Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pařížanka1 To mi ani neříkej, že jsou dědičné dvojčata přes ženu, moje mamka je z dvojčat.
![]()
@Chelsea92 Ahoj, já chtěla něco originálního na sdělení příteli, ale prostě jsem nevydržela a v pět ráno jsem ho vzbudila a mávala mu u hlavy testem. On na to taky čekal
…
@Anonymní píše:
Snad už je ti lépe! Je to mrzutý zrovna teď a ty drobci člověka moc nenechají, mě nenechá odpočívat ani to moje pětiletý torpédo![]()
Jinak jdu zítra na kontrolu, protože moje anamnéza není úplně ukázková, tak prý pro jistotu, budu 5+4 ale cykly mám ukázkové a krátké, tak třeba už něco bude vidět
Mimochodem pořád potkávám holky čápy, už od jara, tak na tom asi něco bude
Bára![]()
![]()
Já jdu na kontrolu taky zítra no a už jsem trochu nervózní podle.ms bych měla být 7tt ale uvidíme co tam půjde vidět atd jdu až odpoledne tak to budu celý den nervózní atd jak se znám 😊
@MíšéélMa píše:
Já jdu na kontrolu taky zítra no a už jsem trochu nervózní podle.ms bych měla být 7tt ale uvidíme co tam půjde vidět atd jdu až odpoledne tak to budu celý den nervózní atd jak se znám 😊
To jsem na tebe zvědavá a dej vědět, co jsi všechno viděla. Já jdu v úterý až v 19.hod
Ale docela to utíká.
@Anonym852021 píše:
To jsem na tebe zvědavá a dej vědět, co jsi všechno viděla. Já jdu v úterý až v 19.hodAle docela to utíká.
Já jsem zvědavá na sebe taky. Asi si to zatim nepripostim tak nervy moc nemám ale jak se bude blížit 4 hodina tak to začne jsme objednaná na 17:15 a ještě k jiné paní dokrorce než chodím to úplně nemusím když jdu k jiné ale jsem ráda že už tam půjdu
joo hned dam vědět ![]()
Tak ja mam za sebou preventivku a potvrzeny tehotenstvi. Doktorce se zdalo mensi, ale ovu byla posunuta o tyden a to pry odpovida (nez termin posledni ms). Takze dalsi kolo za 2 tydny a to uz snad i ![]()
Ahoj devčata,
Jak jsem popisovala svou poslední kontrolu u doktorky - byl to děs a tento týden byl pro mě naprosté peklo. Ať jsem se snažila myslet pozitivně, tak mi to nešlo a napadali mě jen ty nejčernější scenáře. Dnes jsem šla na kontrolu s vidinou ZT… a světě div se, srdičko bije
A navíc doktorka jak vyměněná, příjemná, milá.
Jsem moc šťastná
![]()
Strašlivě obdivuji ženy, které si projdou smutným koncem a prekonají to.
Držím všem palce, ať jsme všechny zdravé a máme zdravé mrňousky
![]()
Příspěvek upraven 23.08.21 v 12:27
@GianaPha píše:
Ahoj devčata,Jak jsem popisovala svou poslední kontrolu u doktorky - byl to děs a tento týden byl pro mě naprosté peklo. Ať jsem se snažila myslet pozitivně, tak mi to nešlo a napadali mě jen ty nejčernější zcenáře. Dnes jsem šla na kontrolu s vidinou ZT… a světě div se, srdičko bije![]()
![]()
A navíc doktorka jak vyměněná, příjemná, milá.
Jsem moc šťastná![]()
![]()
Strašlivě obdivuji ženy, které si projdou smutným koncem a prekonají to.
Držím všem palce, ať jsme všechny zdravé a máme zdravé mrňousky![]()
![]()
Tak to moc gratuluji
skvělá zpráva!!
Já byla minulý čtvrtek na první kontrole a byl vidět gestační váček a uvnitř i žloutkový
tak mi naplánovali kontrolu za 14 dní že už by mělo jít vidět srdíčko.. spadl mi kámen ze srdce že se nejedná o mimoděložní!! Snad bude vše v pořádku ![]()
@EngiO moc Ti to přeji. Držím pěsti ať je vše v pořádku. Já když jsem dnes poprvé viděla jak bije srdíčko, tak jsem dejetím brečela. Další slzy štěstí před ordinací, kde na mě čekal manžel a já mu ukázala první fotku a doma pak znovu když jsem si to vše uvedomila. Brečela bych furt
![]()
@GianaPha píše:
@EngiO moc Ti to přeji. Držím pěsti ať je vše v pořádku. Já když jsem dnes poprvé viděla jak bije srdíčko, tak jsem dejetím brečela. Další slzy štěstí před ordinací, kde na mě čekal manžel a já mu ukázala první fotku a doma pak znovu když jsem si to vše uvedomila. Brečela bych furt![]()
![]()
To naprosto chápu! 😊 😊 a moc děkuji snad se taky dočkáme
já brečela taky když jsme viděli, že je to konečně tam kde má být 🙈 😀 😊 jinak já teď brečím i u reklamy.. nějak moc to působí na mou emoční stránku 😀
Holky je to skvělé mam za vás velkou radost já už začínám mít pomalu nervy ať je vše jak má být
já brečím furt kvuli každé kraviny
![]()
@MíšéélMa píše:
Holky je to skvělé mam za vás velkou radost já už začínám mít pomalu nervy ať je vše jak má býtjá brečím furt kvuli každé kraviny
![]()
![]()
Nebooj určitě bude 😊 ale chápu tvé obavy já byla ve strašném nervu jak dopadne první kontrola, která mě sice uklidnila, ale teď zase doufám, že 14 dní rychle uteče a že tam bude to srdíčko.. myslím že budu mít obavy pořád už😀 🙈
@EngiO píše:
Nebooj určitě bude 😊 ale chápu tvé obavy já byla ve strašném nervu jak dopadne první kontrola, která mě sice uklidnila, ale teď zase doufám, že 14 dní rychle uteče a že tam bude to srdíčko.. myslím že budu mít obavy pořád už😀 🙈
Jooo doufám v to, že to bude ok
já měla vždy nervy ja jsem strasný stresař až to není hezké. Už ať je to zamnou. Já si myslím, že to budu mít tak jako u dcery a budu taky čekat na srdíčko
ono to uteče ted ten týden co jsem se objednavala tak utekl strašně rychle. ![]()
Ahoj holky tak se hlásím po kontrole paní doktorka byla milá a příště jsem objednaná zase k ní je to tam kde má být a viděla teda gestani váček a žloutkovy změřila a má to 7,3 mm ale ne zeptala jsem se jakemu tt to odpovídá 😊 jsem objednaná na 30.8. Tak snad tam půjde vidět víc dost jsem si oddechla že to není mimo delohu teď už jen doufat že to bude dál dobře pokračovat 😊
@MíšéélMa píše:
Ahoj holky tak se hlásím po kontrole paní doktorka byla milá a příště jsem objednaná zase k ní je to tam kde má být a viděla teda gestani váček a žloutkovy změřila a má to 7,3 mm ale ne zeptala jsem se jakemu tt to odpovídá 😊 jsem objednaná na 30.8. Tak snad tam půjde vidět víc dost jsem si oddechla že to není mimo delohu teď už jen doufat že to bude dál dobře pokračovat 😊
Tak to je skvělé 🙂a příště už určitě srdíčko ❤️️😊
Snad už je ti lépe! Je to mrzutý zrovna teď a ty drobci člověka moc nenechají, mě nenechá odpočívat ani to moje pětiletý torpédo
Jinak jdu zítra na kontrolu, protože moje anamnéza není úplně ukázková, tak prý pro jistotu, budu 5+4 ale cykly mám ukázkové a krátké, tak třeba už něco bude vidět
Mimochodem pořád potkávám holky čápy, už od jara, tak na tom asi něco bude

Bára