Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak je vsecko v pořádku, už bylo vidět jak bije srdíčko, paní doktorka me teda ale trochu vyděsila 😂
Nejdřív tam viděla, ze by tam mohly byt dvě! Ale prý tam byl asi nějaký divny odraz, poslala mě vycurat a potom už bylo vidět jen jedno. Ale na chvilku jsme tedy byly dost překvapené ![]()
Dostala jsem první obrázek, je to krásný pocit ![]()
Ahoj holky, všem moc gratuluji ❤️️ a jak vám je? Mně je teda pěkně blbě, mám nevolnosti po celý den 🤢
@Chelsea92 Naštěstí celkem dobře až na nějakou únavu a to, že musím jíst menší porce. Jinak oproti prvnímu dobrý. Ale ještě to může přijít. Jsem teprve 6. Týden 🙂 tak ať tě to brzo přejde. Mě u prvního taky bylo zle a zjistila jsem, že to bylo těhu vitamínama, brala jsem mamavit nebo tak nějak a když jsem je vyměnila za femibion bylo to o dost lepší ❤️️
@Chelsea92 tak to mě mrzí, že máš nevolnosti takhle velké 😐. Já naštěstí zatím nemám žádné. Ale neměla jsem je teda ani když jsem čekala prvního syna 🙂 jediné co, tak občas pobolívá podbřišek a trošku únava.
@Chelsea92
Taky žádná sláva. Ráno se mi motá hlava. A nevolnosti se taky projevují. Někdy hned z rána, někdy zase až během dne. Jídlo taky musím po menších dávkách. A vůbec nemám chuť na kafe. Popravdě se modlím, aby to nebylo ještě horší. Nechce se mi na neschopenku. ![]()
@Chelsea92 zkus si koupit lízátka pro těhotné. Mě zachraňovaly při druhém těhu. Po letech jsem si je koupila v 2019, když jsem čekala malou a pak jsem je dala kamarádce. No a teď to snad taky zvládnu bez nich.
Tak už mám také po první kontrole. Fazolky odpovídá 5+6, paní doktorka už viděla i problikavat
. Kontrola za 3 týdny. Chtěla dřív, protože jsem riziková po těch 2 potratech, ale má dovolenou. Kdyby cokoliv, mám hned volat.
@Chelsea92 píše:
Ahoj holky, všem moc gratuluji ❤️️ a jak vám je? Mně je teda pěkně blbě, mám nevolnosti po celý den 🤢
Ahoj, po delší době tady. No většinu času prospim nebo projim. Je mi tak nějak divně, opravdu jiný stav a čekám až se mi uleví a to doufám, že brzy, protože už chci normálně fungovat. Teď ještě škola, takže ráno odvést dceru do školy, pak vyzvednout. Ještě, že je manžel doma na HO s prckem.
Odpo jdu na ultrazvuk, pak mají dovolenou. A teď jdu spát ![]()
Holky tak já už taky konečně viděla srdíčko ❤️️😊 vše vypadá v pořádku odpovídáme zhruba 7+1tt a další už větší kontrola za 3 týdny🙏 😊
@EngiO píše:
Ahojte děvčata, pokud vše dopadne dobře tak bych měla mít také termín duben 2022kontrola mě čeká příští ČT to bych mela být v 5Tt. Dříve jsem prodělala mimoděložní těhotenství tak mě chce pan doktor vidět dříve. Hned se vás ale zeptám @EngiO myslíte, že je u mě progres v testech? První je 13DC odpoledne, druhý je 15DC z raní moči a dnes 16DC test provedený před hodinou.
přiznám se že jsem docela ve stresu, protože jsem včera asi dvakrát cítila levou stranu břicha pod žebrem a v boku, ale nic strašného tak nevím no.
Jasnej progres! To bude ok uvidis ![]()
Ahoj holky, jsem po další kontrole. Na UZ jsou vidět už i ručičky a nožičky. To je tak neuvěřitelně krásný pocit… Jsem 8+2 a je mi ukrutně zle prakticky celý den, jsem slabá, že se mi nechce ani z postele. Ale stejně si to užívám
Musím pochválit svého manžela. Je úžasný, stará se o mě jak o královnu. Dělá mi každé jídlo, nosí mi ovoce, hlídá mě jestli piju, občas mě donutí na malou procházku alespoň po sídlišti. Bez něj bych byla ztracená. Nikdy by mě nenapadlo že nevolnosti jsou tak záludné
.. no znám to jen z filmů
![]()
Ahoj, tak bych se k vam rada taky nenapadne pridala. Posledni ms je uplne mimo, mam dlouhe a nepravidelne cykly. V srpnu, kdy uz zpozdeni bylo i na me moc dlouhy, testy negativni jsem sla k doktorce pro injekci na vyvolani ms. Pro jistotu udelala test a ejhle, byl tam duch.
jsem z toho trochu v soku, pak byly jeste dalsi kontroly pro potvrzeni. minuly patek potvrdila tehotenstvi cca 5-6tt. Je to me ctvrte tehotenstvi, ale doma mame holcicku jen jednu, skoro dva roky. Ostatní tehotenstvi nevysly (samovolny potrat a plod uhnizdeny az moc u steny delohy
)
Kontrolu na srdicko mam az 14.9 ![]()
Drzim palce! ![]()
@GianaPha píše:
@Lenora.lina taky držím palce. Drž se! Jsi statečná
Dekuju
![]()
Tobe gratuluji ke skvely kontrole
![]()
Mam nejak potrebu to s nekym sdilet, na chlapa si taky nemuzu stezovat ![]()