TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.8.21 17:28
@nuklear90 píše:
@Anonym852021 Věř mi, že mám takový strach, že chladivá sprcha mi vůbec nevadila. Kupodivu je mi lépe. Brala jsem si druhý po sedmi hodinách. Klidně dám za noc těch sprch ještě několik. Tohle je zlej sen. Od porodu malého 22m jsem neměla ani rýmu, minulý týden zjistím, že jsem těhotná a bum… :zed:

Snad už je ti lépe! Je to mrzutý zrovna teď a ty drobci člověka moc nenechají, mě nenechá odpočívat ani to moje pětiletý torpédo :mrgreen:

Jinak jdu zítra na kontrolu, protože moje anamnéza není úplně ukázková, tak prý pro jistotu, budu 5+4 ale cykly mám ukázkové a krátké, tak třeba už něco bude vidět 8)

Mimochodem pořád potkávám holky čápy, už od jara, tak na tom asi něco bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bára

• Citovat
  • Upravit
1479
22.8.21 18:53

@Pařížanka1 To mi ani neříkej, že jsou dědičné dvojčata přes ženu, moje mamka je z dvojčat. :mrgreen: 8o
@Chelsea92 Ahoj, já chtěla něco originálního na sdělení příteli, ale prostě jsem nevydržela a v pět ráno jsem ho vzbudila a mávala mu u hlavy testem. On na to taky čekal :mrgreen: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
22.8.21 18:54
@Anonymní píše:
Snad už je ti lépe! Je to mrzutý zrovna teď a ty drobci člověka moc nenechají, mě nenechá odpočívat ani to moje pětiletý torpédo :mrgreen:

Jinak jdu zítra na kontrolu, protože moje anamnéza není úplně ukázková, tak prý pro jistotu, budu 5+4 ale cykly mám ukázkové a krátké, tak třeba už něco bude vidět 8)

Mimochodem pořád potkávám holky čápy, už od jara, tak na tom asi něco bude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bára

Já jdu na kontrolu taky zítra no a už jsem trochu nervózní podle.ms bych měla být 7tt ale uvidíme co tam půjde vidět atd jdu až odpoledne tak to budu celý den nervózní atd jak se znám 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
22.8.21 19:46
@MíšéélMa píše:
Já jdu na kontrolu taky zítra no a už jsem trochu nervózní podle.ms bych měla být 7tt ale uvidíme co tam půjde vidět atd jdu až odpoledne tak to budu celý den nervózní atd jak se znám 😊

To jsem na tebe zvědavá a dej vědět, co jsi všechno viděla. Já jdu v úterý až v 19.hod :D Ale docela to utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.8.21 08:05
@Anonym852021 píše:
To jsem na tebe zvědavá a dej vědět, co jsi všechno viděla. Já jdu v úterý až v 19.hod :D Ale docela to utíká.

Já jsem zvědavá na sebe taky. Asi si to zatim nepripostim tak nervy moc nemám ale jak se bude blížit 4 hodina tak to začne jsme objednaná na 17:15 a ještě k jiné paní dokrorce než chodím to úplně nemusím když jdu k jiné ale jsem ráda že už tam půjdu :) joo hned dam vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
23.8.21 10:15

Tak ja mam za sebou preventivku a potvrzeny tehotenstvi. Doktorce se zdalo mensi, ale ovu byla posunuta o tyden a to pry odpovida (nez termin posledni ms). Takze dalsi kolo za 2 tydny a to uz snad i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.8.21 10:21

Ahoj devčata,

Jak jsem popisovala svou poslední kontrolu u doktorky - byl to děs a tento týden byl pro mě naprosté peklo. Ať jsem se snažila myslet pozitivně, tak mi to nešlo a napadali mě jen ty nejčernější scenáře. Dnes jsem šla na kontrolu s vidinou ZT… a světě div se, srdičko bije :srdce: :srdce: :srdce: A navíc doktorka jak vyměněná, příjemná, milá.
Jsem moc šťastná :) :) :)
Strašlivě obdivuji ženy, které si projdou smutným koncem a prekonají to.
Držím všem palce, ať jsme všechny zdravé a máme zdravé mrňousky :* :* :*

