TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
27.8.21 08:14

@Pařížanka1 držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
27.8.21 08:16

Já jdu na první kontrolu až 9. září a měla bych být v tu dobu 7+3… To čekání je nekonečný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.8.21 08:22

Ahoj holky, tak hlásím, že jsem byla dnes na prohlídce, podle ms bych měla být 5+2, dle ultrazvuku 6+3, je tam gestační váček, žloutkový váček a puntík a to je ono 😄 jsem těhotná poprvé, tak jsem ze všeho vykulená 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.8.21 09:34
@LevAndErka91 píše:
Já jdu na první kontrolu až 9. září a měla bych být v tu dobu 7+3… To čekání je nekonečný :mrgreen: :mrgreen:

Čekání je hrozný to ti musím dát za pravdu 😀 🙈 já jdu 2.9. Na druhý UTz (měla bych být 7+0tt)a mělo by být vidět už srdíčko po 14 dnech 🙈 tak aspoň, že jsem už za půlkou čekání..😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.8.21 09:37
@Chelsea92 píše:
Ahoj holky, tak hlásím, že jsem byla dnes na prohlídce, podle ms bych měla být 5+2, dle ultrazvuku 6+3, je tam gestační váček, žloutkový váček a puntík a to je ono 😄 jsem těhotná poprvé, tak jsem ze všeho vykulená 😂

Gratulujii takže puntík bylo srdíčko? ❤️️😊 já byla na prvním nějak 5+2tt kvůli předchozím problémům docela brzy, ale viděl gestační i žloutkový váček, tak sem to obrečela že to je na správném místě🙈 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
27.8.21 09:42

Ahoj všichni, v pondělí jsem zjistila, že jsem cca v pátém týdnu a TP poslední týden v dubnu 2022 8o Samozřejmě pokud se embryo udrží. Letíme na dovolenou do Řecka a hned po ní mám jít na první kontrolu, 9. září.

Trochu mě zarazilo, že sestra řekla, že nemám nosit moč na vyšetření, myslela jsem, že to je takový základní check, který se vždy dělá? Můžu se zeptat, jak jste to měly vy u první kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.8.21 09:44
@EngiO píše: Čekání je hrozný to ti musím dát za pravdu 😀 🙈 já jdu 2.9. Na druhý UTz (měla bych být 7+0tt)a mělo by být vidět už srdíčko po 14 dnech 🙈 tak aspoň, že jsem už za půlkou čekání..😀

No já jsem nervozni jak blazen :D a dotoho mi je dnes totalně špatně takžre paráda a v pndělí druhá kontrola :zed: jsem z toho blázen ten strach a nervozita je hrozná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.8.21 09:51
@Liberalissima píše:
Ahoj všichni, v pondělí jsem zjistila, že jsem cca v pátém týdnu a TP poslední týden v dubnu 2022 8o Samozřejmě pokud se embryo udrží. Letíme na dovolenou do Řecka a hned po ní mám jít na první kontrolu, 9. září.Trochu mě zarazilo, že sestra řekla, že nemám nosit moč na vyšetření, myslela jsem, že to je takový základní check, který se vždy dělá? Můžu se zeptat, jak jste to měly vy u první kontroly?

Já ani u první nenesla moč teda to by ti v telefonu řekli si myslím, no tak zaleží jak dlouho je to kdy jsi byla na gyndě mě u první dcery dělala i cytologii protože jsem měla jit i na preventivku. No ale ted jsem měla prohlídku v květnu tak bylo potřeba a jen mi dělala paní doktorka sono takové to vnitřní aby viděla jak to tam vypadá atd. No a pak se mě ptala akorát na vytamíny no a řrékla že zatim OK a taky kdy mam říct sestřičce ať mě objedná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6707
27.8.21 09:56

@Liberalissima u první jsem nenesla, až pak pozdější týdny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.8.21 09:58
@Petrussee píše:
@Liberalissima u první jsem nenesla, až pak pozdější týdny ;)

fakt? Já čůrala přímo tam na papírek vždycky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.8.21 10:01
@LevAndErka91 píše:
Já jdu na první kontrolu až 9. září a měla bych být v tu dobu 7+3… To čekání je nekonečný :mrgreen: :mrgreen:

Já jdu teda 7.9 taky na první kontrolu, a budu přesně jako ty 7+3 :mrgreen:
A čekání je fakt děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.8.21 10:02
@MíšéélMa píše:
No já jsem nervozni jak blazen :D a dotoho mi je dnes totalně špatně takžre paráda a v pndělí druhá kontrola :zed: jsem z toho blázen ten strach a nervozita je hrozná :)

Jojo mě bylo včera zle skoro celé odpoledne 🤢 😀 ale nemám to teda každý den naštěstí, snad to je dobré znamení a vše bude v pořádku 😊 dej pak v pondělí vědět 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.8.21 10:04
@EngiO píše:
Jojo mě bylo včera zle skoro celé odpoledne 🤢 😀 ale nemám to teda každý den naštěstí, snad to je dobré znamení a vše bude v pořádku 😊 dej pak v pondělí vědět 😊 😊

No včera jsem nevěděla co dřív sníst strašnou chut jsem měla na vše a taky na nic :lol: no a dneska mi je pro změnu blbě a mam to takhle střidavě no :D jojo dám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.8.21 10:04
@Liberalissima píše:
Ahoj všichni, v pondělí jsem zjistila, že jsem cca v pátém týdnu a TP poslední týden v dubnu 2022 8o Samozřejmě pokud se embryo udrží. Letíme na dovolenou do Řecka a hned po ní mám jít na první kontrolu, 9. září.Trochu mě zarazilo, že sestra řekla, že nemám nosit moč na vyšetření, myslela jsem, že to je takový základní check, který se vždy dělá? Můžu se zeptat, jak jste to měly vy u první kontroly?

Taky mi nikdo neřekl ať donesu moč. Na první kontrolu jdu 7.9. A právě jsem skoro všude četla, že na kontrolu se chodí s močí, ale snad doktor ví co dělá. :lol:
Jinak super, že jedeš na dovolenou, aspoň ti to čekání rychleji uteče. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6707
27.8.21 10:06

@Angry_birds až později, píšou to do těhotenské průkazky, jaké kontroly a kdy přinést moč :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí