Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
9.11.17 13:21

@Petacek Ahoj a co zkusit probiotika já je beru spolu s vitamíny a chodím každý den což jsem nikdy tak pravidelně nechodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.11.17 13:47

@Danlea jj na to zazivani me to taky napadlo :) zeptam se zitra dr. co mi doporuci na zazivani a na ten zaludek a uvidim :) děkuji za typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
9.11.17 14:06

@Peeetha Jo, já už se pochlubila před 2 týdny:-)
Naštěstí nedělám nic fyzicky náročného. Ale pupicek už je trochu vidět, tak abych předešla spekulacím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
9.11.17 15:14

Pálení žáhy jsem měla s prvním dítětem a pomahaly mi na to pastilky z lékárny - obsahují sodu. Tentokrát se mi těhotenské potíže vyhýbají, ale to se může rychle změnit 8o. Jinak já jsem to v práci řekla cca po 3. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
9.11.17 19:17

Ahoj, tak dneska mam po kontrole jsem 16+3, mimco se ma cile k svetu na ultrazvuku se nezastavilo, ale aby se natocilo tak aby ukazalo pohlavi, to ne :( uz jsem se tesila ze nakoupim nejakou drobnost vylozene pro holcicku (moje tuseni) nebo chlapecka. Tak az na velkém ultrazvuku za mesic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.11.17 21:19

@TerinaKosina taky jsem mela tuseni ze je to holka a na utrazvuku rekli kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
9.11.17 22:02

Už některá cítíte pohyby mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
9.11.17 22:15

@Saarka_O ja uz jo ze zacatku to bylo jen takovy simrani a bublani a ted uz citim kopani jemny on je prej tvrdohlavej takze spis musi mit naladu vcera kopal treba chvilkama behem celyho dneska je to jen obcas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
10.11.17 10:00

@Saarka_O ja sem 20tt a zatim teda ne. a to jsem si myslela ze u druheho tehotenstvi to bude drive, jak se vsude pise :nevim: nebo je mozna citim ale nevm ze jsou to pohyby. od prvniho porodu totiz citim kdyz sem zaplynovana, jak se mi ty bublinky pohybuji ve strevech a fakt nekecam, je to i nekdy videt na brise, jak se hybe. :lol: jako by se tam hybalo dite. mela jsem to tak i nez jsem otehotnela ted podruhe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
10.11.17 10:09

@Saarka_O Ja si furt nejsem jista :lol: Myslela jsem ze jo, lehke bublani jen obcas a jen v urcite poloze. Jsem 15tt, hodne hubena. U syna jsem citila v 18tt jiz vylozene kopance. Doktor rikal: u prvniho to budete citit ve 20tt, u druheho v 15tt a u tretiho ve 12tt :mrgreen: Takze jsem si byla jista. Ale vcera jsem byla na utz, prcek tam predvadel psi kusy, ale ja vubec nic necitila. Takze dost mozna to bublani jsou jen streva a zadne pohyby miminka. A to jsem si rikala, jak to podruhe uz urcite poznam hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.11.17 11:57

1.screening

Ta jsem byla na VZP a proplatili mi 1000kc za ten první screening :dance: Tak mám raost. Minulý rok dávali jen 500kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
10.11.17 12:19

@Kimber To je zvláštní že loni dávali jen 500,– já měla proplacený screening v r 2015 se synem a bylo to 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
10.11.17 13:10

Já pohyby cítím od cca 16tt, ale už se to stupňuje, někdy je to takový náraz. Ale jindy o mimi ani nevím :-) Nejprve jsem také myslela, že to jsou střeva, ale teď jsem si jistá, že mimi :-D
Jinak já mám tu smůlu, že ten náš opičák na UTZ vždycky spí a nechce nic dělat :-) Na genetickém screeningu v úterý jsem max viděla jak rozhodlil nožkama a otevřel pusinku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
10.11.17 13:36

@Monalisasmile to nejsi sama ten nas taky furt chrni doktorka ho musela premlouvat aby ho mohla zmerit sice se tam hejbal ale schvalne jinak nez potrebovala prej je to palicak ja teda zatim narazy necitim silny spis slabsi kopani nekdy i citim jak se sprajcne a mam tam bouli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.11.17 14:05
@Danlea píše:
@Kimber To je zvláštní že loni dávali jen 500,– já měla proplacený screening v r 2015 se synem a bylo to 1000,–

Sestra rodila 2016 a rikala mi 500. Ale dnes mi paní z VZP říkala, že to každý rok mění. :think: No každopádně mě to potěšilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí