TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
21.8.21 08:59

@Ella10 jeee to je skvělý! 😁 Můj přítel je zrovna pryč a vrací se až příští neděli, tak mu chci přichystat překvapení, ale zatím jsem to nevymyslela 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.21 09:00

Mně chlap vyhmátnul s testem, takže to bylo jednoduché no :lol:
 Bára

• Citovat
  • Upravit
212
21.8.21 09:26
@Anonymní píše:
Mně chlap vyhmátnul s testem, takže to bylo jednoduché no :lol:
Bára

joo u nás to bylo taky tak :D ale sranda je, že mě takhle nachytal i u prvního :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.8.21 09:28
@Pařížanka1 píše:
@MíšéélMa dej vědět jak jsi dopadla, držím palce. Dvojčata jsou dědičné pouze přes ženu, musíš pustit dvě vajíčka během ovulace případně jedno co se rozpuli. Já byla na ajurvedske masáži a paní říkala ze cítí holčičku 🙈

Joo dám vědět, ufff tak ted jsi mě uklidnila :) tak teď se budu aspon méně stresovat :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
21.8.21 19:47

Ahoj holky, s dovolením bych se k vám chtěla přidat. Dneska bych měla být 4+5. Ale, co mě trápí, už dva dny mám chřipku. Dnes jsem měla horečku kolem 39. Vzala jsem si ráno a odpoledne paralen. Teď se strašně bojim o mimčo. Volala jsem známé doktorce a pro mimčo jsou teď nejnebezpečnější ty vysoké teploty. :zed: Do toho lítám kolem 22 měsíčního a odpočinout si není kdy. :zed: Uklidněte mě, že zbytečně plaším. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.8.21 20:49

Ahoj holky, jak se vám daří?
Ja jdu na prohlídku až 31.8. a dneska mam nějaký cerny myslenky, co když to neklapne, už jsem se začala tak těšit a plánovat… achjo 😔
Tak už at je ta prohlídka za mnou.
Jinak bych měla být 5+2tt.
Ve ctvrtek mi bylo až do odpoledne dost blbě 🙄 jinak me bolí prsa.
Dneska malinko špinění, ale to jsem četla, že je normalni.
Držím všem palce!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.8.21 21:12
@nuklear90 píše:
Ahoj holky, s dovolením bych se k vám chtěla přidat. Dneska bych měla být 4+5. Ale, co mě trápí, už dva dny mám chřipku. Dnes jsem měla horečku kolem 39. Vzala jsem si ráno a odpoledne paralen. Teď se strašně bojim o mimčo. Volala jsem známé doktorce a pro mimčo jsou teď nejnebezpečnější ty vysoké teploty. :zed: Do toho lítám kolem 22 měsíčního a odpočinout si není kdy. :zed: Uklidněte mě, že zbytečně plaším. :,(

Zkus ještě třeba octovy zábal na nohy až si půjdeš lehnout. Vysoký teploty jsou blbý, musíš srazit. A vítej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
21.8.21 21:14

@Anonym852021 Děkuji, napadlo mě si dát sprchu, trochu se celkově ochladit. Rýmu a bolest hlavy vem čert, ale těch vysokých teplot se bojim. Třetí paralen do sebe cpát nechci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.8.21 21:17
@irys.e píše:
Ahoj holky, jak se vám daří?
Ja jdu na prohlídku až 31.8. a dneska mam nějaký cerny myslenky, co když to neklapne, už jsem se začala tak těšit a plánovat… achjo 😔
Tak už at je ta prohlídka za mnou.
Jinak bych měla být 5+2tt.
Ve ctvrtek mi bylo až do odpoledne dost blbě 🙄 jinak me bolí prsa.
Dneska malinko špinění, ale to jsem četla, že je normalni.
Držím všem palce!!! :srdce:

Na špatný myšlenky zapomeň nebo to ještě privolas. Stres ti teď vůbec nepomůže, stejně by jsi to nezměnila. Tak se raduj a buď ráda, že ti je blbe, to je dobré znamení. Nebo si jdi 2× v týdnu na krev na hcg, ať máš jistotu, že se zdvojnásobuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.8.21 21:21
@nuklear90 píše:
@Anonym852021 Děkuji, napadlo mě si dát sprchu, trochu se celkově ochladit. Rýmu a bolest hlavy vem čert, ale těch vysokých teplot se bojim. Třetí paralen do sebe cpát nechci. :nevim:

Paralen ti sice neublíží, ale pořád musíš brát v úvahu dávkování.
Sprcha studená asi nebude nic příjemného. Mám husí kůži jen když to píšu, mě je zase často zima poslední dobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
21.8.21 21:24

@nuklear90 nevím jestli te to uklidní, ale paralen miminku neublizi, tak hlavně srazej teploty. A teď by mělo být embrio napojeno na žloutkový vacek tak snad má co potřebuje. Držím palce, určitě to bude dobrý 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
21.8.21 21:34

@Anonym852021 Věř mi, že mám takový strach, že chladivá sprcha mi vůbec nevadila. Kupodivu je mi lépe. Brala jsem si druhý po sedmi hodinách. Klidně dám za noc těch sprch ještě několik. Tohle je zlej sen. Od porodu malého 22m jsem neměla ani rýmu, minulý týden zjistím, že jsem těhotná a bum… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
21.8.21 21:40

@Pařížanka1 Děkuji, já si právě hledala něco, aby mu to pokud možno neublížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.8.21 10:36
@Anonym852021 píše:
Na špatný myšlenky zapomeň nebo to ještě privolas. Stres ti teď vůbec nepomůže, stejně by jsi to nezměnila. Tak se raduj a buď ráda, že ti je blbe, to je dobré znamení. Nebo si jdi 2× v týdnu na krev na hcg, ať máš jistotu, že se zdvojnásobuje.

Jo, Dekuju. Dneska už jsem dobrá 😂 já jsem vždycky takový pozitivní člověk a proste věřím, ze vsecko bude dobry, ale včera večer jsem měla nějakou krizi. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
22.8.21 15:58

@nuklear90 hlavně klid, Paralen opravdu neublíží, snaž se odpočívat, s detmi je to vždy složitější, nemuzes si třeba domluvit hlídání? Já minulý týden mela taky nějakou jednodenní virozu, teplotu 39, ale mě pomohlo colostrum naštěstí 🙏. Nemusela jsem to řešit paralenem, ale u Dr jsem se na to ptala.
Držím palce.

Já dnes 8+1, únava a slaboucke občasné nevolnosti, jinak nic 🍀 🙏. Druhá kontrola 7.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí