TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.21 11:37

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak je to s prvním screeningem teď momentálně skrz koronu? Muže jít s vami partner? Nebo musí čekat venku? A je tu zároveň nějaká z Vas co půjde do Prahy k Apolinari?:) díky za odpověď :mavam:

• Citovat
  • Upravit
212
7.9.21 12:11
@Pařížanka1 píše:
Ahoj holky, já dnes šla neplánovaně na gyndu, o víkendu jsem si prošla peklem a najednou mě přešly nevolnosti, tak mě to zajímalo co se stalo.. nicméně mimino roste, je trochu menší ale jinak Ok..tak se holky držte, já se odstěhovala od manžela k našim.

Proboha drž se hlavně ať je miminko zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.9.21 12:12

@Jafija
@Liberalissima

Díky holky, tyhle znám, ty jsem brala v prvním těhotenství a asi se k němu vrátím i teď 🤔 🙂
Protože opravdu potom yarilo je to hnus 😏

@Petrussee děkuji zkusím mrknout i na tyhle 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.9.21 12:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak je to s prvním screeningem teď momentálně skrz koronu? Muže jít s vami partner? Nebo musí čekat venku? A je tu zároveň nějaká z Vas co půjde do Prahy k Apolinari?:) díky za odpověď :mavam:

Ahoj, tak myslím si že ano, kamarádka rodila v červenci a její přítel s ni byl u všeho i u těch screeningů 🙂
Pokud se dodrží pravidla jako rouška atd tak by to podle mě neměl být problem 🙂
Ikdyž jinde to muže být jinak, tak zas nechci něco tvrdit 🤷‍♀️
Do Prahy nepůjdu s tím ti neporadím to mám jaksi z ruky 😂 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6707
7.9.21 12:47

@MájuleM já měla partnera na obou screeningach, tak snad je to takhle všude, respirator jsme akorát měli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
7.9.21 15:20

Tak se přidávám, podle menstruace dneska 6+4…ve čtvrtek UTZ… Je tu nějaká maminka, co už doma prcka má? My máme doma dvouleťačku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
7.9.21 15:35

@Tyna87 určitě máš tady bude s dětmi víc. Máme doma 20 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
7.9.21 15:40

@Jafija A jak to zvládáš skrz únavu, pokud ji trpis :), mě ta únava doběhla tak týden zpět a jsem ráda, že jsme ráda, do toho mála, vaření, uklízení :D, masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
7.9.21 16:10

@Tyna87 není to tak hrozné. Po obědě si leham na 30 minut s malou. Jako unavenejsi jsem, to ano, ale nic dramatického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
7.9.21 16:48

Tak dneska jsem byla na první kontrole. Podle MS jsem 7+3 a podle dnešního ultrazvuku dokonce 7+4. :lol:
Srdíčko krásně bije. :srdce: Na příští kontrolu jdu 27.9. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
7.9.21 18:27

@Angry_birds Jee to je skvělá zpráva! :srdce: Už se těším na mou první kontrolu, snad dopadne skvěle jak ta tvoje. :hug: To bude zase do další kontroly nekonečné co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
7.9.21 18:39

@Jafija jeej,tak to máš fajn, já si ráno a dopo přijdu fakt unavená…a po obědě teda taky zalehnu tak na těch 20-30 minut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
7.9.21 18:50

@mdragon
Děkuji! :srdce:
Já hlavně jako prvorodička měla fakt největší vítr z té první kontroly. Hlavně, aby bylo srdíčko. Teď už jsem víc v klidu. :lol: Ale i přesto je fakt, že časový interval mezi kontrolami je dlouhý. :mrgreen:
Budu držet palečky, aby tvoje kontrola vyšla. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
7.9.21 18:56

@Tyna87 ale zase mám tak od 10 dopoledne pp celý den žaludek jak na vodě a často hlad, takže asi budu jako koule :mrgreen: S malou js přibrala 21kg, to bych nerada.

A koupím si v lékárně lízátka proti nevolnosti. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
7.9.21 18:59

@Jafija a měla jsi aj u prvního tehu žaludek na vodě? Já to vůbec neznám z prvního těhotenství a teď mám pocit, že po probuzení tak do té 9-10 to není ono a žaludkem :roll: ale pak dobré…já ani nevím, kolik jsem prvně přibrala, ale nějakých 18 to bylo :roll:…snažím se tolik necpat, ale je to těžké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí