TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4384
2.9.21 16:18

@Lenora.lina gratuluji. Ono je to fajn, když to člověk může probrat s někým mimo, když to ještě nechce říkat známým, rodině a kamarádkám. Poslední tehu mo taky nevyšlo, takže teď se radují jen velice potichoučku a opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.9.21 18:19

Ahoj holky, přidávám vám sem seznam mojí výbavičky , jako inspiraci, třeba vám to pomůže ;) :mavam:
přeji vám všem klidné těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.9.21 18:30

@Káťa19 díky, pro mě moc užitečné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
2.9.21 18:37

Ahoj holky, moc gratuluju všem k úspěšným kontrolám, je to super a krásné číst. :srdce:
Já jsem dneska uplně vyřízená, je mi celý den tak strašně špatně. Neustále pocit vyloženě hladu, ale cokoliv sním je mi z toho na zvracení, takže už týden žiju na hromadách rohlíků a toasťáků. Hlava bolí, přijde mi to jako ta nejhorší kocovina co jsem měla snad naposledy ve dvaceti po nějaký šílený diskotece. :mrgreen: :mrgreen: Ale pořád věřím, že to přejde, protože představa, že to takhle bude dál mě fakt děsí když musím chodit do práce. :lol: No všem držím palce ať je vám lépe než mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.9.21 22:22

@Jafija jojo presne tak :palec: a my jsme spis ti, co to opravdu drzi az do toho screeningu. Takze jeste dlouha cesta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.9.21 22:25

@mdragon
@Lenora.lina

Holky to Vám závidím, já takovém tajemství nikdy neudržím ikdyz si řeknu že jo 😂
Ani u prvního jsem to nezvládla 😂 🤔
Jinak mi bejvá docela blbě od žaludku a mám absolutní nechuť k jakémukoli jídlu 😏
A jsem hrozně unavená takže skoro furt spím 😂 🤷‍♀️
Snad bude lépe, jinak Všem gratuluji ❤️️😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.9.21 22:42

@mdragon určitě to brzy přejde. To zvládneme :hug: jinak mi doktorka říkala, že mám jíst jen to po čem se mi nedělá špatně i kdyby to měli být každý den jen rohliky a mandarinky :lol: :lol: :lol: Já zjišťuji, že nejmíň špatně je mi opravdu po studeném jídle, tak jsem víceméně na ovoci zelenině a celozrnném pečivu. Jinak mám spíše nechutenství. Ale jakmile je mi malinko líp, tak nastoupí obrovský hlad a když se najím teplého jídla, tak přichází trest. :poblion:
Zase ale se znám jaký jsem plašan a kdyby mi bylo dobře, tak se zas bojím, že je něco v nepořádku. I když to zcela neplatí, tak nějak mě to vnitřně uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.9.21 09:55

Holky gratulace ke konrolám :srdce: mě je dneska tak stašně jako bych v noci pařila a měla dnes od rána kocovinu jako šílené jsem uplně hotová a to dnes mame grilovat, no tak jsem na sebe zvědavá jak to dám jestli mi bude tak jak ted :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.9.21 10:13

@MíšéélMa no tak to ti nezávidím 8o 8o 8o Drž se holka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.9.21 12:39

@MájuleM to je mi lito, me nejak nebylo extra zle ani u jednoho, jen parkrat dopoledne slabo u toho druhyho, vydarenyho těhotenství. Jednou mi dost nesedl pomerancovy dzus tak ten jsem vratila :poblion: ale jinak fakt nic 💁
Vsem gratuluju k uspesnym kontrolam 🙏 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.9.21 13:03
@Lenora.lina píše:
@MájuleM to je mi lito, me nejak nebylo extra zle ani u jednoho, jen parkrat dopoledne slabo u toho druhyho, vydarenyho těhotenství. Jednou mi dost nesedl pomerancovy dzus tak ten jsem vratila :poblion: ale jinak fakt nic 💁
Vsem gratuluju k uspesnym kontrolam 🙏 :srdce:

No já toto z prvího těhotenství neznám bylo mi tězko sem tam a bylo mi blbě když jsem měla hlad ale ted jsem fakt v takovém stavu že mam podle pocitů každodenní kocovinu. Doufam že se to brzi zlepší, doufám v to hrozně moc hlavně kvuli Adélky abych se ji mohla věnovat tak jak předtím. Ale naštěstí je to moje laska a hraje si i sama a nebo spolu koukáme na pohádky když mi je fakt hodně blbě a musím si lehnout :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.9.21 13:38

Cauky, taky je mi blbě holky. Zrovna obedvam Colu a suchý rohlík :lol: posledních par dni snidam čaj a kakaové venecky, na víc se nezmuzu. A ty venecky dnes letěly do zachodu :poblion: takže fskt sranda. Ještě ze jsem doma s prckem. Jdu spat dokud ten dablik spi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
3.9.21 13:59

@MíšéélMa My máme v plánu grilovačku zejtra, no snad bude líp. Kdyžtak se budu muset na něco vymluvit a zalézt domu. :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
3.9.21 19:52

Holky, včerejší kontrola dopadla dobře. Prcek má už 1,6 cm a dle ultrazvuku 7+5.
Začátkem října jdu na 1.screening.
Jen mě mrzí, že to nějak moc neprozivam. Nejraději bych pořád ležela, jsem taková bez nálady. Snad se to spraví až mi bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
3.9.21 23:32

Holky mě by ještě zajímalo jen tak pro zajímavost jak spíte? 😂
Myslím Bok, břicho, záda? 🤔
Já s tím mám hrozný problém už u prvního těhotenství protože normálně spím na břichu a nemoct spát na břichu pro mem je hrůza 😂 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí