TP duben 2022 ❤

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1480
13.9.21 09:44

@Jafija A pomáhají Ti? Mě z nich ještě více natahuje :-D

Ale už jsem vypozorovala, že mi hoooodně nevolnosti způsobuje sladké. Napadlo mě, jestli nemůžu mít zase těhu cukrovku, když to takhle je teď :think:
Takže jsem sladké úplně vynechala a šílený obrat. Předtím jsem zvracela i 15× denně a pořád mi bylo zle, až jsem měla podlitiny na hrudi od záchodové mísy, jak jsem se na ní tlačila :roll: :roll:
Doktorka už mě chtěla poslat do nemocnice, ale pak mi doporučila si zapisovat ten deníček s jídlem a nevolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.9.21 09:45

@Jafija Pomáhají prosímtě ta lízátka? Taky si je asi zkusím koupit, jsem pro cokoliv, co aspoň trochu pomůže… Zrovna včera jsem si říkala, že až budu mít zase někdy kocovinu z alkoholu, tak mi to bude připadat jako pohodička po té několikatýdenní kocovině teď v těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
13.9.21 10:10

@Chris12 @tibby93 pomáhají. Man jedno na celý den. Já teda nezvracim, ale celý den žaludek jak na vodě, kdy chvílemi přemýšlím, zda se :poblion: nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.9.21 12:44

@Chris12 @tibby93 tak za mě taky lízátka nepomáhají, naopak je mi z nich ještě hůř, jsou strašně sladký.. ale pomáhají mi vodové nanuky, po nich se mi uleví 😊 a doktorka mi teď poradila, ať na měsíc místo Femibionu beru VIP MAMI Quattro, prý to zmírňuje nevolnosti, dnes mi ty vitamíny přišly, tak můžu dát vědět, zda to funguje 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.9.21 14:00
@Lenora.lina píše:
@MájuleM no tak hodně stesti! :srdce: :srdce: :srdce: na endo vim ze potrebuju zvednout prasky, s tim pocitam, jinak tam nic hroznyho necekam. Spis toho zitrka se nemuzu dockat, furt jsem si chtela dojit jako samoplatce na hcg jestli roste, ale nejak jsem se nedostala tak ted musim cekat. 8o

Děkuji ❤️️😊
To je klasika mě je taky zvyšovali, hlavně u prvního jsem ze 75 přešla až na 150 🤔
Kterou beru doteď a teď mi k tomu v neděli přidali ještě 50 🤷‍♀️
A musím teda každý měsíc do porodu chodit na krev a telefonicky řešit co dál 🙂
Jinak budu zítra držet palečky, určitě rosté ❤️️😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.9.21 14:03

Holky tak já dnes z kontroly už doma 🙂
A jsem spokojená jak želva, prďolka šel krásně vidět už nožičky a ručičky ❤️️
Další kontrola až za měsíc to bude dlouhé ale to budu mít i už po prvním screeningu 🙂
Konečně i ta průkazky, příjde mi jakoby to bylo vše poprvé a přitom už jsem si tím prošla 😂 😊
Prostě radost 😊
Všem ostatním, co je teprve kontrola čeká držím palečky ❤️️😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
13.9.21 14:28

Já jdu zítra ráno na kontrolu v 7+2, moc nevím co čekat.

Bojím se dvou věcí - jednak že to nebude v pořádku; a druhak že je tam všechny pozvracím, protože mám přijít nalačno a to je pro mě scifi, ráno bliju jak Alík a i přes den se držím jen když do sebe furt něco tlačím :mrgreen:
Asi si povezu zásobu sáčků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.21 15:22

Ahoj děvčata :mavam:
Přidávám se do skupinky, zatím anonymně, nechci to nikde šířit s ohledem na některé věci - musím brát progesteron a to vlastně hned od zjištění pozitivního těhotenského testu, který jsem si dělala hodně brzy 25DC.

