TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
23.8.21 18:56
@MíšéélMa píše:
Ahoj holky tak se hlásím po kontrole paní doktorka byla milá a příště jsem objednaná zase k ní je to tam kde má být a viděla teda gestani váček a žloutkovy změřila a má to 7,3 mm ale ne zeptala jsem se jakemu tt to odpovídá 😊 jsem objednaná na 30.8. Tak snad tam půjde vidět víc dost jsem si oddechla že to není mimo delohu teď už jen doufat že to bude dál dobře pokračovat 😊

Ahoj tak to je paráda gratuluji 🙂
Já jsem byla 16 na kontrole a taky tam byl prďolín už vidět, dneska jsem nějakých 6+4tt a jdu na kontrolu jako ty 30.8. A už by mělo vidět srdíčko tak doufám, že bude všechno vpořádku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
23.8.21 19:20

@MíšéélMa Ahoj, tak to je super… velikost by odpovídala tak 6 týden :* podle moji aplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
23.8.21 19:23
@MíšéélMa píše:
Ahoj holky tak se hlásím po kontrole paní doktorka byla milá a příště jsem objednaná zase k ní je to tam kde má být a viděla teda gestani váček a žloutkovy změřila a má to 7,3 mm ale ne zeptala jsem se jakemu tt to odpovídá 😊 jsem objednaná na 30.8. Tak snad tam půjde vidět víc dost jsem si oddechla že to není mimo delohu teď už jen doufat že to bude dál dobře pokračovat 😊

Super, jen jsem si myslela, že už uvidíš srdíčko. Hlavně, že je všechno tam kde má být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.8.21 19:36
@MájuleM píše:
Ahoj tak to je paráda gratuluji 🙂
Já jsem byla 16 na kontrole a taky tam byl prďolín už vidět, dneska jsem nějakých 6+4tt a jdu na kontrolu jako ty 30.8. A už by mělo vidět srdíčko tak doufám, že bude všechno vpořádku 🙂
Jeee děkuji :srdce: tak to tu musíš dát pak vědět :) já tam zase pujdu až skoro na 18:00 takže budu nervozní celý den :D
@mdragon píše:
@MíšéélMa Ahoj, tak to je super… velikost by odpovídala tak 6 týden :* podle moji aplikace
Moc děkuji :srdce: já jsem se zapoměla zeptat no skleroza :D
@Anonym852021 píše:
Super, jen jsem si myslela, že už uvidíš srdíčko. Hlavně, že je všechno tam kde má být :palec:

No říkala jsem si, že by tam mohlo být ale je fakt, že mi něco říkalo že ovuloace byla pozdě od unora co jsem měla koronu jsem měla ciklus hodně nepravidelný a rozházený bak to může být tím :) snad další pondělí tam to :srdce: bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.8.21 19:57

@MíšéélMa paráda :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
23.8.21 20:13

@MíšéélMa
Určitě dám to se neboj 🙂
Tak to já jdu hned ráno brzo takže to pak :srdce: dám vědět 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 20:38

Ahoj holky, asi se k vám opatrně přidám. Zatím se moc nejraději, mám zpoždění teprve 3.den. Ale taky jsem po ZT v červnu v 10tt a následných 2 revizních. Dnes jsem si udělala odpo test a druhá čárka je celkem pěkně silna, další udělám o víkendu a už 3 týdny jsem objednaná k nové gynekolozce, tak doufám, že pro mne bude mít jen samé pozitivní zprávy.

• Citovat
  • Upravit
26
23.8.21 20:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi se k vám opatrně přidám. Zatím se moc nejraději, mám zpoždění teprve 3.den. Ale taky jsem po ZT v červnu v 10tt a následných 2 revizních. Dnes jsem si udělala odpo test a druhá čárka je celkem pěkně silna, další udělám o víkendu a už 3 týdny jsem objednaná k nové gynekolozce, tak doufám, že pro mne bude mít jen samé pozitivní zprávy.

Jsi statečná. Každé těhotenství je jiné. Tentokrát to jistě vyjde. Gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 21:13

@GianaPha moc děkuji. Naštěstí už děti mám. Ale i tak. Před posledním dítětem jsem taky potratila, ale samovolně a vše odeslo samo
Minule to bylo necekane a neplánovaně tehu, nedopadlo a ještě to bylo s rovnými komplikacemi (2 revize po 14 dnech). Tak jsem opatrná s tou radostí, pořád ještě může dorazit opožděně MS, zamlkne…no, prostě jsem opatrná.

Jo a TP by vycházel na 30.4. :mrgreen:

Jana

• Citovat
  • Upravit
225
24.8.21 17:20

Čau ženský, dnes jsem byla po peti dnech opět na krvi pro klid duše 😀 ze čtvrtka kdy bylo 1700 to vyrostlo na 13500 hcg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
24.8.21 17:27
@Pařížanka1 píše: Čau ženský, dnes jsem byla po peti dnech opět na krvi pro klid duše 😀 ze čtvrtka kdy bylo 1700 to vyrostlo na 13500 hcg :dance:

Moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
24.8.21 18:07
@Pařížanka1 píše: Čau ženský, dnes jsem byla po peti dnech opět na krvi pro klid duše 😀 ze čtvrtka kdy bylo 1700 to vyrostlo na 13500 hcg :dance:

To by mě taky zajímalo kolik už mám hcg, je mi totiž šíleně blbě a to za půl hodiny vyrážím na ultrazvuk, jsem nějak bez nálady. Doufám, že se mi zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.8.21 18:10

@Pařížanka1 gratuluji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
24.8.21 20:51

@Anonym852021 tak jak jsi dopadla? Mě je špatně trochu ale cítím se poměrně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
24.8.21 21:09
@Pařížanka1 píše:
@Anonym852021 tak jak jsi dopadla? Mě je špatně trochu ale cítím se poměrně unavená.

Takže, podle ultrazvuku jsem 6+0,jen o týden mladší a ❤️️ už hezky bilo. Takže radost největší, jo a má 4 mm a šel z pravého vaječníku. Příští čtvrtek jdu na kontrolu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí