeptala jsem se jakemu tt to odpovídá 😊 jsem objednaná na 30.8. Tak snad tam půjde vidět víc dost jsem si oddechla že to není mimo delohu teď už jen doufat že to bude dál dobře pokračovat 😊
Ahoj tak to je paráda gratuluji 🙂
Já jsem byla 16 na kontrole a taky tam byl prďolín už vidět, dneska jsem nějakých 6+4tt a jdu na kontrolu jako ty 30.8. A už by mělo vidět srdíčko tak doufám, že bude všechno vpořádku 🙂
@MíšéélMa Ahoj, tak to je super… velikost by odpovídala tak 6 týden
podle moji aplikace
@MíšéélMa píše:
Ahoj holky tak se hlásím po kontrole paní doktorka byla milá a příště jsem objednaná zase k ní je to tam kde má být a viděla teda gestani váček a žloutkovy změřila a má to 7,3 mm ale ne zeptala jsem se jakemu tt to odpovídá 😊 jsem objednaná na 30.8. Tak snad tam půjde vidět víc dost jsem si oddechla že to není mimo delohu teď už jen doufat že to bude dál dobře pokračovat 😊
Super, jen jsem si myslela, že už uvidíš srdíčko. Hlavně, že je všechno tam kde má být ![]()
@MájuleM píše:Jeee děkuji
Ahoj tak to je paráda gratuluji 🙂
Já jsem byla 16 na kontrole a taky tam byl prďolín už vidět, dneska jsem nějakých 6+4tt a jdu na kontrolu jako ty 30.8. A už by mělo vidět srdíčko tak doufám, že bude všechno vpořádku 🙂
@mdragon píše:Moc děkuji
@MíšéélMa Ahoj, tak to je super… velikost by odpovídala tak 6 týdenpodle moji aplikace
@Anonym852021 píše:
Super, jen jsem si myslela, že už uvidíš srdíčko. Hlavně, že je všechno tam kde má být
No říkala jsem si, že by tam mohlo být ale je fakt, že mi něco říkalo že ovuloace byla pozdě od unora co jsem měla koronu jsem měla ciklus hodně nepravidelný a rozházený bak to může být tím
snad další pondělí tam to
bude ![]()
@MíšéélMa
Určitě dám to se neboj 🙂
Tak to já jdu hned ráno brzo takže to pak
dám vědět 🙂
Ahoj holky, asi se k vám opatrně přidám. Zatím se moc nejraději, mám zpoždění teprve 3.den. Ale taky jsem po ZT v červnu v 10tt a následných 2 revizních. Dnes jsem si udělala odpo test a druhá čárka je celkem pěkně silna, další udělám o víkendu a už 3 týdny jsem objednaná k nové gynekolozce, tak doufám, že pro mne bude mít jen samé pozitivní zprávy.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi se k vám opatrně přidám. Zatím se moc nejraději, mám zpoždění teprve 3.den. Ale taky jsem po ZT v červnu v 10tt a následných 2 revizních. Dnes jsem si udělala odpo test a druhá čárka je celkem pěkně silna, další udělám o víkendu a už 3 týdny jsem objednaná k nové gynekolozce, tak doufám, že pro mne bude mít jen samé pozitivní zprávy.
Jsi statečná. Každé těhotenství je jiné. Tentokrát to jistě vyjde. Gratuluji.
@GianaPha moc děkuji. Naštěstí už děti mám. Ale i tak. Před posledním dítětem jsem taky potratila, ale samovolně a vše odeslo samo
Minule to bylo necekane a neplánovaně tehu, nedopadlo a ještě to bylo s rovnými komplikacemi (2 revize po 14 dnech). Tak jsem opatrná s tou radostí, pořád ještě může dorazit opožděně MS, zamlkne…no, prostě jsem opatrná.
Jo a TP by vycházel na 30.4. ![]()
Jana
Čau ženský, dnes jsem byla po peti dnech opět na krvi pro klid duše 😀 ze čtvrtka kdy bylo 1700 to vyrostlo na 13500 hcg ![]()
@Pařížanka1 píše: Čau ženský, dnes jsem byla po peti dnech opět na krvi pro klid duše 😀 ze čtvrtka kdy bylo 1700 to vyrostlo na 13500 hcg
Moc gratuluji ![]()
@Pařížanka1 píše: Čau ženský, dnes jsem byla po peti dnech opět na krvi pro klid duše 😀 ze čtvrtka kdy bylo 1700 to vyrostlo na 13500 hcg
To by mě taky zajímalo kolik už mám hcg, je mi totiž šíleně blbě a to za půl hodiny vyrážím na ultrazvuk, jsem nějak bez nálady. Doufám, že se mi zlepší.
@Anonym852021 tak jak jsi dopadla? Mě je špatně trochu ale cítím se poměrně unavená.
@Pařížanka1 píše:
@Anonym852021 tak jak jsi dopadla? Mě je špatně trochu ale cítím se poměrně unavená.
Takže, podle ultrazvuku jsem 6+0,jen o týden mladší a ❤️️ už hezky bilo. Takže radost největší, jo a má 4 mm a šel z pravého vaječníku. Příští čtvrtek jdu na kontrolu. ![]()