@Jafija Už jsem si začínala myslet, že jsem jediná, které je takhle špatně. :mrgreen: :hug: Mám úplně to samé. Z intervalů svačinek každé 2h se mi to zkrátilo na průběžné uzobávání a občas ani to nepomáhá. Takže jsem slítla s váhou asi o 2kg dolů :roll:
Lízátka jsem si taky koupila, většinou je to po nich lepší, ale všemocná taky nejsou. Zatím jsem nenašla, co na mě 100% funguje. Občas pomerančový džus nebo si trochu loknout coly, ale taky to není pravidlem. Nejhorší je, když na mě ta nevolnost přijde venku na ulici :zed:

@Chelsea92 VIP MAMI Quattro beru už pomalu půl roku, chtěla jsem po lednovém covidu dát organismus trochu dohromady. Což se asi povedlo, když se zadařilo, ale evidentně zázvor v nich stejně nepomáhá :lol: A nebo pomáhá a bez nich by to bylo ještě horší. :mrgreen:

Ve čtvrtek budu 8+0tt a jdu k doktorovi na druhou kontrolu. Na první jsem byla hned v 5+0tt a vše bylo naštěstí tam kde má, takže jsem na to zvědavá, jestli je všechno v pořádku a bude tam i :srdce:

• Citovat
  • Upravit
92
13.9.21 15:35

Anonymní - a sakra, tak třeba aspoň jako placebo mi ty vitamíny zafungují 😂 máš pravdu, že chůze po ulici je šílená, jednou cítím popelnici, pak jídlo z restaurace a už abych hledala nejbližší křoví 😂 😂
Jinak já jdu na screening až 22.10., to bude dlouhý čekání 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.21 15:58

@Chelsea92 u nás v centru křoví nejsou, takže jsem si zrovna dneska při obchůzkách odplivla přímo na chodník :pankac: Vzhledem k tomu, že mám povětšinou spíš prázdný žaludek, to naštěstí není tak hrozné jako když :poblion: ožralové, co se vrací z hospody. Ale i tak jsem se hrozně styděla a utíkala rychle pryč :oops:

Takže přeji, ať vitamíny zaberou a ať tohle období nevolností co nejdříve skončí. :hug:

Já jsem zvědavá, co mi řekne doktor ve čtvrtek, zda mě bude chtít vidět ještě nějak dřív nebo taky pak budu čekat až na 1. screening. Koukám, že nám to vychází cca podobně, ty termíny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4384
13.9.21 16:53

Anonymni
No, tak to já jdu určitě s váhou nahoru. Dnes jsem si dala dokonce zmrzlinu, pomohla mi na půl hodiny :zed:

Kontrolu mám příští čtvrtek, to budu 8+6, tak předpokládám, že ještě v týdnu před svatbou (23.10.)pojedu na 1.screening. Musím si tam po kontrole zavolat a objednat se.

Kdybych měla jet na kontrolu hladová, tak teda nevím, já mam ráno fakt ukrutny hlad…a je mi zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.9.21 17:10

@MájuleM to je krasny, gratuluju! Ja trochu doufam, ze taky dostanu prukazku, dalsi kontrolu mam totiz az v pulce rijna a to uz bych ji mít mela. Ale tak jo, snazim se byt optimista a verit, ze je to dobry. Spatne mi taky jeste obcas byva, nezvracim teda (ale to jsem nezvracela u zadnyho tehotenstvi) ale je mi tak nejak slabo, zaludek na vode a boli me hlava. Podle posledniho utz bych mela byt 7+4tt 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4384
14.9.21 06:55

@Lenora.lina tyyy jo, měsíc to je dlouhá doba. Ale ono to tak bývá, ze pokud není důvod zve lékař az za měsíc. Můj bývalý to taky tak dělal. Teď mám novou dr, tak uvidím.

Holky, nepomohly nekomu z vás na nevolnost trochu ty čaje pro těhotné? Já jsem si dnes 2 objednala
Sice bych si mohla dojít do drogerie nebo do lekarny, ale v tom našem udrbanem městě, by se to hned rozkriklo a to nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.21 08:20

@Jafija Hlavně pozor na složení čaje! Není čaj pro těhotné jako čaj pro těhotné. Některé jsou určené až ke konci těhotenství (např. ty co obsahují maliník).

• Citovat
  • Upravit
4384
14.9.21 08:34
@Anonymní píše:
@Jafija Hlavně pozor na složení čaje! Není čaj pro těhotné jako čaj pro těhotné. Některé jsou určené až ke konci těhotenství (např. ty co obsahují maliník).

Jj, vím. Až mi je zítra přivezou, tak si to přečtu, co v nich vše je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí