Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pařížanka1 píše:
@Anonym852021 moc gratuluju![]()
![]()
Děkuju, i se mi udělalo o něco lépe ![]()
Už se tak holky těším, v pondělí jdu poprvé na gyndu, tak už se těším co uvidím, já věřím, že už
. Jinak zatím jsem unavená a sem tam mě záda bolí. Ale lítám ještě kolem 20 měsíční dcery ![]()
Dobrý večer ženy, tak nachlazení snad úspěšně zažehnáno, ale začínám plašit z jiného důvodu. Minulý týden (čt/pá) jsem se na gynekologii nedovolala. Tento týden v út. mi to zvedla jiná paní doktorka s tím, že sestřička má dovolenou, ať si zavolám za týden. Jinak mám plánovanou normální kontrolu, ale až 23. 9., to už bych byla 9+3. Hned v pondělí budu volat a chci na kontrolu, nemám potvrzené děložní těhotenství a v desátém týdnu na první kontrolu se mi zdá sakra pozdě.
Čtu tady, jak chodíte na ultrazvuky a mně řekne zástup mé doktorky, že desátý týden je akorát. ![]()
@nuklear90 no, možná je to dost pozdě. Nejlepší je právě potvrdit, ze je ro hezky v děloze kolem toho 6tt. Kdyby to tam nebylo, tak 10tt je fakt pozdě. Co případně zkusit si zaplatit UTZ u jiného gyndr. Nebo se nechat vyšetřit v nemocnici na gynekologii.
Ahojky,
ráda bych se přidala k vám
před týdnem na svůj svátek jsem si dělala test a vyšly vysněné 2 čárky. Celkem mě přišlo pozdě, že mám jít na uz až 16.9. Pracujete někdo ve zdravotnictví, že by jste řešily pn? Jinak všem gratuluji ![]()
@Jafija Zítra zkusím ještě jednou zavolat. Snad se dovolám přímo své doktorce. Pak zavolám do nemocnice a poptám se, zda by mi někdo udělal utz. Když jsem u minulého těhotenství krvácela a hematom byl větší než plod, tak mi v nemocnici pomalu vynadali, že mám navštívit svého gynekologa, tak se mi do té nemocnice moc nechce.
@Helus92 gratuluji
první kontrola by měla proběhnout nejpozději v 8.týdnu ![]()
@Pařížanka1 Říkáš nejpozději v 8 tt a dnes mi doktorka řekla, že 10 tt je pohoda. ![]()
@nuklear90 píše:
@Pařížanka1 Říkáš nejpozději v 8 tt a dnes mi doktorka řekla, že 10 tt je pohoda.
Tak tá pani doktorka se tě chtěla zbavit nejspíš.. zavolej určitě ještě a nebo ta nemocnice no raději, čekla by jsi fakt hodně dlouho ![]()
@Helus92 gratuluji ![]()
@nuklear90 uvidíš zítra, jinak bych zkusila tu nemocnici, třeba natrefiš na jiného dr.
Já jdu příští čtvrtek, ale než jsem objevila //, tak už jsem byla objednaná na registraci…takže sfouknu obojí najednou.
Jana
@nuklear90 co jsem si tak všude četla tak se doporučuje první kontrola do 10tt 🤔
Já byla na první v nějakým 5tt+ a teď jdu v pondělí a to budu 7+4tt na kontrolu ❤️️
Ale je fakt že někde je psané že na první kontrolu stačí jít až mezi 8 - 10tt tak těžko říct 🤷♀️
Ještě, že já mám zlatou svoji doktorkou na kterou nedám dopustit a nemusím se objednávat, když mám problem či něco potrebuju prostě si tam zajdu 🙂
Holky zítra v půl desáté jdu na kontrolu..budu 6+1, tak držte palce ![]()