TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6707
27.8.21 10:07

@MíšéélMa já nosím moč ve zkumavce a ona tam pak dá ten papírek, ale možná to je u každého doktora jiné :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.8.21 10:19
@Petrussee píše:
@MíšéélMa já nosím moč ve zkumavce a ona tam pak dá ten papírek, ale možná to je u každého doktora jiné :D :nevim:

Holky tak to já moč taky zatím nenesla, vzal mi jen krev na Hcg a ostatní hormony jestli je ta hladina v pořádku, to bylo vše na té první kontrole. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
27.8.21 10:24

@Angry_birds Dekuju, ano, taky jsem rada :)

Ja mam totiz asi hodne peclivou prakticku, ona mi bere moc snad uplne pokazde, dela i pravidelne EKG, proste je fakt strasne dukladna, takze z toho mam asi trochu zkresleny pohled na to, co cekat :lol:

To jsem rada, ze je to podle vicero devcat normalni. Ted uz jen cekat, jestli je to v poradku no, jsem hodne nervozni, priznaky mam tak na stridacku, rano vubec, odpoledne vetsinou ano, ale jen par hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.8.21 10:29

@Liberalissima
Já mám zatím příznaky jako bolesti prsou, ale to se střídá snad co tři dny. Když ty prsa bolí víc, tak chodím i v noci víc na malou… :lol:
Jinak v podbřišku cítím pobolívání občas, ale až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
27.8.21 10:36

@Angry_birds jo tak to bricho me poboliva skoro furt, nejdriv to spis pichalo, ted spis krece jako pred MS ale nastesti slabe.

Spis mam takove divne priznaky jako zvysenou teplotu, bolave kycle vecer (ja mam s kyclemi ale problemy ale driv me bolely jen po cviceni), pocit neustale prezranosti, a nemam chut na cokoladu 8o 8o 8o

Jo a nevolnosti mam vyhradne odpoledni, vzdy mezi ctvrtou a sestou, nechapu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.8.21 10:40

Ahoj holky, hlásím se pokontrole. Už jsem to viděla černe :zed: bylo vidět jen prázdný vejce, tak jsem si říkala ze je to zas v p… Pak našel žloutkový vacek a nakonec i 2mm embrio se :srdce: :dance: Odpovídá přesně 5+5, měla jsem posunutou ovulaci. Další kontrola až za měsíc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
27.8.21 10:42

@Pařížanka1 super, gratulace :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.8.21 10:55

@Liberalissima
Máš pravdu, že kyčle taky trošku cítím, jako kdybych chodila celý den. A večer se mi ještě trošku motá hlava. Prostě je to fakt jiný stav. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.8.21 11:10

@EngiO děkuji moc 😊 paní doktorka mi řekla: „a tady ten puntík, to je ten zázrak“ 😁 na další kontrolu jdu za 14 dní, tak už se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.8.21 11:11

@Pařížanka1 jeee, máme stejný puntík! 😁 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
27.8.21 11:12

Gratuluji ke kontrolam :kytka:
Já jdu příští čtvrtek na registraci k nové gyndr, tak to sfpuknem rovnou najednou i s první kontrolou. Budu 5+6. Jen musím věřit, že to neskončí ZT jako v červnu :( Jinak nevolnosti žádné něm, ale netrpela jsem na ně nikdy, to spíš takový ten pocit plného žaludku.
Pokud bude vše v pořádku, doufám, že budu chodit na kontrolu častěji než za 4 týdny i kvůli tomu ZT (zamlklo v 6+3 a samovolně odeslo až 10+6) 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
27.8.21 11:33

@Jafija Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.8.21 11:35

@Chelsea92 😀 to jo. Já nám další kontrolu 20.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
27.8.21 11:51

Holkyy, tak vám musím sdělit novinky. :)
Dnes jsem byla znovu na ultrazvuku. (Minulý týden nebylo nic vidět, dle poslední ms jsem byla v 7+0, ale dle ovulace 6+3). A dnes už bylo vidět i :srdce: a mimiško odpovídající 7+3 (dle ovulace). Přijde mi to tak neuvěřitelné… :)
Držím všem palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
27.8.21 12:15

@Liberalissima děkuji :hug:

@michavw tak to jsou skvělé zprávy :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek