TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4384
4.9.21 06:55

@MájuleM momentálně na levém boku nejčastěji. Spí s námi malá a ještě se v noci kojí. Jinak teda taky spím ráda na břiše, ale to můžu když si lehnu. Takže to tak různé střídam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
4.9.21 09:45

Mně není prakticky vůbec blbě (občas slabounce a chvilku po jídle, ale fakt jen trošku) a jsem z toho nervózní :?
První pořádná kontrola až za dva týdny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.9.21 10:25

@Liberalissima Buď ráda, že ti není blbě přece.. já jsem z toho vyřízená, celý den se mi zvedá žaludek, z každého jídla a z každé vůně se mi navaluje.. cítím prázdný žaludek, ale zároveň nemůžu nic sníst, začarovaný kruh.. 🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
4.9.21 10:44

@Chelsea92 bojím se, že mi na kontrole řeknou, že to nerostlo/netluče srdce, atd, když mi není blbě :nevim: Ani mi nerostou prsa zatím :nevim:

Klidně mi někdo řekněte, že jsem hysterická, možná se mi uleví :mrgreen: ale nemůžu si pomoct, dělá mi to starost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.9.21 11:05

@Liberalissima tento strach je podle mě naprosto normální. Myslím, že kdyby jsi se nebála, to by bylo teprve divné. Jak čtu příspěvky nás všech, tak to máme všechny stejně :) Drž se, snaž se zaměstnat hlavu jinými myšlenkami. Udělej si nějakou radost. A nezapomeň, že nevolnosti nemá každá, jejich absence nic neznamená. Přeji Ti i miminku hodně zdraví. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
4.9.21 11:50

@GianaPha díky moc, máš pravdu že nemít starost by vlastně bylo divné, tak jsem o tom nepřemýšlela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
4.9.21 12:20

Včera jsem to přežila a dnes je mi o dost lépe ale zasde mě trápí bolest zad…takže si asi nevyberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.9.21 12:38

@Liberalissima já se taky samozřejmě bojím a prsa taky necítím, celý život se těším, že mi při těhotenství narostou 😂 😂 ale zkus se nestresovat a užívej si to ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.9.21 08:26

Aioj holky, tak se přidávám, termín mám podle menstruace 27. dubna :) Je to moje první vytoužené těhotenství, a zatím to tedy prožívám dost intenzivně. Sice nezvracím, ale celé dny mám žaludek na vodě, nemám skoro na nic chuť, pořád bych spala. Přijde mi to jak jedna dloooouhá kocovina. Kdyby měl někdo nějaké tipy, jak to zmírnit, budu vděčná :andel: Příští týden jdu konečně ke gynekoložce, tak doufám, že bude všechno v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
5.9.21 09:35

@Liberalissima je to vcelku normální. Všechny tyhle obavy a sebepozorovani. A představ si, jak to asi pak prožívají holky, co už za sebou mají nevydarene těhu. To je ještě horší, když nemáš žádné příznaky, nebo zase poboliva bříško, tak se bojíš nejhoršího. Ono si člověk nevybere.

Také se obávám, aby bylo tentokrát vše v pořádku a já miminko donosila a v pořádku porodila. Ale jak říkala moje gyndr, pokud to nemá dopadnout, nedopadne to a nic tomu nezabrání (hormony, klid, prostě nic).

@tibby93 gratuluji, taky mi termín vychází až koncem měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
5.9.21 11:54
@Liberalissima píše:
@Chelsea92 bojím se, že mi na kontrole řeknou, že to nerostlo/netluče srdce, atd, když mi není blbě :nevim: Ani mi nerostou prsa zatím :nevim:Klidně mi někdo řekněte, že jsem hysterická, možná se mi uleví :mrgreen: ale nemůžu si pomoct, dělá mi to starost :oops:

Neboj, mně taky není vůbec blbě….TP mi vychází kolem 22.4. a srdíčko tluče ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
5.9.21 13:03
@Floryanna píše:
Neboj, mně taky není vůbec blbě….TP mi vychází kolem 22.4. a srdíčko tluče ;).

Super, děkuju :palec:
Mezitím už se mi trochu zle začalo dělat, ale fakt jen málo. Tak mám asi štěstí a budu doufat, že to tak i vydrží :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
5.9.21 19:27
@Liberalissima píše:
Super, děkuju :palec:
Mezitím už se mi trochu zle začalo dělat, ale fakt jen málo. Tak mám asi štěstí a budu doufat, že to tak i vydrží :oops:

Já taky doufám, ze mi to tak vydrží :D. Moje mamka zvracela jenom jednou za 3 tehotenstvi a ani nějak blbě ji pry nebyvalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
5.9.21 20:42

Ahojky holky, buďte rády, že vám je v celku fajn, ono totiž není o co stát :zed:. Nevolnosti a únavu mam ve své plné sile a to jsem si říkala, že to začalo dobře a bez nevolnosti. Dnes jsem 10+1, a muzu vám rict, ze takovou únavu jsem jeste nezažila. Je pravda ze nám dlouhodobe sníženou hladinu železa, lecim se s tím ale zatim nic nezabralo, a to už to je tok 🤷‍♀️. Kontrolu mam v úterý i s odběrama a dostanu průkazku. Screening mam objednány na 23.9. a jedu na nej do Prahy, byla jsem tam už 2× tak jsem se objednala i po třetí ❤️️. Vždy nám tam řekl pan doktor pohlaví, ale já teď trochu váhám, jestli to chci vůbec vedet 🤷‍♀️.
Jak to mate vy, budete chtit vedet pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.9.21 22:39

@vronia prvni jsme nevedeli, tusila jsem spis kluka a je to holka :srdce: ted si pohravame s tim, ze kdyz to vsechno dobre dopadne, asi bychom zase dali prekvapko :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí