Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
13.11.17 17:04
@lasiccka píše:
@svlucka Myslím, že si ani neuvědomuješ, jaké máš štěstí na doktora. Leiden (i „jen“ v heterozygotní formě) je v těhotenství velmi rizikový. Asi by ses měla víc informovat, protože píchání injekcí na ředění krve (obvykle se používá Fraxiparin nebo Clexan + Utrogestan po celé těhotenství) opravdu není jen tak pro srandu, ale když je člověk s trombofilní mutací v těhotenství nepoužívá, tak to velice často končí fatálně právě pro miminko. Já sice nemám Leidena, ale jinou lehčí mutaci a přesto jsem letos přišla o miminko ve 27tt. Bylo naprosto zdravé, příčinou byly krevní sraženiny na placentě a pupečníku. Často se na problémy hematologické přijde právě až po prodělaném pozdním potratu ve 2.nebo 3.trimestru (je to typické, v průběhu těhotenství se to zjistit nedá, miminko prospívá) a ty máš velké štěstí, že to díky dobré medikaci nebudeš muset zažít! :srdce:Vím, že nikdo z natešených maminek nechce slyšet o tom, že těhotenství nemusí vždycky skončit šťastně, proto nemám ani potřebu sem přispívat, i když si tu vaše radosti a starosti čtu (jsem dnes 16+0), ale příspěvek o leidenu se mě tak dotknul, že jsem musela reagovat.

Dekuji za informace a preji at je vse v poradku. Ja prisla o mimi v breznu byt na zacatku. Bohuzel cerpan jen z internetu, protoze nic vic mi nikdo nerekne. Mudr na hematologii jen to ze mi to radsi napise. Gyndar jen to, ze o tomhle rohoduje hematologie. Takze se vlastne nic vic nedozvim. Vsichni jsou tajemny jak hrad v karpatech. Nicmene na netu zrovna nepisou pozitivni info, v lekarne na me jen pri vyzvednuti Ascorutinu si div neklepala na celo ze mam odvahu si to vubec vyzvednout natoz pak dat. Takze proto se ptam na zkusenost tady. A kazda zkusenost je pro me dobrou informaci. Verim svemu gyndarovi a proto kdyz in rekne budete si to pichat tak hold to zkousnu a budu, pro dobro miminka a me protoze uz mam doma 6 leteho kluka udelam maximum. Jeste jednou diky za nazor a drzim palecky at mas vse v poradku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
13.11.17 17:52

MOC mě mrzí co napsala @lasiccka.
Držím palce, ať jsme všichni i s drobkama v pořádku, ať už se zácpama, kilama nebo injekcema. Hlavně pozitivně :lol:
Jo a dneska jsem se konečně dokopala do OZP, mají limit pro těhotné, takže mi proplatí celý 1. screening a ještě mi něco málo zbyde. Za 14. dní jdu na druhý, nevíte bude se něco platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
13.11.17 18:09

@eMa321 ja u druhe neplatila nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.11.17 19:54

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak se cítíte? Za chvíli budu začínat 17.tyden a jsem v podstatě bez potíží. Od začátku jen drobné nevolnosti a únava. Jediné co mě trápí je, jak hned vše chytnu. Někdo v mém okolí kychne a já jsem hned na 14 dní vyřazena z provozu. Momentálně prožívám horší nachlazení a jelikož mi jde hned vše na průdušky, tak kašlu tak, že mám az občas pocit, že toho našeho prcka snad „vykašlu“. :-( Máte nějaký zaručený lék? Cibulovy sirup ani cesnecky nezabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.11.17 20:05

Kluk nebo holka ?

Zdravím chtěla bych se zeptat jestli je vidět pohlaví a co si myslíte, že to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
13.11.17 20:22

@eMa321 druhý je plně hrazen pojišťovnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 09:00

@Patin není vidět pohlaví, ta tečka vypadá jako pupečník. Na pohlaví se ptejte lékaře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
14.11.17 09:01

@Patin pokud ho nevidel lekar my ti tady asi nepomuzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.11.17 09:09
@eMa321 píše:
MOC mě mrzí co napsala @lasiccka.
Držím palce, ať jsme všichni i s drobkama v pořádku, ať už se zácpama, kilama nebo injekcema. Hlavně pozitivně :lol:
Jo a dneska jsem se konečně dokopala do OZP, mají limit pro těhotné, takže mi proplatí celý 1. screening a ještě mi něco málo zbyde. Za 14. dní jdu na druhý, nevíte bude se něco platit?

ono se vyšetření v 1. trimestru platí? U prvního jsem neplatila a zítra jdu a mudr nic neříkal, tak radši sebou vezmu peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.11.17 09:13
@DaninaL píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak se cítíte? Za chvíli budu začínat 17.tyden a jsem v podstatě bez potíží. Od začátku jen drobné nevolnosti a únava. Jediné co mě trápí je, jak hned vše chytnu. Někdo v mém okolí kychne a já jsem hned na 14 dní vyřazena z provozu. Momentálně prožívám horší nachlazení a jelikož mi jde hned vše na průdušky, tak kašlu tak, že mám az občas pocit, že toho našeho prcka snad „vykašlu“. :-( Máte nějaký zaručený lék? Cibulovy sirup ani cesnecky nezabírají.

ahoj, zkus se zeptat na Kalobu, měla by být přírodní a nám celé rodince zabírá hned, je na průdušky, vždy při chřipce používáme, akorát nevím zda se může v těhu, zkus zjistit, ať je lépe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.11.17 09:14
@Patin píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat jestli je vidět pohlaví a co si myslíte, že to bude?

No pokud dobře vidím vypadá to na pořádného kluka  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
14.11.17 09:41
@Patin píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat jestli je vidět pohlaví a co si myslíte, že to bude?

Pohlaví tam vidět není ;) Takže za mě to bude buď kluk nebo holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 09:45

@CZtka a nebo dítě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
14.11.17 09:55

@Veronika.Berta
My zase na dotazy o pohlaví říkáme " bude to člověk " :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 10:03

@Saarka_O u manžela v práci (upozorňuji téměř pánský kolektiv a drsný humor) mají obligátní otázku.. Bude to kluk a nebo potrat??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí