Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2773
15.11.17 12:47

Fakt hezká fotka :potlesk:
Ohledně toho konce práce - ochranná lhůta pro MD je myslím 150 dní od ukončení prac. pomeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.11.17 13:12

@svlucka je pravda ze me foktorka u predesliho tehotenstvi ve 12tt rekla ze to bude asi holka a v patym mi ji potvrdili takze asi ualezi na doktorovi me se teda vzdycky doktori trefili a nikdy se nesekli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.11.17 14:44
@Kikulinka83 píše:
@svlucka je pravda ze me foktorka u predesliho tehotenstvi ve 12tt rekla ze to bude asi holka a v patym mi ji potvrdili takze asi ualezi na doktorovi me se teda vzdycky doktori trefili a nikdy se nesekli :D
:-) u nás švagrové do 6 měsíce tvrdili na 200 % kluk a narodila se jí vysněná holčička :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
15.11.17 14:52

Hmmm přidám se s aktuální troškou do mlýna :)
Dnes na kontrole mi paní doktorka řekla, že to prý vypadá na holcicku. Minule na screeningu viděli kluka. Tak nevím. Jako je to jedno, ale já už to chci vědět, jsem hrozně zvědavá. Musím si počkat na další ultrazvuk za měsíc :think:
Hlavně už jsme jí říkali klučičím jménem, tak aby to nezanechalo nějaké stopy na její psychice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.11.17 14:59

@Saarka_O nestras nam rekli kluka tak uz jsem zacala kupovat na kluka :D a na dalsi ultrazvuk jdu az v prosinci tak snad mi kluka potvrdi i kfyz ja bych holcicku brala ne ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.11.17 15:11

Je fakt ze jsem byla pred tydnem v 16+5 tydnu a byl dobre natocenej i to schvalne zabrala takze ze by se to zmenilo na hilcicku by byl zazrak a navic prej u holcicek je ten hrbolek kratsi nez u kluku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.11.17 18:14

@Monalisasmile ahoj, končí mi právě teď v prosinci. No dělám jak můžu, protože se toto moc sešlo :(, ale už fakt nemám sílu, a to raní vstávání, mě zabíjí… No já bych ráda jenže kontakt jsem na ně v Brně nesehnala, nebo nevím za kým konkrétním se nám ohlížet. Nevím proč neudělají příručku nějakou aby to ty ženský měli jednoduší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
15.11.17 18:15

@svlucka Tak vidím, že naděje umírá poslední my jsme ze screeningu nevěděli mimčo bylo otočený a dnes na kontrole doktorka tvrdila jasnej kluk, že to nejde přehlídnout, kluka doma máme tak by jsme se nezlobili, kdyby se spletla :D @Saarka_O U prvního dítka nám na skreeningu doktor řekl na 99% kluk a další kontrolu doktorka tvrdila že teda nic nevidí že by řekla holčičku a pak už jenom potvrzovali kluka a máme kluka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.11.17 19:11

@Katule93 Tak jsem ti to našla. Je to jak píše @eMa321, když jsi těhotná, jsi v ochranné lhůtě (já se dočetla, že je 180dní). Takže když teď půjdeš na nemocenskou a pak po ní přejdeš na MD, budeš ji mít vypočtenou z platu. :palec: Takže jdi do toho. Aspoň konečně spočneš a budeš se cítit líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.11.17 19:25

@Katule93 jo a předpokládám, že smlouvu jsi měla na rok, tak máš odpracováno alespoň 270 dní :-), pak ti to úplně v pohodě vyjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.11.17 19:38

@Monalisasmile v březnu by to bylo dva roky, předtím jsem tu byla na brigádu tudíž jsem tu dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.11.17 19:55

@Monalisasmile tak by to bylo fajn, aspoň bych měla konečně klid. Akorát teda umřu doma nudou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
15.11.17 20:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.11.17 20:23

@Katule93 to ti vyjde :-), když do 180 dní od skončení smlouvy nastoupíš na mateřskou tak máš na ni nárok ;-)

Jinak s tou nudou ani nemluv. Sice doma je pořád co dělat, ale to taky není ono. Já už jak mi začalo být dobře, nevím co bych roupama dělala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.11.17 23:56

@Monalisasmile tak teď jsem v 16+2, tak bych odešla buď před Vánocemi a nebo začátkem prosince, to bych ještě promyslela :P ale děkuji moc za rady, a jsem asi vůl ale počítá se ta doba tak jak mám já odpracováno dělám jak kdy ale průměrné 166h měs. Tak snad je to takhle myšleno :think: :lol: já být trochu méně chápavá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí