TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
17.8.21 15:28

Ahoj holky, tak snad se k vam pridam :) jdu na preventivku v pondeli. Ms mela byt v sobotu. Ovulace byla pozdeji. Uvidim. Hodne stesti vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
17.8.21 16:05

Ahoj, můžu se přidat? Dnes jsem 5+3 ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
17.8.21 16:50

Ahoj, taky bych se ráda přidala, ať mám přehled. :mrgreen:
Dnes jsem 4+3TT. Na kontrolu jsem objednaná teda až začátkem září, tak snad už půjde něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.8.21 17:27
@Katpil píše:
Ahoj holky, tak snad se k vam pridam :) jdu na preventivku v pondeli. Ms mela byt v sobotu. Ovulace byla pozdeji. Uvidim. Hodne stesti vsem

Taky jdu k dr v pondělí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
17.8.21 18:52

Já jdu na ultrazvuk za týden v úterý. Dnes konec 6.tt. To se zase povlece, ale snad už bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.8.21 19:32

Ahoj holky, snažíme se s manželem rok o první miminko. Jsme zdraví ale nepovedlo se, tak jsme zkusili IUI (inseminace) protože už mi je 35. Druhý pokus vyšel. Jenže včera jsem byla u své doktorky na první kontrole a ta mi šíleně necitelným způsobem řekla, že „tak tohle rozhodně není 6tt a kdybyste nebrala utrogestan, tak to nejspíš odkrvácí samo.“ Ona je zásadně proti umělým oplodněním včetně IUI. V podstatě mi rekla, že si za to můžu sama, když jsem na inseminaci šla. Příští pondělí jdu na další kontrolu, jestli se náhodou něco nezměnilo a pak mi plánuje vysadit utrogestan, jestli začnu krvácet. Chápu, že mi nemohla říct nic pozitivního, když tam viděla jen váček, podle kterého údajně zatím nic nepozná, ale nechápu ten způsob. Vzbudila ve mě dojem jakoby si opravdu přála aby mi to nevyšlo, protože když jsem jí naposled řekla ze se snažíme půl roku a nic, tak mě odbyla že to je strašně brzo a rozhodně na kliniku chodit nemám. Neřekla mi ani kolikatemu týdnu tedy odpovídám, na krev mě taky neposlala. Já v té chvíli byla tak vyřízená a slzy se mi valili jak hrachy, tak mě ani nenapadlo se dal ptát. Jinak mám snad všechny příznaky, občas píchne v podbřišku. Šoufl je mi celý den, jsem pořád ospalá a prsa mám bolavá a větší. Nešpiním ani nekrvácím. Je to moje první těhotenství. Dnes už je mi po psychické stránce lépe, ale včera to byl mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.8.21 21:05

@GianaPha to že doktorka je.. nebudu ani říkat radši co.. přejdu k někomu jinému jestli máš možnost protože takový přístup by u mě nevyhrál 🤷‍♀️ 🤦‍♀️
Já sem teď 5+4 tt a v pondělí sem byla na kontrole doktorka mi řekla že vše vypadá skvěle a je To teda po stimulačním procesu a po roce a půl snažení..
Co se týče toho půl roku opravdu je to málo každý gyn. By tě nechal rok a až pak něco muže řešit 🤷‍♀️To tak bohužel je 🤷‍♀️

A teď teda nechápu, jsi teda těhotná a máš to i potvrzené?
A na co ti prosímtě dali utrogestan, zajímá mě důvod 😊
Mám ho totiž taky ale jen pro jistotu s pro lepší čípek 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.8.21 21:36

@MájuleM utrogestan prý dokáže zabránit potratu a pomáhá při udržení plodu. Bojím se ho tedy vysadit, abych nepotratila mimčo, které by s ním možná mělo šanci. Dozvim se snad víc v pondělí na další kontrole.
Změnu lékařky zvažuji už nekolik let a teď to byl vrchol. Vždy byla arogantní:-(
Jinak půl rok naprosto chápu, to bylo jen zmineno u prohlídky. Ale my tam šli až po roce zkoušení.
Těhotná jsem, ale neumí mi říct, zda je to prosperující těhotenství.

Příspěvek upraven 17.08.21 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.8.21 21:38
@GianaPha píše:
@MájuleM utrogestan prý dokáže zabránit potratu a pomáhá při udržení plodu.
Jinak půl rok naprosto chápu ale my tam šli až po roce zkoušení.

Aha dobrá jen mem zajímalo jestli je ten důvod stejný nebo podobný 🙂
Aha tak to potom nechápu proč už s tebou něco neřešila gyndařka 🤷‍♀️
To je pravá chvíle něco řešit 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.21 22:07
@GianaPha píše:
@MájuleM utrogestan prý dokáže zabránit potratu a pomáhá při udržení plodu. Bojím se ho tedy vysadit, abych nepotratila mimčo, které by s ním možná mělo šanci. Dozvim se snad víc v pondělí na další kontrole.
Změnu lékařky zvažuji už nekolik let a teď to byl vrchol. Vždy byla arogantní:-(
Jinak půl rok naprosto chápu, to bylo jen zmineno u prohlídky. Ale my tam šli až po roce zkoušení.
Těhotná jsem, ale neumí mi říct, zda je to prosperující těhotenství.Příspěvek upraven 17.08.21 v 21:43

to je teda síla, já bych jí taky okamžitě změnila, člověk je v tomhle období nesmírně citlivý a takový přístup je tedy síla :cert:
 Bára

• Citovat
  • Upravit
36
18.8.21 07:06
@GianaPha píše:
Těhotná jsem, ale neumí mi říct, zda je to prosperující těhotenství.Příspěvek upraven 17.08.21 v 21:43

Tak to mě mrzí že máš tak hroznou doktorku :( budu držet palce na příští pondělí :) já teď taky beru utrogestan a doufám že pomůže..měla bych být momentálně 5+3 dle ovulace. Ale já ho brala i v cyklech před otěhotněním, protože jsem špinila více jak tři dny před měsíčkama :-/ no mě čeká první kontrola zítra a mám nervy na dranc.. břicho mě pobolívá pořád, i když občas víc na levé straně :( prsa bolí, šoufl mi je taky, ale ten strach z mimoděložního, které jsem už jednou měla je neskutečný. I když snažím se si říkat, že posledně to bylo jiné. Touto dobou jsem již pátý den špinila i přes Utrogestan, i tak se ale bojím, co zítra uslyším byl by to už třetí neúspěch v jednom roce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.21 07:11

@EngiO děkuji moc za podporu. Tobě přeji také hodně sil. Každé těhotenství je jiné. A víš jak se říká, do třetice… :) :) :) držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.8.21 07:14
@GianaPha píše:
@EngiO děkuji moc za podporu. Tobě přeji také hodně sil. Každé těhotenství je jiné. A víš jak se říká, do třetice… :) :) :) držím palce.

Děkuji moc no bylo by krásné kdyby se to heslo potvrdilo😀 😊 určitě pak dej vědět jak si dopadla :) doufám, že tu obě vydržíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.8.21 07:42
@GianaPha píše:
Ahoj holky, snažíme se s manželem rok o první miminko. Jsme zdraví ale nepovedlo se, tak jsme zkusili IUI (inseminace) protože už mi je 35. Druhý pokus vyšel. Jenže včera jsem byla u své doktorky na první kontrole a ta mi šíleně necitelným způsobem řekla, že „tak tohle rozhodně není 6tt a kdybyste nebrala utrogestan, tak to nejspíš odkrvácí samo.“ Ona je zásadně proti umělým oplodněním včetně IUI. V podstatě mi rekla, že si za to můžu sama, když jsem na inseminaci šla. Příští pondělí jdu na další kontrolu, jestli se náhodou něco nezměnilo a pak mi plánuje vysadit utrogestan, jestli začnu krvácet. Chápu, že mi nemohla říct nic pozitivního, když tam viděla jen váček, podle kterého údajně zatím nic nepozná, ale nechápu ten způsob. Vzbudila ve mě dojem jakoby si opravdu přála aby mi to nevyšlo, protože když jsem jí naposled řekla ze se snažíme půl roku a nic, tak mě odbyla že to je strašně brzo a rozhodně na kliniku chodit nemám. Neřekla mi ani kolikatemu týdnu tedy odpovídám, na krev mě taky neposlala. Já v té chvíli byla tak vyřízená a slzy se mi valili jak hrachy, tak mě ani nenapadlo se dal ptát. Jinak mám snad všechny příznaky, občas píchne v podbřišku. Šoufl je mi celý den, jsem pořád ospalá a prsa mám bolavá a větší. Nešpiním ani nekrvácím. Je to moje první těhotenství. Dnes už je mi po psychické stránce lépe, ale včera to byl mazec.

Normálně se mic chce brečet jak to čtu…tva dr je pěkná bůůůů…Asi bych změnila lékaře takto se chovat nemá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
18.8.21 08:38

Ahoj holky :srdce:
Pokud bych se mohla přidat, tak já dnes 4+2 :srdce: zatím je ještě tedy brzo, tak nepotvrzeno o doktorky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí