TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
19.8.21 16:51

@Pařížanka1 to je skvělá zpráva 😍 Drž se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.8.21 20:47

@Angry_birds ono je prave potřeba mít aspoň dvě hodnoty, aby to bylo směrodatné 🙂 když jsem byla těhotná se synem, spěchali jsem odpo domu na slofika 😀 jinak na kontrolu jdu příští pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.8.21 21:50
@Pařížanka1 píše:
Ahoj holky, tak já byla na testech hcg v úterý a dnes, v úterý 753 a dnes 1700. To se mi ulevilo :dance: jinak mě dost premaha únava poslední dva dny, ze chodím přes poledne spat když jde syn :oops:

Ahoj, to je super :palec: Taky jsem chodila na hcg a pěkně roste. V úterý jdu na ultrazvuk, tak se nemůžu dočkat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.8.21 22:16

@Anonym852021 a jaký jsi měla hodnoty? Kolik jsi teď? Dej pak vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.8.21 17:49
@Pařížanka1 píše:
@Anonym852021 a jaký jsi měla hodnoty? Kolik jsi teď? Dej pak vědět :)

Dneska jsem 6+3 podle ms
Hodnoty jsem měla z pondělí v podvečer 349 pak ve čtvrtek ráno 1054 a v úterý ráno 6600.
Dneska jsem to hlásila rodičům a prý budu mít kluka říkala máma. Kluka dalšího chceme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
20.8.21 17:53

@Pařížanka1 a @Anonym852021
Mě třeba holky ani odběr krve nedělali 😂 🤷‍♀️
Byla jsem v pondělí na kontrole a paní Dr. řekla že je tam prďolka nějaký 5tt což podle MS sem byla 5+4 😂 🤷‍♀️
Pro mě je důležitý že to mám od doktorky potvrzené 🙂
30. Srpna jdu znovu na kontrolu a to už i na kontrolu srdeční akce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.8.21 20:10
@MájuleM píše:
@Pařížanka1 a @Anonym852021
Mě třeba holky ani odběr krve nedělali 😂 🤷‍♀️
Byla jsem v pondělí na kontrole a paní Dr. řekla že je tam prďolka nějaký 5tt což podle MS sem byla 5+4 😂 🤷‍♀️
Pro mě je důležitý že to mám od doktorky potvrzené 🙂
30. Srpna jdu znovu na kontrolu a to už i na kontrolu srdeční akce 🙂

No tak já chodila na krev, zda hcg správně roste. Na ultrazvuku není ještě nic vidět a jak se to má jinak kontrolovat. Dva potraty minulý rok, tak se to hold kontroluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
20.8.21 20:41

@Anonym852021
Ne já to chápu já proti tomu ani nic nemám 🤷‍♀️
Já při mém prvním těhotenství mi taky brali krev kvůli HCG protože nešlo nic vidět a tak sem předpokládala že mi ji i teď vezmou a a překvapivě ne 😂 🤷‍♀️
Tak sem to myslela 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.8.21 21:37
@MájuleM píše:
@Anonym852021
Ne já to chápu já proti tomu ani nic nemám 🤷‍♀️
Já při mém prvním těhotenství mi taky brali krev kvůli HCG protože nešlo nic vidět a tak sem předpokládala že mi ji i teď vezmou a a překvapivě ne 😂 🤷‍♀️
Tak sem to myslela 🙂

Tak hlavně, ať jsou ty naše mimča v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.21 21:48

Já jdu v pondělí na kontrolu, mluvila jsem s dr a chtěl mě vidět, budu 5+4, ale cykly mám krátké, takže to odpovídá, tak jsem zvědavá, co bude, nebo nebude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
224
20.8.21 22:37

@Anonym852021 Áno přesně tak ❤️️😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
21.8.21 07:08

Já jdu na kontrolu teď v pondělí jsem fakt zvědavá no. Jsem i trochu nervózní moje mamka to už ví nějak to poznala nechápu to :D ale ona vždy toto pozná a říka mi to bude kluk u dcetry se taky trefila a nejvíc mě vystrašila že to můžou byt i dvojčata :D od manžela taťka je z dvojčat :D bylo by to překvápko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
21.8.21 08:13

@MíšéélMa dej vědět jak jsi dopadla, držím palce. Dvojčata jsou dědičné pouze přes ženu, musíš pustit dvě vajíčka během ovulace případně jedno co se rozpuli. Já byla na ajurvedske masáži a paní říkala ze cítí holčičku 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.8.21 08:34

Ahoj, ráda bych se k vám přidala, už mám taky dvě pěkně tlustý čárky na testu a v pátek jdu na prohlídku, to bude nejdelších 6 dní v mém životě! 😂 Jak jste to sdělily svým partnerům? Něco originálního? 😊 Můj to zatím neví 🙊 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.8.21 08:48

@Chelsea92 Já jsem se 10.8., v den manželových narozenin, vzbudila s absolutní jistotou, že jsem těhotná. Udělala jsem si obyčejný papírkový test, kde byl dušík, který by asi nikdo jiný neviděl, ale já ho tam prostě viděla. Menstruaci jsem měla dostat až 13.8. Tak jsem se v 7 ráno vydala do lékárny pro Clearblue a cestou jsem koupila manzelovi velkou narozeninovou snídani. Pozitivní test dostal v krabičce od hamburgeru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí