Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1504
14.11.17 18:22

@svlucka taky ti drzim palce a vsem tady, abychom se vsechny dockaly svych miminek… Jeste se te zeptam, skutecne beres warfarin? Ten se totiz v tehotenstvi uzivat nesmi, misto nej ten fraxiparin nebo clexane. Viz treba clanek tady: https://trombofilik.cz/…embryopatie/
Jinak ti rozumim, ja jsem mela stesti v nestesti, ze jsem se setkala s doktorem Kouckym, ktery se timto hodne zabyva a jako jediny mi byl schopny vsechno vysvetlit. U svoji gymekolozky bych se predpisu na injekce nedockala a hematolozka mi je chtela nasadit az od 20tt. Pritom je dulezite mit utrogestan a fraxiparin po celé tehotenstvi. Ale chodim zaroven do trombo centra, kde me sleduji a delaji kontrolni odbery a podle toho upravuji davkovani miniheparinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.11.17 21:19
@svlucka píše:
co to je za odběry? :)

Genetické odběry, kdy se jehlou přes břišní stěnu odebírají vzorky z plodových obalů a studuje se DNA a případné chomozomální odchylky. Je to to samé jako odběr plodové vody, jen se nepíchá tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.11.17 21:29

@xacxa Záleží z které strany to Dr vyfotí, jaké má nastavené rozlišení, i když mi říkala, že mám dost plodové vody. Přikládám tedy ještě 2 fotky. Horní před 2týdny a spodní minulý týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
15.11.17 08:51

@Monalisasmile ja jsem si myslela ze to budou kulicky :) :palec: a ty jsi byla na tech klkach z jakeho duvodu? vam nejak vysli spatne ty testy ze? Me to tenkrat strasne bolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.11.17 10:44

@Peeetha joo je to kluk jako buk :-) A už má odhadem něco přes 200g :mrgreen:

Byly jsme na odběru pro pozitivního Downa 1:83 :nevim:, naštěstí po testech je vše v pořádku a teď uz jsem jen v očekávání na FECHO.
Každopádně musím souhlasit s tebou, mě to taky strašně bolelo a jakmile to jehlou za jela co nejníže tak jsem to bodání cítila až v pochvě :poblion:. A taky pak ještě několik dní po tom mě děsně bodalo v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
15.11.17 11:04

@Monalisasmile ja jsem mela pak strasny strach se i pohnout aby se neco nestalo, tak super ze to vyslo negativne, vim ze jsi to tu uz psala ale jak nas tu je tolik tak jsem to zapomnela :oops: tak to uz urco citis i pohyby ne? Ja nekdy rano citim takove boule ale je jeste brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.11.17 11:46

Ahoj děvčata,. Nemáte prosím někdo zkušenost s tím když vám končí smlouva, stim že vám ji neprodlouží, A půjdete na nemocenskou? Jestli pak je i ta možnost dostat podporu ATP., Fakt už mě to v té práci štve, žádný ohleduplnosti. :roll: dělám 12ky stim že já 8h. Mě nedají. Nezájem prostě. V 1.12 jdi do poradny tak mu asi řeknu ať mě hodí na neschopenku páč už to dávám jen tak a přemáhat se kvůli malému nebudu… Za ty peníze mi to vážně nestojí, jsem s toho už zoufalá. Bojím se že by mi pak nedali peníze… Vím že pak bude problém po těch 3 letech ze nebudu mít práci ale tak snad něco najdu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.11.17 12:08

@Peeetha Joo psala, ale já si taky vše a všechny úplně nepamatuju :D Takže zcela v pohodě ;). Jinak joo pohyby cítím, ale strašně málo, buď ten bobek furt spí a nebo to nevnímám :lol:. Občas je to takový náraz, že hned zareaguji a jindy nic. A taky ty boule :lol:.
Akorát mám pocit, že mám strašně tvrdé břicho a hodně mě táhne 8o. A kde je teprve ten čas až bude tak 10× větší.

@Katule93 Ahooj, no zcela tě chápu. Už minule jsem říkala, že tě obdivuji, musí to být dost náročné, furt na nohou. Už tam budeš rok?? Zapomněla jsem kdy ti ta smlouva končí. Pokud půjdeš na nemocenskou tak teď budeš v pohodě, ale nevím jak to bude s MD, zda budeš mít nárok na průměr z platu, to už asi ne. Možná bych se poptala na ÚP. S prací po RD si nedělej starost, to se vždycky nějaká najde, když za včasu rozhodíš sítě ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.11.17 12:11
@lasiccka píše:
@svlucka taky ti drzim palce a vsem tady, abychom se vsechny dockaly svych miminek… Jeste se te zeptam, skutecne beres warfarin? Ten se totiz v tehotenstvi uzivat nesmi, misto nej ten fraxiparin nebo clexane. Viz treba clanek tady: https://trombofilik.cz/…embryopatie/
Jinak ti rozumim, ja jsem mela stesti v nestesti, ze jsem se setkala s doktorem Kouckym, ktery se timto hodne zabyva a jako jediny mi byl schopny vsechno vysvetlit. U svoji gymekolozky bych se predpisu na injekce nedockala a hematolozka mi je chtela nasadit az od 20tt. Pritom je dulezite mit utrogestan a fraxiparin po celé tehotenstvi. Ale chodim zaroven do trombo centra, kde me sleduji a delaji kontrolni odbery a podle toho upravuji davkovani miniheparinu.

Ještě ho právě neberu, jen mi to řekla na hematoloii, že mi to budou chtít napsat, ale možná jsem si to spletla ten název na tento začátek. Nicméně teď jsem přišla z odběrů a vše v pořádku, za měsíc na kontrolu a rozhodli se mi ponechat zatím jen ten utroestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.11.17 12:20

Tak holky, uff teď jsem dorazila ze tří vyšetření po 4 hodinách u doktorů, maraton :mrgreen: ale naštěstí mě dnes potěšili úplně na všech frontách :-) no na všech, pohlaví mi nepotvrdil, ale s tím už stejně nic nezmůžu :mrgreen: hlavně že jsem ok a vše je v pořádku :srdce: hematologie ok, takže jsem odešla pro dnešek bez injekcí, vyšetření 1. trimestru také v pořádku, dokonce mě potěšil fakt hezkou fotečkou, přikládám :-) ( vidím asi kluka :nevim: ) a radši mě poslal díky věku i na kardio a taky vše v pořádku, tak jsem pro pár dní dopředu zase klidnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.11.17 12:21
@svlucka píše:
Tak holky, uff teď jsem dorazila ze tří vyšetření po 4 hodinách u doktorů, maraton :mrgreen: ale naštěstí mě dnes potěšili úplně na všech frontách :-) no na všech, pohlaví mi nepotvrdil, ale s tím už stejně nic nezmůžu :mrgreen: hlavně že jsem ok a vše je v pořádku :srdce: hematologie ok, takže jsem odešla pro dnešek bez injekcí, vyšetření 1. trimestru také v pořádku, dokonce mě potěšil fakt hezkou fotečkou, přikládám :-) ( vidím asi kluka :nevim: ) a radši mě poslal díky věku i na kardio a taky vše v pořádku, tak jsem pro pár dní dopředu zase klidnější :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.11.17 12:26

@svlucka tak super, to moc gratulujeme a jen tak dál :palec: :srdce: Konečně vidím 3D fotku kde je něco poznám, ale pohlaví je zakryté nohou, tak tam nic rozhodně bevidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
15.11.17 12:32

@svlucka pekna fotecka ja teda malyho celyho nemam pac byl boj pro doktorku ho udelat nejakou fotku :D tezko rict muze to byt kluk i nemusi v kolikatem jsi tydnu? Me rikali ze dobre je to videt az tak kolem 16teho tak treba tady v anglii maj jiny meritka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.11.17 12:41
@Monalisasmile píše:
@svlucka tak super, to moc gratulujeme a jen tak dál :palec: :srdce: Konečně vidím 3D fotku kde je něco poznám, ale pohlaví je zakryté nohou, tak tam nic rozhodně bevidím :-D

mno něco pod tou nohou právě vidím :mrgreen: ale budu si myslet že ne, chtěli by jsme holčičku hlavně syn :mrgreen: taky jsem koukala jako blázen, nějaký nový spešl nový ultrazvuk asi :roll: páč takovou to fotku nemám ani u malého z 3D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
15.11.17 12:43
@Kikulinka83 píše:
@svlucka pekna fotecka ja teda malyho celyho nemam pac byl boj pro doktorku ho udelat nejakou fotku :D tezko rict muze to byt kluk i nemusi v kolikatem jsi tydnu? Me rikali ze dobre je to videt az tak kolem 16teho tak treba tady v anglii maj jiny meritka :D

jsem 12+6 a to je brzy, i doktor mě ujišťoval, že nic nevidí, ale až potom co jsem mu řekla, že musím domu přijít s holčičkou :mrgreen: taky jsem koukala, takové foto jsem nikdy u syna neměla, a takhle brzo, jsem si říkala jestli to není foto ještě té paní přede mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí