TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
13.8.21 23:13

Ahoj holky tak se taky přidávali mlžná trošku z jinou zkušeností.. mám doma letos už čtyřleťaka a asi rok a půl jsme se s přítelem snažili o miminko a stále nic..
Měla jsem i problémy s cyklem byl dlouhý a zároveň bez ovu 🤷‍♀️
Asi na začátku roku jsem to začala řešit s doktorkou ale řekla mi že je ještě brzo.. a mám počkat do června a pak to začneme řešit pokud budu chtít..
V březnu sem začala pracovat a říkala si že to třeba pomůže protože budu mít jiné myšlenky..
A stále nic začali jsme to s doktorkou tedy řešit asi kolem května kdy mě poslala na laparoskopii kvůli kontrole jestli tam nemám nějaké srůsty či cysty..
15.června sem byla na té laparošce vše proběhlo vpořádku a vaječníky mě pročistily.. jediné srůsty co našly byly ba střevech sty odstranili takže vpohodě …👍 😊
Potom jsem s doktorkou probrala co bude dál.. Řekla zme začneme stimulaci..
Napsala mi clostilbegyt, proveru a k tomu vitamíny na podporu plodnosti (yarilo progametiq)
Potom sem čekala na MSaby vše mohlo začít..
8.7 jsem tedy dostala MS a vše mohlo začít mezi 5-9 DC clostilbegyt 1-nic-1 a mezi 10-13 dnem ultrazvuk (na kterým sem byla 12 DC a měla dvě krásné vyrostlé vajíčka) a mezi 16-26 DC proveru..
Vše brala jak měla + mi doktorka vypočítala kdy budu mít zhruba plodné dny a kdy na to nejlíp “vlítnout” 😂
Nooo a dnes můžu s radostí říct zme jsem 37DC a MS nikde i se spožděním 🤷‍♀️
Dělala jsem si test v úterý včera i dnes ráno a jsou tam // 😊 😊
Mám z toho radost dle výpočtů bych měla mít termín 14.4.2022 ale zatím jen orientačně přes internet a v pondělí jdu k DR tak tam už se bude vědět na 100% 😊
Doufám zme nebudu zklamaná a bude to stát za to, přišla jsem sice o práci ale tohle mi z to stojí a moc se těším 😊
Takže vždycky je naděje holky a nesmíme to vzdát 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.8.21 07:44

@Ella10 To je hezký. :) Gratuluju. :hug: Asi nás tu s tímhle termínem bude víc, co tak čtu. :D A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 07:54
@MájuleM píše:
Ahoj holky tak se taky přidávali mlžná trošku z jinou zkušeností.. mám doma letos už čtyřleťaka a asi rok a půl jsme se s přítelem snažili o miminko a stále nic..
Měla jsem i problémy s cyklem byl dlouhý a zároveň bez ovu 🤷‍♀️
Asi na začátku roku jsem to začala řešit s doktorkou ale řekla mi že je ještě brzo.. a mám počkat do června a pak to začneme řešit pokud budu chtít..
V březnu sem začala pracovat a říkala si že to třeba pomůže protože budu mít jiné myšlenky..
A stále nic začali jsme to s doktorkou tedy řešit asi kolem května kdy mě poslala na laparoskopii kvůli kontrole jestli tam nemám nějaké srůsty či cysty..
15.června sem byla na té laparošce vše proběhlo vpořádku a vaječníky mě pročistily.. jediné srůsty co našly byly ba střevech sty odstranili takže vpohodě …👍 😊
Potom jsem s doktorkou probrala co bude dál.. Řekla zme začneme stimulaci..
Napsala mi clostilbegyt, proveru a k tomu vitamíny na podporu plodnosti (yarilo progametiq)
Potom sem čekala na MSaby vše mohlo začít..
8.7 jsem tedy dostala MS a vše mohlo začít mezi 5-9 DC clostilbegyt 1-nic-1 a mezi 10-13 dnem ultrazvuk (na kterým sem byla 12 DC a měla dvě krásné vyrostlé vajíčka) a mezi 16-26 DC proveru..
Vše brala jak měla + mi doktorka vypočítala kdy budu mít zhruba plodné dny a kdy na to nejlíp “vlítnout” 😂
Nooo a dnes můžu s radostí říct zme jsem 37DC a MS nikde i se spožděním 🤷‍♀️
Dělala jsem si test v úterý včera i dnes ráno a jsou tam // 😊 😊
Mám z toho radost dle výpočtů bych měla mít termín 14.4.2022 ale zatím jen orientačně přes internet a v pondělí jdu k DR tak tam už se bude vědět na 100% 😊
Doufám zme nebudu zklamaná a bude to stát za to, přišla jsem sice o práci ale tohle mi z to stojí a moc se těším 😊
Takže vždycky je naděje holky a nesmíme to vzdát 😊

skvělý moc gratuluji, tentokrát to určitě dopadne dobře! :kytka:

Bára

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.21 07:56

Krásnou sobotu,

jak vám je? Je tu taky někdo, kdo tak miluje kafe? :mrgreen:
Asi bych to měla omezit třeba jen na 1, ale to je prostě závislost, šílená :lol:

Prosím kolik se má brát kyseliny? Nebylo to u nás plánované, tak jsem jí hned nasadila, ale nevím, kolik se má zhruba brát.

