Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky se přidávám a všem gratuluji. Ja byla na kontrole v úterý, podle MS jsem 7+0, doktor říkal, že vše v pořádku.
Trochu špinim, ale říkal, že je to prý normální ![]()
Máte to některá taky tak? ![]()
@EngiO tak budu držet palečky
To už máš zachvilku..to už uteče
![]()
Holky Všem moc gratuluji, nechce se mi všechny označovat tak to berte pro všechny 😂 😊
Já jdu na kontrolu v pondělí a jsem zvědavá na ❤️️ Už se těším a zároveň bojím tak doufám že bude vše vpořádku jak má 😊
Budu 7+4tt dle MS takže jsem zvědavá a
hned dám pak info 😊
@LevAndErka91 píše:
@EngiO tak budu držet palečkyTo už máš zachvilku..to už uteče
![]()
Děkuji moc no doufám že tam to ❤️️ Bude : 😊 odpočítávám každý den😀
@EngiO píše:
Děkuji moc no doufám že tam to ❤️️ Bude : 😊 odpočítávám každý den😀
Já to mam taky tak už se těším snad teda budou pozitivní zprávy a konečně i ![]()
@MíšéélMa píše:
Já to mam taky tak už se těším snad teda budou pozitivní zprávy a konečně i
No jsem ráda že máme alespoň tuhle skupinu, kde se vzájemně podpoříme.❤️️ U mě o tom tehotenstvi zatím nikdo moc kromě manžela neví a ten, asi jako každý chlap moc nechápe jaké to čekání pro mě (nás) je 😀 😀 🙈
@EngiO píše:
No jsem ráda že máme alespoň tuhle skupinu, kde se vzájemně podpoříme.❤️️ U mě o tom tehotenstvi zatím nikdo moc kromě manžela neví a ten, asi jako každý chlap moc nechápe jaké to čekání pro mě (nás) je 😀 😀 🙈
Přesně tak no, dnes si ze mě dělal srandu, že není možné aby mi bylo takhle moc špatně
já byla dnes mrvá a on mi řekne, že je to dobrý herecký výkon
u toho se smál jak pako ale nakonec mi udělal čaj a nechal mě ležet.. ale vždy má zakové trapné vtipy ![]()
Ahoj holky, tak se taky s radostí přidávám. Na těhu testech jasné dvě čárky, už máme doma chlapečka co má necelý rok
Moc se těšíme na dalšího drobka. Super že je nás tolik
Podle poslední ms jsem 5+4. Na prohlídku se chystám tak za dva týdny aby už bylo vidět srdíčko. Doufám že si do termínů budeme dávat vědět jak jsme všechny na tom ![]()
@Tynka9902 ahoj a gratulace
držím palce
jsem na tom stejně jako ty…dnes 5+5
a kontrola 9.září. Doma už máme také chlapečka. V listopadu 3 roky. Zatím nic netuší…všem by to totiž vykecal
![]()
Tak holky s radostí hlásím dnešní kontrola nejvíc spokojenost ☺️️
❤️️ Krásně šlo vidět 🙂
Podle MS bych měla být 7+4 tt ale podle UZ jsem 6+5 tt na příští knotrole budou odběry atd a v říjnu nás čeká první screening 🙂
Tak jsem zvědavá a moc se těšíme ☺️️