Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@EngiO jéé gratuluju. Já myslím, že to nemusíš moc zkoumat, protože všechny jsou ryze pozitivní. ![]()
Děkuji za uklidnění, být v klidu je pro mě docela těžké 😞ale snažím se 😀je to celkem 10 měsíců snažení se úspěšně otěhotnět.. přičemž jedno biochemické a jedno mimoděložní (podezření) které se samo vstřebalo - naštěstí jsem nemusela na zákrok.. tak snad už to klapne člověk asi musí myslet pozitivně 🙂
@EngiO Já to chápu.
Člověk to tak moc chce a potom se pořád pozoruje, vše analyzuje…testy máš na 100 % všechny pozitivní. Tedy alespoň za mě. ![]()
Ahoj, přidávám se k vám ![]()
V pondělí jsem zjistila, že jsem tehu, dnes dle PM 5+1. Chodím na odběr krve kvůli Hcg, z pondelka 349,zítra jdu zas, tak snad bude v pořádku.
Naše 5.tehu, z toho doma dcera a syn, do třetice to musí vyjít ![]()
Ahoj holky, jsem tady poprvé tak bych se k vám chtěla přidat, pokud vše dobře dopadne, budeme mít termín porodu duben 2022 ![]()
Příští středu nás čeká první kontrola, tsk snad vše dobře dopadne ![]()
Holky já jsem dneska 6+6tt, na první kontrolu jdu v úterý, tak mi taky držte palce
zatím anonym. Lucka
Holky a bolí vás prsa? Mě právě vůbec, není to divne? Lucka
Me zatím taky neboli.
Při prvním trhu mě začaly bolet až kolem 8tt ![]()
Ahoj já dnes zjistila, že dle ovulace jsem 4+4tt a asi jednou denně je mi šoufl. Ale Krom únavy, kterou pociťují normálně celou druhou půlku cyklu mě pobolívá jen podbříšek..a občas víc na levé straně
prsa nic..ale neboj mám známou, které kdyby to neřekl doktor že je těhotná tak to ani neví..:)
@Anonymní píše:
Holky a bolí vás prsa? Mě právě vůbec, není to divne? Lucka
Jj, bolí už min 14 dní, hlavně když si sundam podprdu, pak už je to lepší ![]()
Ahoj holky, dnes mám 9ty den spoždění a test vypadá teda takto v pondělí jsem měla pidi ducha. Ovulaci jsem nehlídala tak nevím kdy byla. Podle menstruace mi vychází termín začátek dubna 2022. V neděli budu ještě testovat a v týdnu chci zavolat dr. Jinak všem gratuluji ![]()
@Anonym852021 píše:
Jj, bolí už min 14 dní, hlavně když si sundam podprdu, pak už je to lepší
Jojo taky mě bolí ale strašně
bez podprsenky jedině jinak se to nedá ![]()
@MíšéélMa píše:
Jojo taky mě bolí ale strašněbez podprsenky jedině jinak se to nedá
Ach ty hormony ![]()
@MíšéélMa píše:
Ahoj holky, dnes mám 9ty den spoždění a test vypadá teda takto v pondělí jsem měla pidi ducha. Ovulaci jsem nehlídala tak nevím kdy byla. Podle menstruace mi vychází termín začátek dubna 2022. V neděli budu ještě testovat a v týdnu chci zavolat dr. Jinak všem gratuluji
Super ![]()
@Anonym852021 píše:
Ach ty hormony
Je to hruza a ještě k tomu ji je furt šoufl ale že i z vody to vubec neznám, u dcery jsem tohle neměla
![]()