Děkuji

Bára

• Citovat
  • Upravit
20
14.8.21 09:27

Taky přeji krásnou slunečnou sobotu,

S tou kyselinou listovou bye taly zajímalo kolik se ji má brát.
Berete některá i nějaký vitamíny pro těhotné?

Děkuji za tipy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.8.21 10:31
@Monisska píše:

Já beru jednu tabletku denně. A ještě beru železo protože jsem ho sjela v prvním těhotenství málo tak projistotu :) těhotenské vitaminy si koupím až budu mít po první kontrole u Dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.8.21 11:10

Ja jdu na první kontrolu až ve středu tak se na to zeptám.

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.8.21 11:12

Ja jdu na první kontrolu až ve středu tak se na to zeptám.

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
14.8.21 12:14
@Anonymní píše:
Krásnou sobotu,

jak vám je? Je tu taky někdo, kdo tak miluje kafe? :mrgreen:
Asi bych to měla omezit třeba jen na 1, ale to je prostě závislost, šílená :lol:

Prosím kolik se má brát kyseliny? Nebylo to u nás plánované, tak jsem jí hned nasadila, ale nevím, kolik se má zhruba brát.

Děkuji

Bára

Ahoj já já jsem milovník kafe zrovna mám jedno na stole 😂 😂 😏
Je to hrozný nezvyk zase, jsem zvyklá tak na 6× denně kafe ale co mi vyšly ty // čárky tak sem to omezila na jedno denně a pokud mám na kafe chuť dám si kapučíno 😂 ☕️

S rou kyselinou ti neporadím protože já beru vitamíny kde je vše 🤷‍♀️ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
14.8.21 12:16
@Anonymní píše:
skvělý moc gratuluji, tentokrát to určitě dopadne dobře! :kytka:Bára

Děkuji v to doufám :b :kytka: lush:
Dneska sem si pro jistotu dělala i ten z týdnama a vyšlo mi + a 2-3 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 12:44
@MájuleM píše:
Ahoj já já jsem milovník kafe zrovna mám jedno na stole 😂 😂 😏
Je to hrozný nezvyk zase, jsem zvyklá tak na 6× denně kafe ale co mi vyšly ty // čárky tak sem to omezila na jedno denně a pokud mám na kafe chuť dám si kapučíno 😂 ☕️S rou kyselinou ti neporadím protože já beru vitamíny kde je vše 🤷‍♀️ 😊

Jo tak to je přesný :lol: od doby, co máme kávovar je to ještě horší, tak zatím dávám jen max 2 a koupím si holt caro a zkusím to taky prohnat kávovarem :D

Asi taky pro nějaké vitamíny skočím, ta výživa poslední týdny nebyla nejlepší :(

Bára

• Citovat
  • Upravit
224
14.8.21 13:39
@Anonymní píše:
Jo tak to je přesný :lol: od doby, co máme kávovar je to ještě horší, tak zatím dávám jen max 2 a koupím si holt caro a zkusím to taky prohnat kávovarem :D

Asi taky pro nějaké vitamíny skočím, ta výživa poslední týdny nebyla nejlepší :(

Bára

Jojo kávovar je ještě horší to má moje Mamka a já na tom ujíždím ale hold to teď bude muset jít stranou 🤷‍♀️ 😂 🤔

A nebo se zeptej na gynekologii a tam ti něco doporučí, mem tam přímo doktorka doporučila který mám brát 🙂
Já se budu muset ještě objednat na štítnou žlázu protože mám zlobivou potvoru takže budu muset chodit i na kontroly tam 🤷‍♀️ 😏
No nedá se svítit 🤷‍♀️ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.8.21 13:51

@MájuleM já jsem objednána na endokrinologii na září, mám vysoké nějaké protilátky tak jsem zvědavá co mi řeknou. Ale v pondělí půjdu k doktorovi ukázat mu výsledky krve ( nechala jsem si udělat sama odběry kvůli těm potratům). Jinak mi totiž na gynde řekli, ze musím potratit třikrát abych dostala zadanku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.8.21 17:47
@Monisska píše:

Já mám předepsanou Acidum folikum a užívám ještě Femibion jako doplněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
14.8.21 23:59
@Pařížanka1 píše:
@MájuleM já jsem objednána na endokrinologii na září, mám vysoké nějaké protilátky tak jsem zvědavá co mi řeknou. Ale v pondělí půjdu k doktorovi ukázat mu výsledky krve ( nechala jsem si udělat sama odběry kvůli těm potratům). Jinak mi totiž na gynde řekli, ze musím potratit třikrát abych dostala zadanku :zed:

Aha tak to je mazec,
To mě mrzí s těma potratama :cry:
A teď už vše vpohode?
no mě na štítce že pokud se dozvím zme jsem těhotná tak se mám okamžitě objednat protože mi Musil hlídat krev jestli se mi to nesnižuje nebo zvyšuje atd..
Před prvním těhu sem brala ethyrox 75 po porodu mi to museli furt navyšovat prvně na 100 pak na 125 a nakonec teď beru euthyrox 150 🤷‍♀️
Mám sníženou funkci štítné žlázy a tam se musí hlídat ta hladina hormonů a zároveň železo s hořčík 🤷‍♀️ 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí