Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenora.lina gratuluji. Ono je to fajn, když to člověk může probrat s někým mimo, když to ještě nechce říkat známým, rodině a kamarádkám. Poslední tehu mo taky nevyšlo, takže teď se radují jen velice potichoučku a opatrně.
Ahoj holky, přidávám vám sem seznam mojí výbavičky , jako inspiraci, třeba vám to pomůže
![]()
přeji vám všem klidné těhotenství ![]()
Ahoj holky, moc gratuluju všem k úspěšným kontrolám, je to super a krásné číst. ![]()
Já jsem dneska uplně vyřízená, je mi celý den tak strašně špatně. Neustále pocit vyloženě hladu, ale cokoliv sním je mi z toho na zvracení, takže už týden žiju na hromadách rohlíků a toasťáků. Hlava bolí, přijde mi to jako ta nejhorší kocovina co jsem měla snad naposledy ve dvaceti po nějaký šílený diskotece.
Ale pořád věřím, že to přejde, protože představa, že to takhle bude dál mě fakt děsí když musím chodit do práce.
No všem držím palce ať je vám lépe než mně.
@Jafija jojo presne tak
a my jsme spis ti, co to opravdu drzi az do toho screeningu. Takze jeste dlouha cesta ![]()
Holky to Vám závidím, já takovém tajemství nikdy neudržím ikdyz si řeknu že jo 😂
Ani u prvního jsem to nezvládla 😂 🤔
Jinak mi bejvá docela blbě od žaludku a mám absolutní nechuť k jakémukoli jídlu 😏
A jsem hrozně unavená takže skoro furt spím 😂 🤷♀️
Snad bude lépe, jinak Všem gratuluji ❤️️😊
@mdragon určitě to brzy přejde. To zvládneme
jinak mi doktorka říkala, že mám jíst jen to po čem se mi nedělá špatně i kdyby to měli být každý den jen rohliky a mandarinky
Já zjišťuji, že nejmíň špatně je mi opravdu po studeném jídle, tak jsem víceméně na ovoci zelenině a celozrnném pečivu. Jinak mám spíše nechutenství. Ale jakmile je mi malinko líp, tak nastoupí obrovský hlad a když se najím teplého jídla, tak přichází trest. ![]()
Zase ale se znám jaký jsem plašan a kdyby mi bylo dobře, tak se zas bojím, že je něco v nepořádku. I když to zcela neplatí, tak nějak mě to vnitřně uklidňuje.
Holky gratulace ke konrolám
mě je dneska tak stašně jako bych v noci pařila a měla dnes od rána kocovinu jako šílené jsem uplně hotová a to dnes mame grilovat, no tak jsem na sebe zvědavá jak to dám jestli mi bude tak jak ted ![]()
@MájuleM to je mi lito, me nejak nebylo extra zle ani u jednoho, jen parkrat dopoledne slabo u toho druhyho, vydarenyho těhotenství. Jednou mi dost nesedl pomerancovy dzus tak ten jsem vratila
ale jinak fakt nic 💁
Vsem gratuluju k uspesnym kontrolam 🙏 ![]()
@Lenora.lina píše:
@MájuleM to je mi lito, me nejak nebylo extra zle ani u jednoho, jen parkrat dopoledne slabo u toho druhyho, vydarenyho těhotenství. Jednou mi dost nesedl pomerancovy dzus tak ten jsem vratilaale jinak fakt nic 💁
Vsem gratuluju k uspesnym kontrolam 🙏
No já toto z prvího těhotenství neznám bylo mi tězko sem tam a bylo mi blbě když jsem měla hlad ale ted jsem fakt v takovém stavu že mam podle pocitů každodenní kocovinu. Doufam že se to brzi zlepší, doufám v to hrozně moc hlavně kvuli Adélky abych se ji mohla věnovat tak jak předtím. Ale naštěstí je to moje laska a hraje si i sama a nebo spolu koukáme na pohádky když mi je fakt hodně blbě a musím si lehnout
![]()
Cauky, taky je mi blbě holky. Zrovna obedvam Colu a suchý rohlík
posledních par dni snidam čaj a kakaové venecky, na víc se nezmuzu. A ty venecky dnes letěly do zachodu
takže fskt sranda. Ještě ze jsem doma s prckem. Jdu spat dokud ten dablik spi ![]()
@MíšéélMa My máme v plánu grilovačku zejtra, no snad bude líp. Kdyžtak se budu muset na něco vymluvit a zalézt domu.
![]()
Holky, včerejší kontrola dopadla dobře. Prcek má už 1,6 cm a dle ultrazvuku 7+5.
Začátkem října jdu na 1.screening.
Jen mě mrzí, že to nějak moc neprozivam. Nejraději bych pořád ležela, jsem taková bez nálady. Snad se to spraví až mi bude lépe.
Holky mě by ještě zajímalo jen tak pro zajímavost jak spíte? 😂
Myslím Bok, břicho, záda? 🤔
Já s tím mám hrozný problém už u prvního těhotenství protože normálně spím na břichu a nemoct spát na břichu pro mem je hrůza 😂 😏