Příspěvek upraven 23.08.21 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.8.21 10:39
@GianaPha píše:
Ahoj devčata,Jak jsem popisovala svou poslední kontrolu u doktorky - byl to děs a tento týden byl pro mě naprosté peklo. Ať jsem se snažila myslet pozitivně, tak mi to nešlo a napadali mě jen ty nejčernější zcenáře. Dnes jsem šla na kontrolu s vidinou ZT… a světě div se, srdičko bije :srdce: :srdce: :srdce: A navíc doktorka jak vyměněná, příjemná, milá.
Jsem moc šťastná :) :) :)
Strašlivě obdivuji ženy, které si projdou smutným koncem a prekonají to.
Držím všem palce, ať jsme všechny zdravé a máme zdravé mrňousky :* :* :*

Tak to moc gratuluji :) skvělá zpráva!! :srdce: Já byla minulý čtvrtek na první kontrole a byl vidět gestační váček a uvnitř i žloutkový :) tak mi naplánovali kontrolu za 14 dní že už by mělo jít vidět srdíčko.. spadl mi kámen ze srdce že se nejedná o mimoděložní!! Snad bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.8.21 11:44

@EngiO moc Ti to přeji. Držím pěsti ať je vše v pořádku. Já když jsem dnes poprvé viděla jak bije srdíčko, tak jsem dejetím brečela. Další slzy štěstí před ordinací, kde na mě čekal manžel a já mu ukázala první fotku a doma pak znovu když jsem si to vše uvedomila. Brečela bych furt :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.8.21 11:52
@GianaPha píše:
@EngiO moc Ti to přeji. Držím pěsti ať je vše v pořádku. Já když jsem dnes poprvé viděla jak bije srdíčko, tak jsem dejetím brečela. Další slzy štěstí před ordinací, kde na mě čekal manžel a já mu ukázala první fotku a doma pak znovu když jsem si to vše uvedomila. Brečela bych furt :lol: :lol: :lol:

To naprosto chápu! 😊 😊 a moc děkuji snad se taky dočkáme :srdce: já brečela taky když jsme viděli, že je to konečně tam kde má být 🙈 😀 😊 jinak já teď brečím i u reklamy.. nějak moc to působí na mou emoční stránku 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.8.21 12:15

Holky je to skvělé mam za vás velkou radost já už začínám mít pomalu nervy ať je vše jak má být :) já brečím furt kvuli každé kraviny :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.8.21 12:25
@MíšéélMa píše:
Holky je to skvělé mam za vás velkou radost já už začínám mít pomalu nervy ať je vše jak má být :) já brečím furt kvuli každé kraviny :D :D :D

Nebooj určitě bude 😊 ale chápu tvé obavy já byla ve strašném nervu jak dopadne první kontrola, která mě sice uklidnila, ale teď zase doufám, že 14 dní rychle uteče a že tam bude to srdíčko.. myslím že budu mít obavy pořád už😀 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.8.21 12:43
@EngiO píše:
Nebooj určitě bude 😊 ale chápu tvé obavy já byla ve strašném nervu jak dopadne první kontrola, která mě sice uklidnila, ale teď zase doufám, že 14 dní rychle uteče a že tam bude to srdíčko.. myslím že budu mít obavy pořád už😀 🙈

Jooo doufám v to, že to bude ok :) já měla vždy nervy ja jsem strasný stresař až to není hezké. Už ať je to zamnou. Já si myslím, že to budu mít tak jako u dcery a budu taky čekat na srdíčko :) ono to uteče ted ten týden co jsem se objednavala tak utekl strašně rychle. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.8.21 18:30

Ahoj holky tak se hlásím po kontrole paní doktorka byla milá a příště jsem objednaná zase k ní je to tam kde má být a viděla teda gestani váček a žloutkovy změřila a má to 7,3 mm ale ne zeptala jsem se jakemu tt to odpovídá 😊 jsem objednaná na 30.8. Tak snad tam půjde vidět víc dost jsem si oddechla že to není mimo delohu teď už jen doufat že to bude dál dobře pokračovat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.8.21 18:32
@MíšéélMa píše:
Ahoj holky tak se hlásím po kontrole paní doktorka byla milá a příště jsem objednaná zase k ní je to tam kde má být a viděla teda gestani váček a žloutkovy změřila a má to 7,3 mm ale ne zeptala jsem se jakemu tt to odpovídá 😊 jsem objednaná na 30.8. Tak snad tam půjde vidět víc dost jsem si oddechla že to není mimo delohu teď už jen doufat že to bude dál dobře pokračovat 😊

Tak to je skvělé 🙂a příště už určitě srdíčko ❤️️😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky